Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3546
Szavazatok: 4
Feltöltve: 2014. április 22.

EGY KEDVES TÉLI MESE

    Amióta megláttam a képen azóta különleges bizsergés fog el. De ha belegondolok, hogy már csak pár napot kell várnom rá hogy összebújhassunk. Valamilyen vonzó hangszín tart életben, és segít legyûrni a folyton vissza-visszatérõ késztetést nehogy magamhoz nyúljak.Ki kell bírnom. Addig inkább nézegetem a felhõket......
     Szóval ennyire bennem él! Örjítõ, mindent elsöprõ elemi vágyakozással. Talán más számára ez semmit sem jelent, de nekem most ez az élet. Olyan ez mint amikor egy hajszál választ el a valóságtól, és ahol a földi élet napi rutinfeladatai elnyomják azt az õsi energiáit. Amelyek majd gejzírkénk fognak feltörni a mélybõl. Ösztönösen lágyan mindenhol körülsimítva beterítve testünket. De az általa megélt érzés még sok-sok órán, sõt napon keresztül elkísér, és beragyogja a szürke hétköznapokat.
     Ma végre látni fogom,érezni,és csókolni....
Ezzel a gondolattal másztam ki az ágyamból. De már régen nem borotválkoztam ilyen örömmel a tükör elõtt. Az aki a tükörbõl visszamosolyog rám, õ ismer csak igazán.Mindent tud rólam, hogy boldog csikó korunkban még a sajtot is kiénekeltük a madárkák szájából, és viharfelhõket lovagoltunk meg együtt. De hát a fiatalság bolondság, most már tudom, hogy csak amit õszintén elajándékozok magamból, annak a sokszorosát kapom vissza. Meglehet hogy felnõt korom legszebb nyara is ma kezdõdik el? Én pedig nagyon boldog vagyok,hogy az életem keresztútján találkoztam egy csodálatos lánnyal, akivel megoszthatom a szenvedély örömét.
     Délután beugrom a kocsiba, és magam mögött hagyom jelenlegi életem minden monoton rezdülését. Csak az útra meg rá koncentrállok, amikor megkapom a levelét:
-Ha a közelben leszel hívj! Repülök,száguldok elrohannék utánna akár a világ végére is. Megérkezve izgalomtól remegõ kézzel hívom:
-Itt vagyok drága! Holott legszivesebben azt mondanám a telefonba, hogy a tied vagyok. Majd bársonyos szép hangján belebúgja:
-Hogy még egy kicsit várnod kell, most fürdök!   Jó,jó - motyogom zavartam. De közben már elképzeltem,hogy én vagyok a szappan a testén és gondolatban végig siklok az összes hajlatán.
  Most ült be mellém a kocsiba, a hatodik érzékem azt súgja hogy valamelyik elõzõ életünkben már találkoztunk. Vizsgálódom, tapasztalom mert kifejezetten jólöltözött,csinos, és szép a sminkje a Kedvesnek. Udvariasan mozitippekket cseréllünk, miközben õ nagyon kedélyesen figyelmeztet az útjelzõ táblákra. De kár a gõzért már teljes mértékben uralja az erõterem, legbelül már az utat is kiegyenesíteném.
  Imádom a szûk csigalépcsõs házakat. Mert az illendõség megkívánja hogy a hölgyeké legyen az elsõbbség. Elõre is engedem, de amikor a pici miniszoknyája az arcom magasságába kerül elönt a forróság, és kipirosodik a fülem mint a fiatal kamasznak.
  Szemérmesen lesütöm a szemem,és számolgatom a lépcsõfokokat, valahogy gondolatban mindig is könnyebben vetkõztettem. Pedig szerintem az erotika csúcsa tudni élvezettel felöltöztetni a nõt. Ha felsegítted a csipkés alsónemût, miközben az ujjbegyeiddel megcirógatod a bikinivonalát. Vagy amikor ártatlan mosolyal meginvitálnak egy szexi cicitartó bekapcsolásához? Amit persze illik elõrõl is megigazítani, egy kicsi mellbimbó maszázzsal. Olyan ez mint amikor a cukrász dolgozik a remekmûvén. De õ mindig csak a saját ujjait nyalogathatja le.
         Az emeleti ajtó mögött egy lakályosan berendezett búvóhely vár.  Tetszik! Van izlése a lakberendezõnek. Szép a bútor letisztult vonalak, a szobában két kanapé, amit majd alkalomadttán kiszeretnék próbálni. Na és egy hatalmas francia ágy, amelyen nemsokára nyelvleckét adok-veszek? Egy kicsit izgulok, mert a nyár óta nem csókoltam szeméremajkat.
 -Mit szeretnél inni? - miközben bekapcsolja a rádiót, próbál valamilyen hallgatható zenét elõcsalogatni a dobozból.
-Természetesen belõled! - szólal meg a tudatalattim.
-Csak ásványvizet kérek, simát. - és amikor tölti a poharamba, mindjárt eszembe jut, ahogy egy délamerikai indián fenegyerek hogyan tanitott a víz energiaszintjének emelésére. De nekem itt már nincs szükségem semilyen emelkedésre.
         Felhajtom a vizet, és rátapadok az ajkaira, mire õ észbontóan visszacsókol. Ajkaim sok-sok parányi apró idegsejtje örül, és barátkozik az új helyzettel. Selymesen lágy ,olyan mint a halnali szellõ lágy érintése.  Te úristen, és ez még csak az ajka!- gondolom magamba.  Minden eggyes csókjától fiatalkori büszke próbálkozásaim csengetnek vissza, amikor még olyan ciki volt bevallani a lányoknak, vagy megpróbáltuk letagadni hogy milyen szép áttélni a csók misztériumát. Most tudom csak igazán áttérezni, és érzem hogy õ is örül. Az Édes nyelve édes. Édesebb, mint a gyönyörû tavaszi virágok nektárjából készült méz. Mind az öt érzékszervem hangosan kiabálja akarlak,akarlak,akarlak........  Nagyon kívánom õt. Csókjaimmal borítom be az arcát a nyakát, ám amikor a ruhája mély kivágásához érek, elakad  a huszársereg támadása. Hiába is hajtom le topjának a pántját az a fránya melltaró megakaszt dicsõséges elõrevonulásban. Ejnye, pedig már a számban érzem feszes mellét.
         Összemosolygunk. Kölcsönös megeggyezéssel villámgyorsan bújunk ki a ruháinkból, és már melegítem is a testemmel. Újra megcsókolom az ajkait, de inkább becsukom a szemem, mert elõször az ajkaimmal szeretném felfedezni a gyönyörû testét. Elindulok apró pici csókokkal megismerni a felkínált gyümölcsöt. Türelmesen végig kalandozom völgyeit,és dombjait, csiklandozom a köldökét, majd jól megpuszilgatom a szeméremdombját is. Visszatérve a melleihez, kinyitom a szemeim. Látom az arcán, hogy olvad el a kettõnk közti távolság , és áttveszi a helyét a szeretõk bizalma, ami majd egy kirobbanó extázisban fog kicsúcsosodni.
Kedvesen megcsókolom,és újra kezdem elõrõl nyelvem körözve mellbimbója udvarának udvarol,miközben megmaszírozom  mindkét mellét. Közben felváltva szopogatom,és gyengéden szívogatom égbe meredõ mellbimbóit. Csókolgatva testét eljutok a fehérnemû alatt pihengetõ szeméremdombhoz, amit gyengéd harapással ébresztek. Nem is kell sokáig várnom, õ maga segít megszabadulni a bugyijától. Az elém táruló látvány, egyszerûen lenyûgözõ.  A simára borotvált szeméremdom alatt egy nyugodttan pihenõ pillangó vár rám. Simogatom a popsiját ,de közben az ujjbegyeim már legények a gáton. Nagyajkai édesen pihennek, és kihívóan várják, hogy felduzzasztjam ajkaim csókjaival. Majd elmerüljek az Édes édes folyamában. Kivárom míg a testébõl feltörõ elemi ösztön elárassza, és felkanalazva a nyelvemmel kicsi pillangóm szárnyaira, nyelvem lassú fel,és le mozdulataival ébresztem  fel. Ami nemsokára, mégha ha nemis fog elrepülni, de biztosan széttárja szárnyait.  Elborul az agyam e hihetelenül tartalmas, és szépséges audiovizuális látványtól. Számmal a punciját, kezeimmel a melleit egyszerre hergelem. Ritmikus nyelvcsapásaimat összehangolom a kezem simogató körkörös mozgásával. Ám ekkor megérzem, hogy a csípõje ringó mozgásba kezd, elõsször csak jobbra-balra. De amint megváltozik a mozgásirány fel,és le ami egyre csak gyorsul, és gyorsul, már csak annyit tehetek, hogy megtámasszam a nyelvémmel a klitoriszát. Nagy és a mutatóujjammal pedig finoman táncolva dörzsölgetem mellbimbóit. Hangosan elélvez....majd kiönt mint az áradó folyó.
Elnyúlva az ágyon meginvitál a karjaiba, ahol szivesen megpihenek. Vele együtt örülök, már fél éve is van annak, hogy a francia népmûvészet örömét megoszthattam valakivel.
     Már majdnem megkérdezem, hogy jó volt e amikor megérzem a kezét a boxeralsómon. Gyengéden szájon csókol miközben finoman nyomogatja, és maszírozza kemény szerszámom, ami már azóta merev amióta megcsókoltam õt. Gyorsan ledobom az utolsó ruhadarabot is, hogy minnél hamarabb megérezzem puha tenyerét ágaskodó hímvesszõmön. Most õ ismerkedik a testemmel. Olyan édesen játszik, mint a kismacska egy gombolyaggal. Felsõtestem elborítja a csókjaival, nyalogatja mellbimbóim, belecsókol a köldökömbe. Amire leérkezik csak egy erõtõl duzzadó zászlórudat lel. Óvatosan a szájába veszi, én meg ódákat tudnék zengeni a tiszteletére. És amint elkezdi szopogatni a makkomat, kezdek elolvadni. Ajkai körbefogják hímvesszõmet, és nyelve is ott csintalankodik.
          Ami nagyon intenzív élmény az mindig imádnivaló mûvészet! Mivel nem vagyok az a sikitós fajta az én csendes sóhajaim, és nyögdécselésem már magában jelzi a vulkán robbanását. Ez az a pár pillanat amikor vadász nyelven szólva a hím siketfajd elveszeti az eszét az udvarlás örömmámorában, és a türelmes vadász közelebb lopózhat hozzá, hogy puska végre kaphassa. De itt most az én puskám közeledett a lövéshez, amely egy irányított gyûrûs masszázsal megerõsítve ért véget. Rögtön az elsõ adag ondó a hajamban landolt, és jó minõségû anyagként által vette a hajfixálló zselé funkcióját, következõ lövéseimnél pedig a hímvesszõm tövét maszírozta a drága. Nem is akármilyen eredménnyel. Adagonként a mellkasom, és a hasam környékét beteritve. Ily módon helyettesítve a krémmes testápolók feladatát.
    Odabújok hozzá egy rövid pihenõre, hogy nemsokára új erõt gyûjtve segíthessem fel a nyeregbe lovagolni. Lovasnemzet lévén a kámaszútra összes nyakatekert gyakorlata elbújhat a számomra egyik kedvenc pozíciónak számító nõ felül-férfi alul helyzetnek. Látni,és maszírozni a szép nõi melleket, bekukucskálni a kedves lábai közé, amikor õ diktálja az iramot, vagy éppen ahogyan a csípõjét ringatja közben. Ezek az a látványkavalkád, amikor nem a mennyiség, hanem az érzéki minõség súlyát emeli meg, és cinkostársként változtat meg minket, megõrülve az élvezettõl.
          Nemkellett sokáig várni a merevedésre,férfiasságomra nemsokára gumi került. Óvatosan rámereszkedett. Én pedig szájtátva gyönyörködtem antik szobor szépségû istennõm törékeny vonalaiban. Ráhelyeztem a tenyerem melleire, és már csak a ritmikus mozgására figyelek. Uralkodik rajtam és én átteresztem törékeny lényem minden érzelmét szerelemistennõm minden mozdulatának. Hangjának dallamából, csendes nyögdéselével jelzi e érzelmi forgatag mindent elsöprõ erejét. Már nemsokáig birom, megkérem a pozíció cserére, és már hátulról közeledek. Bevezeti a hímvesszõmet szûk puncijába,ahol lassú mozgásba kezdek. Miközben mélyebbre,és mélyebbre merülök benne,egyre csak simogatom tenyeremmel feszes fenekét. Majd hirtelen magamrahúzom a derekát ahogy csak birom, és hangosan beleélvezek. Bennemaradok a punciában amíg kemény szerszámom utóremegéseit érzem. Megsemmisültem ezt a csatát megnyerte. Jöhet a boldog önfeledtt ünneplés. Ráhajolok a hátára, és gyengéden megcsókolom. Nagyon megszerettem a bõre illatát. Letornázom magamról az óvszert, és visszafekszem mellé az ágyra.
           Beszélgetünk, ismerkedünk amire idáig nemsok idõnk maradt. Férfiasságom még mindig nem akar lankadni, szokatlanul keményen várkozik. Mire a drága faggatózni kezd:
-Mikor nyugszik meg? -büszkén magyarázom, hogy amikor imádok valakit,akkor nem szokott lazítani.
-El kell terelem a figyelmemet, valamilyen másjellegû tevékenységgel!-ekkor jut eszembe, hogy megígértem neki a talpmasszázst. Behozza a testáplókrémet,majd rutinos mozdulatokkal tanítgatom hogy hogyan lehet örömet okozni ilyen egyszerû módon. Amelynek jótékony hatását igazából, csak holnap fogja megtapasztalni.
      Beülve a hideg autóba, elindulunk hazafelé a hüvös éjszakába. Végig fogja a kezem, én pedig megpróbálom felmelegíteni ezzel a lángoló görög tûzzel, amit az elõbbi gyújtott meg bennem. Megérkezünk hozzá, hirtelen arcon csókolva elbúcsúzik tõlem, majd kiszáll a kocsiból. Hazafele igyekszem az útra koncentrálni,de valahol lélekben még mindig ott vagyok a szobában vele,rajta,benne. Most még nem találom a szavakat! Úgyszintén nem tudom elmondani, hogy köszönöm az élményt. De gondolom mennyire meglepõdik majd, amikor megkapja tõlem levélben. És újraolvasva bármikor áttélheti a mi kis közös kedves történetünket.