Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5129
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2014. április 07.

Zsusza érintése II

Bemegyünk a szobába, ledobod a törölközõt a padlóra. Elnézem izmos kerek feneked, karcsú derekad. Nap barnította bõrödön nincs egy fehér folt sem, megint nudiztál a nyáron. Felveszed a kis sporttáskát a földrõl. Ahogy lehajolsz a kivillanó puncidban gyönyörködök. Ha nem fél perce élveztem volna el tuti megint állnék. A táskádban matatsz kiveszel egy kis dobozt és megfordulsz. Caverject ismerem fel, bár már abból is sejtettem amit a zuhany alatt mondtál. Magadhoz húzol, meg sem kérded akarom-e, szádba veszed a férfiasságom. Kicsit játszol vele aztán eltolsz. Elõveszed a dobozból az ampullákat, a tût, és mindent. Összekészíted.
- Nem vagy egy kicsit szadista? - Kérdem. De te csak rám mosolyogsz.
- Így igazán nagyot tudsz teljesíteni.
Alkoholos törlés és már szursz is a félkemény farkamba. Pár pillanatnyi kellemetlenség az egész. Nem hiába vagy nõvér az urulógián. Érzem a szert ahogy kezdek keményedni. Szádba veszed és szopogatod a farkam. Teljesen megkeményedett, még nagyobb is mint normálisan, és ez most így is lessz 4-5 órán át. Mindegy hogy két másodperce élveztem el nem esik össze, a Caverject megakadájozza.
Feláll a farkam, és a szádba veszed szopogatod, lenyeled a végét eltünik teljesen. Elõtted álva a hajad simogatom, kicsit magamra húzom a fejed, de nem is kell, hisz magadtól is megteszed. Érzem ahogy egyre közelebb vagyok a kielégüléshez, de te is érzed. Egyre vadabb és vadabb tempót diktálsz, meg -meg harapod a makkom, a tövét, egyre jobban szorítod a heréimet. Teleélvezem a szád, a torkod. Egy csepp sem folyik mellé, nem buggyan ki. Lenyeled mind az utolsó cseppig. Szopogatod még, hiszen egy hangyányit sem lankadt.
Kiveszem a szádból és hanyat döntelek az ágyra. Megcsókollak, érzem a szádban még az ízemet. Föléd kerekedek és betolom a kéjbarlangodba erõteljesen. Kicsit helyezkedsz rajta majd felhúzod és körém fonod a lábad. A makkom hegye hozzáér a méhedhez, érzem ahogy kinyilt a méhed. Lassan mozgok benned, egyre jobban, és jobban magadba húzol a lábaddal. Elkezdel alattam egyre jobban vonaglani, minél jobban beléd hatoljak, jobban hozzám nyomd a csiklódat. Már sikongatsz a kéjtõl, de ekkor lelassítok, nem hagyom hogy elélvezz ilyen hamar. Te kiabálsz, \"gyerünk még csináld már\", de nem gyorsítok fel, most én vezetek. Beléd döföm teljesen, mélyre, a méhedben a vége. Érzem ahogy közeledik az orgazmusod. Most, most, most... Teljesen felnyársallak és már nem mozgok, ahogy elélvezel, majd össze roppantasz a lábaddal, remegsz a kéj hullámain. Finoman megkarmolod a melkasom. Kihúzom belõlled a meredezõ farkam. Melléd fekszek.
Lassan magadhoz térsz miközben az ujjaim benned kalandoznak. Eltolod a kezem, és hanyat fordítassz. Felhúzom a lábam, és te beleülsz háttal, tövig beléd csusszanok.
Olyan lendülettel kezdel mozogni rajtam mintha nem is pár perce elégültél volna ki. Izzadság csepp gyûlik a hátadon, majd kalandra indul a gerinceden. Csodálom az alakod, a tested. Eszméletlen vagy még mindíg. Kidolgozott izmok, mégis nõies alak. Egyre jobban élvezed a lovaglást, de elfáradsz. A felhúzott lábaim alá csúsztatod a lábad, lemégy négykézlábra. Én még mindíg hanyat felhúzott lábbal. Van valmi neve a póznak villan át az agyamon egyszer említetted. Szereted mert nem kell annyit mozognod, mégis te digtálsz nem úgy mint sima kutya pózban. Tekergeted magad a farkamon, hátranyúlsz megmarkolod a heréimet. Egyre jobban szorongatod. Érzem mindjárt megint elélvezek.
Te is megsejted mert lepattansz és a szádba veszed a vastag duzzadt hímvesszõm. Nem kell sok és elélvezek. Közel sincs annyi mint az elsõ, de még folyik valami.
Most élveztem el de kemény maradtam. Nem hagyod abba a franciát. Jól esik az érzékeny makkomnak. Nagy cuppogással vagy amikor befejezed. Fölém kerekedsz ismét és ráérõsen lovagolsz. Föl le csak olyan lassan, poroszkálva. Felhúzod a lábam, de most nem fordulsz meg teljesen, rajta maradsz és csak kicsit fordulsz oldalra. Keresztben a fenekem mögé térdelsz egyik lábaddal, míg a másikat mellém teszed. Érzem a csiklód forróságát ahogy hozzám nyomod. Kéjesen mozogsz és vonaglasz nem sok kell hogy elélvezz. Gyerünk csináld tör fel belõlled, de mivel te vagy felül nem sok mindent tehetek. Meg, meg emelem a csípõmet és hangosan visongva elélvezel.
Nem számoltam hanyadik orgazmusod, de teljesen kikészültél. A farkam viszont nem lohad.
Mellettem, rajtam fekszel kifáradva.Lábad széttéve, csorog belõlled saját és az én nedveim.
Folytatom...

Nézd meg Jim Raynor többi szexi történetét is!