Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tihi
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5566
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2014. március 09.

Fotózás

Mivel láttam profilod ’képtelenségét’, felajánlottam segítségem megfelelõ képek elkészítésével. Kicsit hezitálva idõpontot egyeztetünk és mentem. Még voltak kételyeid, de megnyugtattalak. Sem az arcod, sem a fejed nem lesz látható. Másik szobából visszajõve lenyûgözõ vagy a legszebb fürdõruhádban. Elkezdjük a fotózást, a fényképezõgép kijelzõjén látod ’fejetlenséged’. Megbízhatóságom látva megpuszilsz.
- Mikor lesz ebbõl csók? – kérdezem.
- Jól csókolsz?
- Ezt csak próba útján tudhatod, hogy neked jó-e.
- Na jó… - kicsit hezitálva
És csókolózni kezdünk. Ajkaink szétválnak, és egyetértünk, hogy egy próba nem elég. Ajkaink most hosszabb idõre forrnak össze. Eközben észreveszed férfiasságom feltámadását, a vonzó kerek idomaid látványára… Ötleted van újabb képeket kérsz. Elõször melltartó nélkül, majd a bugyi is lekerül rólad feltárva kívánatos puncikád… Ismét jösz ellenõrizni a képek fejetlenségét, de már csókkal hálálod meg és ingemen át érzem bimbócskáid izgató merevségét… Ruhán át megérinted péniszem és érdeklõdsz mérete iránt.
- Nem szabad csak a semmire felizgatni, történjen is vele valami… - mondom én.
- Hát… ha másként nem megy…
- De aztán ügyesen féken tartva… - mondom.
Elkezdesz vetkõztetni, miközben csókolózunk és már ki is halásztad alsónadrágomból a nemesebbik szervemet. Teljesen merev állapotban. Simogatlak, gyúrogatom feneked és kényeztetem belsõcombod… Érezve puncikád nedveségét behatolok. Két finom nyögés jelzi zónáink elsõ érintkezését… Hagyományos pozícióban csináljuk… Szemeim felváltva lakatom jól izgalmas látványokkal… ütememre táncoló kebleid… nemesebbik részem ki-be mozgása benned… átérzed gyönyörtõl sokkal szebb arcod… puncidra élvezek. Izgat a látvány, most az én kedvemért és nekem készül egy kép a spermámmal összefröcskölt puncidról, emlékül egy csodás napról. Nekem dõlsz, hátulról átölelek. Így pihenünk összebújva. Amikor már újra lehet, melleidet tartva ölelek… kicsit késõbb játszok velük és a nemesebbik szervem feltámadásakor újra kezdhetjük…

Nézd meg Tihi többi szexi történetét is!