Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5155
Szavazatok: 4
Feltöltve: 2014. január 23.

Zsusza érintése

Beugrasz a fürdõszobába és és utánnad lépek hátulról átkarollak és ...
Felébredek. Már negyedig napja ugyan azt álmodom. Hol hamarabb hol késõbb ébredek fel. Mintha rémálom lenne felébredek belõlle, vizes a párnám a tarkóm alatt. Kábán nézem az óra vöröslõ számjegyeit. 4:36 Még aludhatnék egy kicsit, de már nem tudok, forgolódni nincs kedvem.
Felkelek az ágyból óvatosan, ne ébresszek fel senkit. Emese nem is ébred fel, de a két macska közül Maja felébred. Kávé, macskakaja, reggeli, Emese is kijön a szobából Szafival együtt. Négyen reggelizünk.
- Ma a városban leszek beszerzésen kell valami neked is?
- Nem, majd együtt elmegyünk a Tescoba.
Eseménytelen reggel. Eseménytelen délelõtt. 12 kor beszólok a fõnöknek Megyek a városba, csak késõn jövök, be kell szerezni 1-2 dolgot.
Persze a cuccok amiért mentem már összekészítve várnak, 2 percet nem töltök a boltnál. Itt balra, egyenesen sávot váltok megint balra. Jó dolog a GPS már a motelnél vagyok. Hamarabb jöttem 10 percel, de legalább van idõm kikérni a kulcsot. Az elsõn kapunk szobát. Nagy kényelmes franciaágy, igaz zuhany van nem kád. Telefon, megérkeztél, gyorsan útba igazítalak.
Nyillik az ajtó. Felkaplak úgy csókollak, végre itt végre a kezemben.
Nem változtál szinte semmit csak a szemed sarkában lett egyel több ránc, még mindíg feszes izmos vagy. Nem is kezdünk el beszélgetni hiszen mindent tudunk amit tudhatunk. Kapkodva hámozlak ki a ruháidból. Nem csipke vagy szexi, csak sima francia bugyi sportos melltartó. Nem a csomagolás számít.
Érintessz és érinthetlek. Beviszlek a tus alá. Csókollak miközben folyik ránk a meleg víz, minden egyes porcikádon végig simítok, bekalandozom a tested. Letérdelek eléd és ágyékodba fúrom a fejem. Nyelvem a csiklód keresi, szétnyitja a nagy ajkaid. Megremegsz a kéjtõl, miközben a hajam markolod. Nem bír el a lábad és a falnak dõlsz, de én nem kegyelmezek egyre jobban, gyorsabban izgatom a csiklód, kiszívom, körbe körbe nyalogatom majd megint szopogatom, harapdálom. Már egy ujjam közben benned van és izgat. Egy kicsit ki be de körbe körbe is. egyre jobban élvezed már hangosan visongsz a kéjtõl. Alig tudod a sikítások közben kimondani mit szeretnél. elhúzod a fejem.
- Nem akarok elélvezni még, gyere belém!
Felállok és megcsókollak. Számban érzem a nektár édes szád. hozzá nyomlak a falhoz és a kõkeményen meredõ farkam beléd nyomom szembõl.
Felkapaszkodsz a nyakamba, átölelsz a lábaddal és teljesen beleereszkedsz. Hangosan felsóhajtasz és remegsz, ha nem tartanálak akkor leesnél, elélvezel egy hatalmasat hosszan.
Tartalak és nem mozdulunk a farkam benned, a víz patakzik rajtunk. Hamiskásan rám mosolyogsz.
- Élvezz el te is nyugodtan, hoztam neked valamit.
Ismerve ezt a mosolyt én is elmosolyodok. Elkezdlek emelgetni a farkamon. Az uj orgazmusod felé vezetõ út élvezets. Bár alig fél perce élveztél egy hatalmasat máris egyre nehezebben veszed a levegõt. Érzem ahogy közeledsz az orgazmushoz, egyre forrób a puncid a farkamon, egyre síkosabb. Hirtelen elönt a kéj ahogy elélvezek robbanás szerûen beléd élvezek, telespriccelem az amúgyis nedves forró puncid és abban a pillanatban te is hatalmasat élvezel. Magadhoz szorítasz és lüktetve szorít a hüvelyed magába az extázis hullámain. Jó hogy a falnak döltünk mert már rég elestünk volna. A forró víz közé keveredik a spermám, a puncinedved. Pihegsz és lassan leszállsz róllam. Remegõ lábakkal állunk a csempén, ujra letusollak. A te mellbimbód már megint feláll ujra kívánod a kéjt. a farkam még petyhüdt az iménti orgazmus után. Megrázod magad mint egy puli, és kilépsz a zuhany alól. Csodálom a karcsú tested, derekad kemény feszes cicid. Meglátszik a sportos múlt, a mindennapi torna.
-Gyere menjünk be!
Magad köré tekered a törülközõt, nem a szemérmed miatt sokkal inkább, hogy feligya a vizet ami rajtad maradt.
Folytatom...

Nézd meg Jim Raynor többi szexi történetét is!