Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4905
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2014. január 22.

Zsuzsa emléke.

Beugrasz a fürdõszobába és és utánnad lépek hátulról átkarollak és megcsókolom anyakad miközben kihúzom a felsõdet és becsúsztatom alá a kezem.
Apró csókokkal izgatom anyakad mikor kikapcsolom a meltartódat és benyúlok alá. Finoman izgatom az ujjammal a melbimbódat körkörösen. A másik kezemet becsúsztatom a nadrágodba és lassú körkörös mozdulatokkal izgatlak. Kiveszem a kezem és magam felé fordítalak. Megcsókollak magamhoz szorítva. Kihámozlak a ruhádbúl és megcsókollak. Beviszlek a zuhany alá és lassan magunkra engedem a forró vizet miközben minden egyes porcikádat bekenem a tusfürdõvel. Lassan izgatva letusollak, Beveszem az ajkaim közé a melbimbódat és a nyelvemmel körkörösen kényeztetem miközben óvatosan megszopogatom. Kilépve a zuhany alól megtöröllek finoman mégis erõteljesen közben izgatlak. Felkaplak és beviszlek a szobába.
Óvatosan az ágyra fektetlek és mellé térdelek az ágynak. Megcsókollak majd a kezemet megnyálazom és miközben a számba veszem a melbimbódat az ujjamat rácsúsztatom a csiklódra. Finoman körkörösen masszírozom miközben a melbimbódat szopogatom, és a nyelvem körkörösen izgatja a bimbódat. Lassan becsúsztatom a középsõ ujjam a puncusodba és óvatosan mozgatom ki be miközben a tenyerem tovább izgatja a csiklódat. Lassan ahogy érzem amint tágulsz becsúsztatom még egy ujjamat és szétnyitom õket hogy jobban izgasson, és nem csak ki be de körkörösen is mozgatom. Közben ujra megcsókolom a nyakad, majd a szád. Lassan megpróbálom az egyik ujjammal a popsidat kivül körkörösen megsimítani. Elfordítalak kereszbe az ágyon és a fejem beteszem a lábad közé. Ráteszem a számat a kisajkaidra kidugom a nyelvem és finoman izgatom a csiklódat miközben az ujjaim a puncidban vannak. Óvatosan megszopogatom a csiklódat egy kicsit erõsebben, majd ujra körkörösen izgatom ráteszem a számat a puncidra és belefújok kitágítva majd megszívom hogy összeszûkül egymás után többször, de közben meknyalom a fenekedet is egyszer egyszer. Ujra visszadugom az ujjaimat beléd de most a mutatót és a középsõt a gyûrûssel pedig a feneked izgatom miközben a nyelvem a csiklóddal játszik. Megharapdálom a csiklódat óvatosan. Reméllem ekkorra annyira kinyillik a feneked hogy be tudom dugni az ujjamat és hozzá szorítom az elülsõ oldalához a puncidban lévõ ujjamat a hátsóhoz és így összenyomva a gátad elérem az elsõ fergeteges orgazmusodat mielõtt még egyáltalán beléd hatoltam volna. Megremegsz a kéjtõl de nem hagyom abba minél jobban élvezed annál erõsebben nyomom össze és mozgatom a másik ujjam benned, miközben a csiklód a számban van. Amikor teljesen elélvezel kiveszem lassan a kezem és finoman végig nyallak. Föléd hajolok megpuszilom a hasad, egyre fejjebb a melled, a nyakad a szádat. Míg teljesen föléd kerülök.
Felébredek, már megint veled álmodtam. Nem láttalak már több mint egy éve, csak telefonon beszéltünk. De még miondíg veled álmodok. Más oldalán alszok el, más mellett ébredek de még mindíg be be nézel hozzám álmaimban.
Soha nem igértél semmit, sem akkor sem most, mégis megzavarsz a léteddel, az emlékeiddel.
Már délelõtt van amikor a munkában csörög a telefon. Szélesen elmosolyodok, Zsuzsa az. Hevesen megdobogtatod a szívem mikor közlöd jössz a városba, és lessz idõd összefutni.
Folytatom...

Nézd meg Jim Raynor többi szexi történetét is!