Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6399
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2008. december 28.

ÉDESHÁRMAS KÉT NÕVEL 1

Fõszereplõk: - Zoltán : a férj
- Évi : a feleség
- Móni : a barátnõ

Péntek este volt, nagyon elfáradtam a munkába és az asszonykám szextõl kiéhezett testét már csak álmaimban tudtam kielégíteni.
Álmomban a barátnõjével együtt nyaraltunk egy szigeten, ahol a víz átlátszóan tündökölt a forró napsütésben. Mind a hárman meztelenül lubickoltunk a vízben és a gondolataink mintha egy hullámhosszon járt volna, a szexre gondoltunk. Évi odaúszott hozzám és simogatni kezdte a vízben a falloszom, miközben én a melleit nyalogattam a nyakán haladva egészen a fülein keresztül, míg a forró ajkára hosszú csókot nem adtam.
A fél szememmel figyeltem Mónit, és arra gondoltam mi lenne, ha hármasban csinálnánk, és elindultam a partra miközben Évi még a vízben maradt úszkálni.

A parton a pálmafák között készítettem egy Robinson kunyhót és a forró melegben kiterültem az árnyékában. Arra lettem figyelmes, hogy Móni a kedvesem legjobb barátnõje egy kókuszdiót tört fel és a tüzes ajkaival nyalja a belsejét. Félmeztelen volt és a napsütésben megvillantak mellein a vízcseppek. Én tovább feküdtem és egy pillanat alatt ott volt mellettem Móni és simogatta a mellkasom. A kedvesem még mindig a vízben volt és nem látta mit csinálunk. Móni annyira felizgatta a férfiasságom, hogy a kis fürdõnadrágom majd szétszakadt annyira feszült.
A következõ pillanatban a nadrágon keresztül harapdálni kezdte a falloszom, és én csak feküdtem és élveztem a helyzetet. Lassan letolta a nadrágom és a nyelvével körülnyalta ágaskodó farkam, majd a zacskómat csiklandozta nyelvével, amitõl hangosan felnevettem.

Évi ekkor felfigyelt és meglátta, hogy milyen jól szórakozok a barátnõjével.
- Nekem végem! - gondoltam.
És abban a pillanatban mikor végigfutottak a gondolataim már jött is felénk, de az arcán inkább a vágyakozás látszott, mint a harag.
Móni egy csöppet sem ijedt meg, hogy most mi lesz, inkább a félmeztelen Évi testén végiggyöngyözõ vízcseppek láttán engem félbehagyott és Évi testét kezdte simogatni.
Én figyeltem, hogy most mi lesz, majd meglepõdve vettem észre, hogy a két nõ egymásba fonódva csókolóznak és figyelik ágaskodó nemi szervem.

Lehajoltak hozzám, és míg én feküdtem a földön, õk mind a ketten nyaldosták és szopták a farkam. Én a csúcsok csúcsán jártam, mikor a szopást abbahagyták és Évi ráült a keményen duzzadó makkosomra. Lassan meglovagolt, miközben én, Móni megnedvesedett punciját nyaltam és az ujjaimmal simogattam, ingerelve a szexéhes testét. Évi elélvezett többször is, majd lemászott merev farkamról és átadta helyét Móninak. Móni lassan belecsúsztatta farkam a nedves puncijába és lovagolni kezdett. Évi lefeküdt mellém és miközben nyaltam az élvezettõl nedves punciját, Móni kivette a nedves puncijának levétõl duzzadó farkam, és a fenekébe dugta. A feneke szûk volt, de a nedves farkammal hamar bejárattam és mindketten élvezettel olvadtunk egybe.
- Keményebben! -kiáltott fel Móni.
- Keményebben!
- Még!
- Még!
- Élvezz el bennem! - kiáltotta.

Majd egyre keményebben dugtam az akkorra már lucsogó fenekét és elélveztem benne. Móni elégülten terült el mellettem, és az ondómtól fényes végbélnyílását Évi lázasan nyalni kezdte, míg az utolsó csepp is eltûnt, majd a farkamról is leszopta éhes szájával. Addig szopott, míg újból merevedésem csúcspontjához nem ért és vad mozdulatokkal húzogatni kezdte falloszom és ezután õ is ráült, és a fenekébe dugta kemény hímtagom.
- Dugj meg te Robinsonom! -kiáltotta.
- Én egy kiéhezett nõ vagyok, akit ki kell elégítened! - kiabálta, miközben mellettünk feküdt Móni, akinek arcára fagyott a gyönyör.
Keményebben kezdett ugrálni, majd felordított:
- Most JÓ! - és mindketten elélveztünk. Évi rámdõlt és forró testén érezni lehetett a remegést, majd egy csókot nyomott a számra.

Kis idõ elteltével mindhárman felálltunk és belevettük magunkat a meleg tenger vizébe.
Fájdalomérzés fogott el és felébredtem. Egy szúnyog csípett meg. De viszket. Na sebaj. Felkeltem. Kimentem a fürdõszobába és megmosakodtam. A kedvesem már fenn volt és készítette a reggelit. Annyira jó álmom volt az éjszaka, hogy mikor megláttam Évit a konyhában hátulról megközelítettem, mint az oroszlán az áldozatát, és felkaptam. Az asztalról lesepertem mindent és letéptem róla rózsaszínû tangáját. A kemény makkosom csak úgy dúrta elõre magát a forró puncikájába. Nagyon keményen dugtam, néha kivettem és a fenekébe dugtam kemény farkam. Nagyon élvezte és csak halkan nyögdécselt, miközben én jól megdolgoztam nyílásait.
- ÉN AKAROM! - kiáltott fel.

Ekkor kihúztam farkam végbélnyílásából és még utoljára megjárattam nedvességtõl lucsogó puncijában, majd leültem a székre, és õ hevesen a szájába vette, és az utolsó cseppig fényesre szopta duzzadó makkosom.
Ezután mindketten lezuhanyoztunk és leültünk reggelizni.

---Folytatása következik---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1