Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6082
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2008. december 28.

CSODÁS SZEX HÁRMASBAN 4

Az évek során Andi és én sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük néhánnyal közeli barátságba is kerültünk. Mónival a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedte, akkor az egyik törzshelyükké váló kávézóban lazítottak egy kicsit. Az egyik ilyen alkalommal Móni örömmel újságolta, hogy végre elkészült a házuk udvarán a medence, és természetesen ezt Andinak is látnia kell. Õ persze azonnal megígérte neki, hogy ha alkalom adódik majd meglátogatja. Nem sokkal ezt követõen éppen strandolni készülõdtünk, amikor megszólalt a mobilja. - Hello, Móni vagyok.
Hallottam meg én is, mivel elég közel álltam a telefonhoz.
- Tudom, Andikám, hogy szabadnapos vagy.
- Volna kedved kilátogatni hozzám?
- A férjem dolgozik, a fiam Horvátországban nyaral, a lányom táborozik.
- Teljesen egyedül vagyok. Felavatjuk a medencét.
Folytatta Móni a szokásos csevegõ stílusában.
- Hát éppen strandolni készülõdtünk mi is. – válaszolta Andi.
- Semmi gond, hozd a férjedet is! Elég nagy a medence. Elférünk benne.
Mondta nevetve Móni.
- Oké, akkor indulunk. – nyugtázta a feleségem.

A várostól autóval egy jó harmic perces az út a településig, ahol laknak, de így hamar odaértünk. A házuk elõtt leparkoltunk. Andi már csengeni akart, amikor megjelent a barátnõje egy lenge nyári ruhában.
- Várjatok, kinyitom a kaput. Álljatok be az udvarra!
Jött a szíves invitálás. Így hát beálltam az udvarra. Gyorsan kivettem a táskánkat a csomagtartóból majd indultam az asszonyok utánuk. Persze már csak a medencénél értem utol õket. A családi házhoz tartozó szépen füvesített udvar hátsó részében volt a medence, igazán igényesen elkészítve. Világítással, víztisztító berendezéssel és egyéb tartozékokkal ellátva, és nagyon tetszett, hogy a külsõ kíváncsiskodó szemektõl többek között magas tujasorral védve volt. Teljesen lenyûgözött minket a látvány.
- Móni ez igazán szép. – jegyezte meg dicsérõleg Andi, vendéglátónk nem kis örömére. - Gondoltam, hogy tetszeni fog nektek.
- A víz is kellemes és látjátok nincsenek kíváncsiskodó tekintetek.
Mutatott körbe, majd még gyorsan hozzátette:
- Öltözzetek át gyorsan, addig hozok egy hideg italt!

A medence melletti parti sátorhoz mentünk és egy kis nézelõdés után nekiláttunk átöltözni. Épp csak ledobtuk az utcai ruhánkat, amikor közben visszaérkezett Móni, kezében a hideg italokkal. A fürdõruhánkat lazán magunk elõtt tartva igyekeztünk természetesen viselkedni, õ ránk nézett majd a legtermészetesebb módon megjegyezte:
- Látom, szerettek nudizni – célozva az egyenletesen lebarnult testünkre.
- Hát igen, ha csak tehetjük, szívesen napozunk meztelenül.
Válaszoltam azonnal.
- Itt is nyugodtan megtehetitek.
- Egyébként én is rendszerint fürdõruha nélkül pancsolok.
Tette hozzá még nevetve.
- Ha komolyan gondolod, akkor mi már át is öltöztünk.
Kapcsolódott be Andi is a beszélgetésbe.

Azzal ledobta a székre a bikinijét és átvette tõle az italát, majd leült vele a medence szélére. Én is csatlakoztam hozzá. Móni is gyorsan megszabadult a rövid nyári ruhájától. Eddig észre sem vettem, hogy csak az volt rajta. Ahogy a feje fölött átemelte azt, megcsodálhattuk a gyönyörû, egyenletesen lebarnult formás testét. Elõször a duzzadó ajkú igényesen fazonra igazított puncija tárult a szemünk elé majd a formás hasa, és ahogy a ruhát egyre feljebb húzta a szép telt keblei következtek. Igazán formás alakja volt. Andival cinkosan összenéztünk és abban a pillanatban tudtuk, hogy itt a remek alkalom, ha ügyesen irányítjuk az eseményeket, akkor beteljesedhet Mónival is egy régi közös vágyunk. Közben Móni is ledobta a ruháját az egyik székre, majd odaült mellénk és lassan kortyolgatva az italunkat kötetlenül beszélgetni kezdtünk. Mindenki természetes módon viselkedett, egyáltalán nem zavart minket a meztelenség.

A nap egyre melegebben tûzött ránk. Az italokkal végezve gyors tusolás után beugrottunk a medencébe. A kellemes hûs víz, üdítõ volt számunkra. A medence egyébként meglepõen tágas, úgy 9-10 karcsapással lehetett átúszni, így egy rövid ideig csak oda és visszaúszkálgattunk.
Andi rövidesen a létrához úszott.
- Azt hiszem nekem elég volt, napozok egy kicsit. Ti még maradtok?
Kérdezett vissza.
- Ha a férjednek van kedve, akkor igen. – felelte Móni kérdõn rám nézve.
- Persze, hogy maradok. Szeretném minél tovább élvezni ezt a kényelmet. Válaszoltam határozottan.
- Aztán csak semmi rosszalkodás.
Jegyezte meg tréfásan Andi és kilépett a partra.

Kifeküdt a medence szélére készítette napozó ágyak egyikére. Én még a vendéglátónkkal maradtam egy kicsit. Úszkáltunk élveztük a vizet. Móni idõnként egyre közelebb úszott hozzám, néha egymás testét is érintettünk. Ilyenkor minden egyes érintésére kellemes bizsergés lett úrrá rajtam. Egy rövid kis szünetet tartva a medence falára könyökölve lazítottunk egy kicsit, közben vidáman társalogtunk. Andi már nem is figyelt ránk, teljesen átadta magát a napozás örömének. Móni egyszer csak kiült a medence szélére és lassan hátra dõlve, hanyatt feküdt. Az igézõen szép barna testén a vízcseppek vidáman cikáztak lefelé. A lábait kissé széttárta így alaposan szemügyre vehettem a csodás ölét is. A vízcseppektõl csillogó duzzadó ajkak hívogatóan néztek vissza rám. Egyre közelebb úsztam hozzá, majd a lábait kissé széjjelebb tolva rákönyököltem a medence falára és a tenyeremmel egy kis vizet locsoltam a testére.
- Ez jól esett, kérhetnék még egy adagot? – jegyezte meg tréfásan.
- Szívesen. – válaszoltam azonnal, és egy újabb adagot locsoltam a testére, de most már az érzéki ölét is finoman megérintettem.
Erre a combjait még merészebben széttárta, teljes belátást biztosítva így számomra. Teljesen belefeledkezve gyönyörködtem a csodás ölébe, amikor egy távoli incselkedõ hang ütötte meg a fülem.
- Milyen érzés a csodák barlangja elõtt idõzni?
Kérdezte mosolygós tekintettel Andi, miközben egyre közelebb ért hozzánk, majd gyorsan leült a barátnõje mellé.
- Azt hiszem mindjárt két csodás barlang bejárata elõtt fogok idõzni
Válaszoltam nevetve.
- Mit szólnál egy kis barlangtúrához, és két bejárat közül is választhatsz! Kapcsolódott be Móni az egyre merészebb beszélgetésbe.
- Én mindkét barlangot szeretném bekalandozni, ha megengeditek!

Azzal fogtam magam, egyre közelebb hajoltam Móni izgató puncijához és apró csókokkal halmoztam el azonnal. Mindezt Andi elõtt, akivel már nem elõször volt ilyen kalandban részünk, így a féltékenység legapróbb jele nélkül élvezettel nézte, ahogy a barátnõje csodás ölét ízlelgetem. Gyorsan váltottam és az õ punciját is elborítottam apró csókokkal, majd a nyelvemmel többször végigfutottam az egyre duzzadtabbá váló ajkakon. Móni eközben féloldalt a könyökére támaszkodva, vágyakozva nézni kezdett minket. Egy rövid ügyködés után ismét visszatértem a csodás öléhez és most már alaposan belekóstoltam nála is a csodák barlangjába. Rövidesen élvezettel ingáztam a két csodás nõ érzéki öle között.
- Cseréljünk helyet! Gyere ki egy kicsit a medencébõl, most mi jövünk. Szólalt meg egyszer csak Móni.

Becsúsztak a vízbe én pedig a könyökeimre támaszkodva kifeküdtem a helyükre. Az átélt élmények hatására a farkam keményen ágaskodott. A háziasszony elsõbbségét élvezve Móni azonnal tövig nyelte azt, majd bámulatos vehemenciával szopni kezdte. Egy kis szünetet tartva átengedte Andinak, aki szokása szerint elõször a nyelvét többször végig futtatta rajta, majd szép lassan õ is szopni kezdte. Móni egy darabig élvezettel nézte, majd egy kis mosollyal az arcán lassan mögé került és érzékien hozzásimult. A kezeivel a testét végigsimogatva egyre jobban magához vonta õt. Rövidesen apró csókokkal halmozta el a nyakát, közben a melleit simogatta, majd lejjebb és lejjebb kalandozva a puncijára tért át. Élvezet volt nézni, ahogy egyre jobban birtokba vette a testét. Teret engedve az egyre jobban elhatalmasodó szenvedélyének ismét becsúsztam a medencébe, Andit pedig kiemeltem a partra. Móni mintha csak erre várt volna azonnal lecsapott a puncijára. Az ölébe fúrta az arcát és gyakorlott módon kényeztetni kezdte. Mögé helyezkedtem a csípõjénél kissé megemeltem, majd a farkam a sikamlós punijához illesztettem és belehatoltam hátulról. A feszes kis puncijában jó ideig elidõztem, miközben õ Andi punciját egyre jobban feltüzelte. Idõnként a kis popójába is alaposan belenyalt.
- Gyere ki a partra Móni, hadd kóstoljalak meg én is!
Szólalt meg egyszer csak Andi, a levegõt egyre szaporábban véve.

Móni amint kilépett a partra a formás combjaival Andi fejét közrefogva, azonnal az arcára ereszkedett. Csatlakoztam hozzájuk én is. A barátnõnk újra az ajkai közé vette a farkam és vad tempóban szopni kezdett. Miután alaposan leápolta, a punciját végig a feleségem arcára préselve megfordult és most már csak egymással foglalkoztak. Rövidesen a kéjes zihálásuktól volt hangos az udvar, szinte ugyan abban a pillanatban értek a csúcsra. Majd odajöttek hozzám és ajkaikkal ismét felváltva kényeztetni kezdtek.
Andi egy idõ után külön vált tõlünk leült az egyik székre és miközben figyelt minket a puncijával kezdett játszadozni. Móni eközben továbbra is bámulatos ügyességgel szopta a farkam. Lefeküdtem a fûre, õ pedig azonnal lovagolni kezdett rajtam. Rövidesen újabb orgazmus kapujába ért. Testével vadul ficánkolt rajtam miközben újra és újra elélvezett.
Miután a légzése helyreállt lecsúszott rólam és nedveivel bõségesen eláztatott farkamat mámorosan szopni kezdte. Andi eközben a kis játéka közben élvezettel nézte, ahogy a barátnõje bámulatos ügyességgel kényeztet. Móni az érzéki szájával õrjítõ dolgokat mûvelt. Felváltva szívta, szopta az egyre jobban pulzáló farkamat. Apró nyelvével idõnként le és felcsúszkált a makkom és a fenekem között. Mikor megjelentek az elsõ cseppek a farkam hegyén a pici nyelvével elõször alaposan szétkente azt a makkomon majd ismét szopni kezdte.

Amikor érzékelte, hogy a heréim egyre jobban felhúzódnak, a makkom is egyre jobban megduzzad, kivette a szájából a farkamat, és tátott szája elõtt a kezével ütemesen verni kezdte azt. Az elsõ sugár elemi erõvel tört elõ belõlem. Egyenesen a szájába spriccelõdött, amit azonnal le is nyelt. Majd vadul bekapta a farkamat és az újabb adagokat már egyenesen a torkába pumpálhatta az ügyes kezével. Élvezettel nyelte az újabb és újabb adagokat. Miután alapos munkát végezve az utolsó cseppeket is eltüntette, egy bájos mosoly kíséretben tovább kényeztetett, mint aki sosem tud eltelni vele. Közben Andi is odajött hozzánk és egy apó csókot lehelt a vendéglátónk nyakára majd hosszan kéjesen megcsókolta. Õ is részesedni akart a férfi nedûbõl, ugyanis rendkívül élvezi, ha a nedvemet egy másik nõ ajkain keresztül ízlelheti. Én örülök egyébként ennek a szokásának a legjobban. Imádom, amikor a sperma áztatta ajkak elõttem csókra fonódnak.

Az asszonyok ezt követõen felém fordultak és Móni azonnal megjegyezte Andinak: - Amikor felhívtalak nem is gondoltam arra, hogy ilyen kellemes idõtöltésben lesz részem. Az igazat megvallva egy régi kedves álmom vált ma valóra, ugyanis egyszer álmomban már szeretkeztem veletek. De ezt sosem mertem neked elmesélni, még annak ellenére sem, hogy sokszor a szex volt a kis csevegéseink tárgya.
- Legalább egy kis célzást tehettél volna ebbe az irányba.
Válaszolta nevetve a feleségem.
- Ugyanis mi már korábban is, szívesen eljátszadoztunk volna veled.

Igaza volt Andinak. Mónit megismerve hamar egyetértettünk abban, hogy alkalom adtán megint szívesen szeretkeznénk vele. Tudtuk, hogy ez valamikor úgyis be fog következni. Azonban egyáltalán nem akartuk a dolgot siettetni, és lám nekünk lett igazunk. Móni mivel elég sokat van egyedül, és közben megtudta, hogy a férjének is van barátnõje, most már minden bûntudat nélkül napjainkban is szívesen csatalakozik hozzánk. Igazán remek szeretõ.

VÉGE.

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1