Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7333
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2013. december 20.

Tortúra

„Keményen szopatómat keresem! Napközbeni szabadidõ, hely van.” – olvastam az egyik internetes szexpartner keresõ oldalon. Egy rövidre vágott, fekete hajú, telt keblû, karcsú, 40-es nõ volt, buja fekete pinaszõrzettel. Nosza, kaptam magam és írtam is neki.
Pár nap múlva már a nappalijában ültem. Miután elolvasta az üzenetemet, megnézte az adatlapomat, és szimpatikusnak talált. Nem az a tökölõs, hosszú lére eresztõs fajta volt. Ez tetszett.
A nõ egy hosszú, bokáig érõ fekete selyem köntösben fogadott, mely csak diszkréten volt kivágva. Nem is volt különösebben átlátszó, de azért jól kivehetõ volt, hogy a nõnek bitang jó mellei vannak. Meztelen lábán papucs, kéz és lábkörmei egyaránt égõ vörösre voltak lakkozva.
- Akkor térjünk a lényegre – mondta egy rövid, kölcsönös bemutatkozás után. – Férjezett vagyok, és a férjem errõl tud, ahogy rólad is, hogy most itt vagy. Imádok szopni, ahogy azt olvashattad az adatlapomon. Másra jószerével nem is vágyom, csak erre. Persze, azért mást is lehet, de csak módjával, nem dugni akarok, hanem szopni. Sokat és sokáig. Le nem nyelem, de a számba kell élvezned. Ami a legfontosabb, nagyon keményen kell kúrnod a számat, ne állj le. Majd én szólok, ha kész vagyok. Használj, de ne fájjon. Szándékosan nem reggeliztem, csak ittam, úgyhogy nyugodtan mehet a dolog. Nos? Tudod vállalni?
- Persze – tártam szét a kezeim magától értetõdõen. Bár a nõ beszéde kissé üzleties volt, mintha egy forgatókönyvet mondana fejbõl, de hát nem én voltam az elsõ férfi, akit szeretett volna leszopni, és rögtön az elején tisztázni akarta a felállást.
- Rendben. Én éppen most zuhanyoztam. Gyere, megmutatom a fürdõt.
Amint lépkedett elõttem, lassan körvonalazódott bennem, hogy miket fogok csinálni vele. Persze, a spontán lehetõségeket sem hagytam figyelmen kívül. Mivel még sosem voltam ebben a lakásban, nem tudtam, melyik helységben milyen lehetõségeim lesznek….
A fürdõszoba akkora volt, mint egy átlagos nappali. Érezhetõ volt, hogy ez a pár szereti a nagy, tágas helységeket. Az ajtó mellett balra volt egy zuhanyfülke, ide két ember simán befért. A fülke két oldalfalán egy-egy kapaszkodó. A fülke mellett volt a toalet, mellette bidé, de ezek is egy nagy fülkében kerültek elhelyezésre. Itt is, mindkét oldalfalon kapaszkodók voltak. A zuhany és a toalet között egy vékony fal volt, ajtó viszont mindkettõn elhúzható volt. Rögtön szemet szúrt a két fülke közötti fal, a két oldalán szinte egy magasságban a két kapaszkodóval. Tudtam, hogy ezt ki fogom használni. Aztán, az ajtóval szemben még volt egy hatalmas sarokkád is.
A nõ megállt az ajtóban, várva arra, hogy mondok-e neki valamit. Mondtam.
- Gyere ide.
Elém állt. Levettem a köntösét, kiléptettem a papucsából is. Szédületesen jó teste volt. Aztán levetkõztem.
- Fürdess meg - mondtam.
A nõ engedelmesen nyúlt a tusfürdõért, majd a vizet eresztette meg. Mikor ott hajlongott elõttem, megcsapta az orromat valami rettenetesen finom illat. Be is gerjedtem rá rendesen.
Nagyon hamar túl voltam a fürdésen. A nõ gyorsan, de alaposan lefürdetett.
- Térdre – mondtam halkan, miután elzárta a vizet. Már elõttem is volt. Bal kezemmel belemarkoltam a hajába, fejé kissé hátra húztam. Jobbommal megfogtam a farkamat, és odaigazítottam a szájához, majd egyszerûen belöktem. A száj kinyílt, hogy befogadja a dákót. Simán csúszott be, és nem is álltam meg, amíg teljesen tövig benne nem volt. A nõ orra a hasam aljába fúródott, miközben igyekezett minél nagyobbra tátani a száját. Aztán szinte teljesen lehúztam a farkamról, csak a makkomat hagytam benne. Gyors, és erõs húzás, és ismét belefúródott a nõ orra a hasamba. Farkam a torkáig hatolt. Mivel addig is imádtam ezt, ha valakit torkon baszhatok, különösen örültem, hogy van olyan, aki ezt legalább ennyire szereti. Pláne, hogy egy olyan nõ, akivel még kifejezetten élvezet is ezt megtenni.
Nem okozott meglepetést a nõ reakciója. Teste megfeszült, hátával domborított, karjait kissé széttárta. Az ötödik ilyen erõs rárántásra már öklendezéssel reagált. Erre vártam. És õ is. Mikor elérkezett ez, hogy öklendezzen, ráerõsített a szopásra. Úgy látszik, õt feldobta a saját szenvedése. „Ha ez kell, hát ezt kapod!” – gondoltam. Eddig a bal kezemmel húztam a fejét, most mindkettõvel ezt tettem. Mikor teljesen benne voltam, még aprókat, de erõseket nyomtam a fején. Szinte belefojtottam a farkamba. Ekkor megéreztem a makkomon a nõbõl feltörõ forró anyagot.
Elengedtem a fejét. Kiköpte a vizet, ami feljött belõle. Ekkor megértettem, hogy szándékosan azért nem evett, csak ivott, hogy ha hányni fog, csak víz jöjjön belõle. Amint kiköpte, nyomban ismét rábukott a dákómra, és egyúttal át is engedte a kezdeményezést ismét nekem. Én meg persze megint tövig, sõt még beljebb nyomtam. Ismét öklendezett, de ezúttal nem akartam meghánytatni, kihúztam belõle. Megfogtam a farkamat, és körbe paskoltam vele a nõ száját, majd egy óvatlan pillanatban ismét benyomtam. Ekkor ismét hányt. Kiköpte, és már újból erõszakoltam is a torkát. Persze, figyeltem rá, de semmi jelét nem adta, hogy hagyjam abba, és mivel korábban arra kért, hogy amíg õ nem szól, csináljam a dolgom. Méghozzá keményen, erõszakosan. Így tettem.
Aztán a köntöse kötõjével hátul összekötöttem a kezeit, miközben továbbra is térdelt. Kezdett kiszolgáltatva lenni nekem, de a mozdulataiból azt vettem észre, hogy éppen erre vágyik. Ismét szájba kúrtam, õ meg teljesen elengedte magát, mint egy érzelem nélküli bábu. Csak hagyta, hogy dugjam, nem szopott, nem igyekezett rányomni az ajkaival a farkamra. Csak kinyitotta a száját, és engedte, hogy a dákóm dugattyúként mozogjon benne.
Rövid, pár másodperces erõs, gyors menetekkel keféltem a száját. Persze, mikor erõsen öklendezett, kihúztam, de mikor lecsitult, már ismét dugtam. Mindannyiszor csak nyílt a száj, és engedte magába az erõszaktevõt. De mindig volt egy pillanat, mikor az öklendezése befejezõdött, könyörgõn nézett rám. Ám ez a könyörgés nem annak szólt, hogy hagyjam abba. Épp ellenkezõleg, azért, hogy még adjak neki jót. Én meg adtam.
Miközben szopattam, a nõbõl mélyen morgó hangok törtek fel, aztán persze ismét öklendezett. Ezek szinte nyomban elkezdõdtek, amint a torkára nyomtam a farkamat. Volt, hogy egyetlen, kb. 5 másodpercen erõs lenyomás is ezzel végzõdött. Aztán úgy döntöttem, hogy ismét meghánytatom. Mikor így lenyomtam neki, nyomva tartottam, sõt, még ott bent rá is nyomtam párat, persze jött az öklendezés. Ám, most nem húztam ki belõle, hanem még inkább kicsit nyomtam neki.Már jött is belõle a víz. Igaz, már nem sok, mert már szinte nem volt benne semmi. Õ is észrevette, hogy már szinte csak nagyon erõsen öklendezik, kiürült a gyomra, mert a következõ, teljesen száraz hányása után úgy csapott le a farkamra, mintha akkor kezdtük volna. És, tulajdonképpen ekkor is kezdõdött az igazi játék.
Úgy döntöttem, hogy egy, a fürdõszobában utolsó, minden eddiginél erõsebb és kegyetlenebb támadást intézek a szája ellen. Ha már annyira akarta, hogy szopatva legyen, hát megkapta!
Felállítottam, és intettem neki:
- Ide ülj le.
Csupasz fenékkel leültettem a köre, hátát a zuhanyfülke és a toalett közötti vékony falnak vetettem. Kérdõn nézett rám. Lehet, hogy ebben a lakásban már sokszor hánytatták meg szopatás közben, de szemmel láthatóan ezt a pózt még nem tapasztalta meg. Elé álltam átlépve a lábai fölött terpeszben, szinte a feneke mellé léptem, kissé rogyasztottam, megkapaszkodtam a fal két oldalán lévõ kapaszkodóba, és a farkam a szája elé igazítva azonnal benyomtam neki. A feje koppant a falon, lökésem ellenállhatatlan volt. Nem volt pár másodperc, máris hangosan nyögött, gurgulázott, és persze öklendezett, de nem eresztettem. Odaszögeztem a falhoz a fejét. Az öklendezése folyamatossá vált, de mivel tudtam, hogy már nem jön belõle semmi, nem jöttem ki belõle. Legalább öt erõteljes rohamot számoltam meg, mire engedtem több levegõhöz jutni. Zihált, a nyála kifojt a szája szélein, nyögött, hörgött.
- Még – nyöszörögte. – Ez nagyon jó volt.
Mire befejezte, már ismét kúrtam a száját. Most még tovább benyomva tartottam, ismét folyamatos öklendezésbe kezdett. Hátrafelé nem menekülhetett a fal miatt, elõremeg a farkam miatt nem. Próbálta volna oldalra elfordítani a fejét, de ezt sem engedtem. A makkom erõsen nekinyomódott a garatjának. Lábait felhúzta, kalimpált velük, mire elengedtem. Lenéztem rá. Szemeibõl könny folyt, a szájából a habzó nyála. A smink, ami diszkréten, de volt rajta, teljesen szétkenõdött már.
- Ez isteni - suttogta. - De végem van. Nem bírom tovább.
- Nem azt mondtad, hogy sokáig és sokat akarsz szopni? Még bele sem melegedtem. Még tele sem élveztem a szádat! – lepõdtem meg a nõn.
- Nyomj tele! – nyitotta nagyra a száját. Néhány percnyi ismételt dugás után teleélveztem a száját. Hosszan spricceltem bele, miközben õ a farkam mellett nyomta ki magából. A nõ szája szélein, a mellein folyt le a nyálával keveredett sperma vastag csíkokban. Mire végeztem vele, már a puncijához is befolyt a lé.
- Nem ehhez vagyok szokva – kezdte, mikor ismét egymással szemben ültünk a nappaliban.
- Értem – mondtam kissé csalódottan. Azt hittem, hogy valami ilyesmire vágyik, de ezek szerint tévedtem, és most ezzel el is vágtam az esetleges folytatás lehetõségét.
- Nem hinném – folytatta halvány mosollyal a szája szegletein. – Idejön a sok fütyi azzal, hogy most majd engem jól megszopat, de pár perc múlva elélvez, és aztán már fel sem áll neki, vagy szinte én erõszakolom meg õket. Az nem zavar, ha hamar elmegy, csak utána gyorsan ismét tudjon teljesíteni. De ezek…- legyintett. – Nos, nekem a szopás nagyon kell. Imádom csinálni, és azt még jobban, ha erõszakolnak. Tetszett, hogy megkötöztél. De az még jobban, amit csináltál velem a földön ülve. Az nagyon bejött. A korábbi tapasztalataim miatt ezt csak egy próbának szántam. De te végre használtál, kihasználtál. Szeretném, ha folytathatnánk. Ha tetszem neked, ha jó voltam, szívesen látlak máskor is.
- Ennek örülök – mondtam megkönnyebbülve. – Tetszel, naná, hogy tetszel. Nagyon jó nõ vagy, és pokolian jól is szopsz, illetve jól szopatható vagy. Õszintén szólva, szívesen használnálak más célokra is.
- Még az is megtörténhet – mondta hátra dõlve a fotelban, lábát keresztbe téve a másikon. – Bár a férjemtõl majdnem mindent megkapok, de nem kizárt, hogy teljesen odaadom magam neked. Majd meglátjuk.
Telefonszámcserével jöttem el tõle. Megbeszéltük, hogy napokon belül egyeztetünk a következõ idõpont miatt.
A találkozásra – talán nem véletlenül -, egy kora reggeli idõpontban került sor. Ám, most az elõzõhöz képest annyiban más volt a helyzet, hogy anyaszült meztelenül nyitott ajtót. Ez nem lepett meg, mivel a telefonban mondta, hogy most amint belépek az ajtón, vegyem használatba õt. A dugáson kívül ismét azt teszek vele, amit akarok.
Ennek megfelelõen, amint bezárta az ajtót mögöttem, felé fordultam, és a tarkójánál belemarkoltam a hajába, és lekényszerítettem magam elé.
- Üdvözöld uradat! – parancsoltam rá. Nem beszéltem én hangosan. Csak határozottan.
Azonnal, két kézzel nyúlt a sliccemhez, és egy pillanat múlva már a szájában volt a farkam. Nem szopott, csak benne voltam. Vártam pár másodpercet, amíg a dákóm kõ keménnyé nem vált, és aztán nagyon magamra rántottam a fejét. Engedelmesen, egy nyikkanás nélkül engedte magába hatolni a fegyveremet. Csak kitátotta nagyra a száját, és meg forgattam a fejét, meg elõre-hátra mozgattam.
- Vedd le a nadrágomat!
Gyorsan megszabadított a nadrágtól és az alsómtól is.
- Most szophatsz – mondtam csípõre tett kezekkel. Mohón kezdte végezni a dolgát. Néztem fentrõl, amint mozog rajtam, csavargatja a fejét, táncoltatja a nyelvét a makkom körül. Aztán, ahogy torokra veszi, és az orra belefúródik a hasam aljába.
- Kezeket hátra!
A háta mögött összefogta a kezeit. Nagyobb terpeszbe és elõrébb léptem, így neki kissé hátra kellett dõlnie.
- Mim vagy te nekem? – kérdeztem, miközben szopott.
- A rabszolgád – hallottam a tompa hangját
- Rossz válasz! – és még elõrébb lépve két kézzel a tarkóját fogva iszonyatosan lenyomtam neki.
Ekkor öklendezett elõször.
Az agyamat teljesen elöntötte vad szenvedély, hogy a nõt, aki szemmel láthatóan remegett a kemény bánásmódért, minél erõsebben, és gátlástalanabbul kihasználjam. Szemei könnybe lábadtak, de amint csillapodott az ingere, úgy tapadt a dákómra, mint akinek az élete függ tõle. Még nyögött is, és inkább kérés volt ebben a nyögésben, mint kín. Bár a kín számára édes volt. Nyelve tapadt a dákómra, fogai finoman rátapintottak néha. Aztán, amint azt már korábban is megtette, olyan nagyra nyitotta, amilyenre csak tudta, és engedte, kérte, hogy toljam le neki. Megtettem. Szemei kidülledtek, arca elvörösödött, de tekintetében mohóság volt: még, még! Ismét el kellett ismernem, hogy a nõ kiszolgáltatottsága, teljes meztelensége alaposan felkorbácsolta erõszakos énem vad vágyait, melyekrõl korábban nem is tudtam, hogy léteznek, vagy inkább nem hittem, hogy bárki is elõ tuja csalni belõlem.
Miután pár alkalommal lenyomtam neki, és elõttem görnyedve öklendezett ismét megkérdeztem:
- Mim vagy te nekem?
- A ribancod! – nyögte lihegve.
Ez a válasz már jobban tetszett.
- Gyere – vonszoltam magam után a hálóba, ahol is felfektettem a francia ágyra. Fejét lelógattam, egyenesen a dákómra húztam, miközben kezeit a háta mögött összefogtam. Miközben a kezeit fogtam, húztam magam felé így, fektében, amitõl csak még jobban rá kellett ereszkednie a farkamra. Õt lefelé húztam, a dákómat meg felfelé nyomtam. A hatás tökéletes volt, elértem amit akartunk. Jólesõ morgás jelezte, hogy eltaláltam az elképzelését. Ismét. Azonban elértem még valamit: határozottan megkívántam õt. Szeretkezni, vagy inkább az õ esetében alaposan megkefélni akartam. Popsija csodásan gömbölyödve domborult elõttem, formás lábai csak egy helyen lettek volna jó helyen: a nyakamban.
Pár percig így szadiztam a nõt, aztán pozíciót váltottam. Hanyatt fektettem, fejét éppen annyira lelógattam, mint eddig, és még nem is közelítettem felé, mikor minkét kezét a feje fölé nyújtva belém kapaszkodott, és szó szerint magára rántott. Olyan lendülettel sikerült mindezt tennem, hogy alaposan behatoltam, amitõl nagyot rándult a teste. Most gyönyörû, ápolt lábfejei, lapos, megdolgoztatott hasa, szétterülõ melleinek remegése kötötte le figyelmemet.
Pár lökés, és lenyomás után kénytelen voltam némi szünetet beiktatni, mert nem akartam még elélvezni. Ezért kihúztam a szájából, és az arcát paskolgattam vele. Szemeit lehunyva várta a folytatást.
Felfektettem az ágyra, és fölé helyezkedtem. Dákómat persze a szájába igazítottam, miközben puncijához hajoltam. Gondoltam, ha nagyon tiltakozik ellene, hát nem sikerül megkefélnem. Akkor így jártam. Szerencsémre esze ágában sem volt tiltakozni, sõt, még szét is nyitotta a lábait, hogy jobban odaférjek. Nekem sem kellett több. Szinte belezuhantam az ajkak közé, melyek csillogva a nedvétõl és remegve az izgatottságtól teljesen szétnyílva vártak engem. Nyelvem hamar körbe járta a finom, keserédes szirmokat sõt, mohón tapadtam a popsijára is. Ekkor ismét megremegett, a feje is megrándult, de egyetlen pillanatnyi megmerevedés után ismét ellazult, és engedte, hogy nyaljam. Isteni íze volt.
Miközben nyaltam nem felejtettem el szinte teljes súlyommal a szájára feküdni. Ha eddig mélyre ment neki, akkor most ha lehet, még mélyebbre. Egészen mélyrõl feltörõ nyögés, morgás jelezte, hogy elégedett a tettemmel. Sõt, kezeivel még át is ölelt. Most nem húzott magába, csak gyengéden simogatott, miközben szájával igyekezett minden lehetséges módon jót tenni nekem.
Lassan elfelejtettem, hogy miért is vagyok ott. Erõt kellett vennem magamon, hogy erõszakoljam a száját, és ne szeretkezzem vele. Pillanatokra olyan érzésem támadt, mintha szerelmeskednénk, és néha mintha éreztem volna rajta, hogy kiesik a szerepébõl, és nem csak egy kemény szopásra vágyik, hanem valami egészen másra is. Ahogy én is. Egyre inkább az járt a fejemben, hogy lovagol rajtam, gyönyörû teste a kéjtõl vonaglik, ajkait harapdálva várja a mindent elsöprõ kéjt. Aztán eldöntöttem: lesz ami lesz, bizony megpróbálom a punciját is a magamévá tenni.
Nyalásomra jól reagált, és egyre többször állt le a szopással, és csak élvezte a nyelvem játékát. Kezdtem elhinni, hogy van keresnivalóm nála. Nem élveztettem el. Hagytam, hogy „szenvedjen”, hogy a kéj kapuját ne léphesse át. Azt akartam, hogy legyen kiéhezve a farkamra. Ismét a popsijára tévedt a nyelvem, amire kéjesen összerándult.
Aztán mozdultam, hanyatt feküdtem, és húztam magamra. Nem kicsit csodálkoztam, mikor szó nélkül ereszkedett rám, finoman belehuppant a dákómba. Azt hittem felrobbanok. Piszok finom érzés volt a nedves, kissé szûk puncija. Mintha jó régen nem tágították volna ki neki. Szinte azonnal mozogni kezdett, mint aki régóta vágyott rá, hogy egy szerszám feszítse szét a punciját. Mozgása hol gyors volt, hol meg csak rám ereszkedett, és totálisan tövig beengedte a dákómat. Ráadásul a kéjesen vonagló, izgalomról kipirult arcú nõ egyszerûen gyönyörû volt. „Micsoda barom a férjed, hogy mellette más pasi is kell neked!” - gondoltam. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne kapna meg mindent tõlem – ha én lennék a férje. De nem voltam, és sejtettem, hogy ez a szeretkezésbe átcsapó tortúra az utolsó lesz kettõnk között.
Aztán hirtelen leállt a mozgással, rám hasalt, és így szólt:
- Ne oda élvezz kérlek. Tudod, imádom, ha a számba ereszted.
„Imádod?” Kicsit meglepett ez a „vallomása”.
- Rendben – súgtam vissza, mivel közben egészen hozzám simult. – De én is kérek valamit.
- Mit?
- Ezt – markoltam bele a fenekébe. Felemelte a fejét, egyenesen a szemembe nézett, szemeiben csodálkozást véltem felfedezni. Azt hittem játszik velem.
- Imádom – mondtam, miközben lágyan simogattam a dombokat. Nem szólt semmit. – Ne mondd, hogy más nem imádja. – mondtam kételkedve.
- Pedig nem. A férjem sosem csinálta, egy két durva próbálkozás volt, hogy a fenekemet is birtokba vegyék, de ilyen finoman még senki nem csinálta.
- Én imádom – súgtam. „Gyönyörû vagy!” – tettem hozzá magamban. Nem mertem bevallani neki, mivel gyanítottam, hogy ezzel elriasztom magamtól. Nem szeretõt keresett, hanem csak egy erõs szopatót.
Szó nélkül felegyenesedett, mozogni kezdett. Egyik orgazmus a másik után következett, meg sem állt négyig. Ha jól számoltam. Nekem meg erõsen koncentrálnom kellett, hogy el ne élvezzek. A szájába tartogattam.
Aztán megfordult, és kérésemnek engedve a punciját a számra tapasztotta. Vadul nyalni kezdtem, nyelve a saját ondómat, de ezzel most nem törõdtem. Teljesen elmerültem a puncija és s feneke nyalásában, miközben finoman szopott vigyázva, nehogy elélvezzek. Még. Mivel a lábfejei a fejem mellett voltak, csak oldalra kellett fordítani a fejemet, és csókolhattam õket, ahol értem. Tudtam, hogy az utolsó élvezetemet az õ akarata szerint, erõszakosan kell átélnie.
Pár percnyi lélegzetelállító nyalás után lefordult rólam. Teljesen elkészült az erejével. Eljött az én idõm. Meg kellett adnom a kegyelemdöfést az áldozatomnak, végképp az uralma alá gyûrve ezt a fantasztikus, gyönyörû, kiéhezett nõt.
A módját megadva neki hasra fordítottam, a kezeivel a bokáit fogattam meg Teste ívben megfeszült, elé térdeltem, és a farkamra húztam a fejét. Mivel az egyensúlya miatt elõre gurult volna, így egyenesen a dákómra bukott, amitõl az szinte magától szaladt a torkára kicsikarva belõle néhány, általa imádott öklendezést. Nekem csak kissé mozognom kellett, és a fenekét néznem, máris készen álltam ismételten tele tölteni a száját. Hogy ezt még érezzem is, egyik tenyeremmel a tora alá nyúltam. Aztán hangosan élvezni kezdtem. Testem minden egyes spriccelésnél nagyot rándult, ilyenkor még mélyebbre nyomva a makkomat, közben éreztem ahogy nyel és elképzeltem a torkán leáramló anyagomat.
Pár percig vonaglottam még a szájában, miközben alaposan kiszívta belõlem az utolsó cseppeket, és persze miközben engedelmesen fogta a bokáit.
Aztán egymás mellé heveredtünk. Teljesen kikészült, én meg cirógatni kezdtem a szép testét. Nem érdekelt, ha elzavar, mondván, vége a gyereknapnak….Percekig feküdtünk így, hangosan zihált, nyeldekelt, de én sem voltam éppen kipihent.
Aztán felém fordult, a szemeimbe nézett. Nem szólt, szemmel láthatóan gondolkozott. Éreztem, hogy baj van.
- Figyelj….- kezdte.
- Értem, ne folytasd. - Felkeltem az ágyról, és a ruháimat kerestem. Csak nézett, nem szólt semmit. Végül is nem veszítettem, sõt, még nyertem is. Csak szopni akart, sokat, keményen. Megkapta, de még többet is ettõl. Én csak nyertem, még akkor is, ha nincs tovább. Felkelt, és mikor felöltöztem, elém állt. Végig néztem a csodás testén, szinte mozdultam, hogy ismét nyaljam egy kicsit. Aztán a szemébe. Csak szemtõl szembe az igazat!
Majd megszólalt, hangjában nem kis idegességgel:
- Holnap is eljössz?

Nézd meg Tomi többi szexi történetét is!

4.17
3.67
3.92
3.69