Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 13078
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2013. december 18.

A takarítónõ

A nõ körül nézett a hatalmas nappaliban, melynek hátsó részén egy hatalmas kanapé állt, rajta egy összehajtott ruhát talált. Felemelte, és nem kis meglepetéssel látta, hogy egy szobalány ruhát tartott a kezében A ruha mellett egy fehér kis kötény is volt, azt is felemelte. Mindez szépen összehajtva, odakészítve feküdt a kanapén. A nõ hitetlenkedve elmosolyodott, aztán eszébe jutottak az õt alkalmazó nõ szavai: a munkaruhájáról gondoskodunk. Gondoskodtak.
\"Akkor lássunk hozzá\" gondolta, és vetkõzni kezdett. Gyanakodva nézett körül, attól félt, hogy valaki leselkedik, vagy netán rányitja valamelyik ajtót. Mivel az emeleten nem járt, nem tudta, hogy van-e ott valaki. Aztán megvonta a vállát, gondolta, gyorsan átöltözik, aztán már mindegy, hogy meglátja-e valaki vagy sem. Mivel kint tombolt a nyári hõség, pár pillanat múlva teljesen meztelenül állt a kanapé elõtt. Mielõtt bele bújt volna a kis köténykébe a néhány lépéssel arrébb álló hatalmas tükör elé lépett. Kedvtelve nézegette magát. Tökéletes alakját sok barátnõje irigyelte, a férfiak meg megvesztek a lábaiért, fenekéért, melleiért. A két, hatalmas, dús kebel merészen nézett vele farkasszemet a tükörbõl. Hasa lapos, csípõje arányos, dereka karcsú.
Felvette a ruhát, de ekkor eszébe jutott az alkalmazója szavai: „mielõtt átöltözik, zuhanyozzon le a földszinti fürdõszobában. A tulajdonos nagyon kényes a higiéniára. Másnap tiszta ruhát kap majd”
A tulaj egy bolond, gondolta a nõ, de aztán nem merte megkockáztatni, hogy lebukjon, ha nem fürdik le. Túl jó fizetést kap ezért a munkáért ahhoz, hogy elszórakozza a dolgot. Ismét levetkõzött, megkereste a fürdõt, és letusolt. Frissen, illatosan lépett ki onnan. Mivel meleg volt, nem vette fel a bugyiját, a ruha felsõ része meg annyit takart a melleibõl, hogy ha netán bárki rányitna, nem lenne fedetlen a keble.
Kezébe vette a portörlõt, és a nappali közepére lépett. Körül nézett. Valahol lehetne zene, vagy tévé, vagy ilyesmi. Egy gyanús bútort kinyitva feltárult elõtte a nappali rejtett média-sarka. Hatalmas plazma tévé, alatta mindenféle kütyü. Némi matatás után halk zene csendült fel, valamilyen cd, vagy ilyesmi lehetett.
„Na így már jobb”- gondolta, és egy fokkal jobb kedvvel látott neki a dolgának. Ha már ott volt, elkezdte törölgetni a port a bútor tetejérõl, a tévé kávájáról, a bútor belsõ felérõl. Dúdolgatott, egyre jobban érezte magát. Jól fizetõ, stabilnak mondott állás, kényelmes munkakör, ki ne örülne hasonlónak?
Aztán, miközben ténykedett, pillantása a tévére esett. Annak tükrében egy alakot látott felbukkanni mögötte. Rettenetesen megijedt, de mire észbe kaphatott volna, erõs kezek megragadták, és a következõ pillanatban már bekötött szemekkel és szájjal, háta mögött összekötött kezekkel állt.
Mindez olyan gyorsan történt, hogy észbe se kapott. A kezek erõsek, határozottak, és pokolian gyakorlottak voltak. A nõ remegõ lábakkal, szûkölve a rettegéstõl állt, nem tudta mit tegyen. Gondolatai vadul cikáztak. Mivel nagyon úrias ház, a benne lakók sem lehetnek bûnözõk. Vagy éppen azért ilyen a ház, mert….
A nõ könnyei potyogni kezdtek, miközben apró neszek töltötték be a szobát. Mintha széket húztak volna, aztán a zene megállt, majd egy másik szólalt meg. Szimfonikus, egészen halkan.
A kezek megfogták. Nem rángatták, szinte lágyan vezetni kezdték. Aztán megállt. Neki ütközött valaminek. A kezek ekkor ismét akcióba léptek, és egyetlen rántással széttépték a nõ melleinél a ruhát. A gombok valahol messze pattogtak a kövön, aztán szó szerint lerángatták a nõrõl a kis ruhát. Tépték, szaggatták. A nõ ismét remegni kezdett a félelemtõl. Eddig is félt, de már egyenesen rettegett attól, ami most nagyon is bekövetkezni látszott. Aztán a kezek addig nyomták a nõt, míg ráhasalt valamire. Nem tudhatta mire feküdt, de magasan volt, a valami a hasa aljáig ért, a feje nekiütközött valaminek. Kezeit, mintha egy szék lábához kötözték volna, de azok nem érték el a földet…. Olyan érzése volt, mintha egy magas székre fektették volna. Volt ideje ezen gondolkozni, mert miután a hasára fektették, nem történt semmi.
Félelme fokozódott, még sosem volt ilyen kiszolgáltatott helyzetben.
Riasztó csendben, egy szó, egy nyikkanás nélkül végezte az illetõ a dolgát. Nem lihegett, nem erõlködött, úgy rángatta a nõt, mint egy rongybábut. A nõ már felkészült az erõszakra. Várta az éles fájdalmat, ami a kíméletlen behatolással jár. Ehelyett mást kapott. Finom nyelv kezdte nyalogatni a fenekét….Egyenesen a lyukára tapadt, majd azt körbe, lassan nyalogatni kezdte. A nõ felnyögött, nem erre számított, alaposan meglepõdött. De sokszor mondta: kinyalhatod a seggem! Most nyalják. Az illetõ hosszan, alaposan nyalta a lyukat, néha a pinájához is hozzá ért. Ekkor a nõ még inkább nyögött. Ha ilyen lesz az erõszak…..gondolta kéjesen, akkor az bizony nagyon jó lesz neki. Aztán a nyalás abba maradt, pár pillanat múlva éles fájdalom hasított az ölébe. A férfi, mert immár bizonyos, hogy az erõszaktevõ az, váratlanul teljes erõvel baszni kezdte õt. Minden bevezetés, finomkodás nélkül. Szó szerint erõsen, erõszakosan baszta a lucskos pinát. Bár a nõ a nyalástól alaposan benedvesedett, azért a vastag, kõ kemény fasz váratlanul érte. Azonban hamar megszokta a méretet. Mivel erõsen, és tövig nyomta, szó szerint felnyársalta õt. Nyögött a fájdalomtól, és a kéjtõl. Már azt hitte, ettõl rosszabb nem lesz, de tévedett. A férfi bele markolt a nõ hajába, és erõvel maga felé húzta a fejét. Ettõl a fasz még beljebb hatolt, dupla fájdalmat okozva. Hangosan felsikoltott volna, ha a szája nem lett volna bekötve. A férfi továbbra is hevesen baszta, ütemesen rángatva a fejét.
Akármennyire is fájt a nõnek, hamarosan nagyot élvezett. A férfi nem állt le. Ütemesen baszta tovább, míg a nõt el nem kapta a második hullám. Szeretett volna hangos lenni, de a sikolya elhalt abban a valamiben ami a szája elõtt volt. Hörgött, vonaglott, remegett.
A férfi megállt. Kihúzta a faszát a nõbõl, aztán megint szöszmötölés hallatszott. A halk zene, a valamilyen tárgy mozgatása kísérteties hatást keltett a nõben, mintha csak a kínzásának további módja lenne elõkészítve. Nem sokat tévedett…..
A férfi eloldozta a nõ kezeit, aztán nemes egyszerûséggel szó szerint a hajánál fogva vonszolta valahová A nõ a földön csúszva igyekezett követni urát.
Aztán megint lenyomta valamire. Szinte vízszintesen feküdt valamit, a kezeit ismét valamihez kötözte. A feje nem támaszkodott semminek, simán lógott lefelé. A nõ elõtt felsejlett, látott már ilyet-filmen. A férfi ekkor levette a nõ száját takaró kendõt. Két kézzel megfogta a fejét a füleinél, és felemelte - egészen addig, míg a nõ szája a férfi heréihez nem ért. Aztán még feljebb húzta. a nõ nem vette az adást, de nem tudhatta mit akar a pasi, mivel az továbbra sem szólt egy szót sem. Még egyszer erõsen felhúzta a fejét, és mivel nem történt semmi, ismét bele markolt a nõ hajába és megcsavarta. A nõ felsikoltott. A férfi szó nélkül megismételte a fejemelést. A nõ sejtette mit akarhat tõle, és jó nagyra tátva a száját bekapta a heréket. Szopogatta, nyalogatta miközben a férfi a nõ mellbimbóit morzsolgatta, húzogatta.
A nõn ismét eluralkodott a kéj, a melleire különösen érzékeny volt. Ám, mire bele élte volna magát a jóba, a férfi egy hirtelen mozdulattal hátrébb csusszant, és a még mindig teljesen tátva lévõ szájba dugta a faszát. Ismét kímélet nélkül, erõvel, tövig. A ekkor szembesült a fasz igazi méreteivel. Imádott, és tudott is szopni, de ebben a pózban még nem csinálta, és ez a dákó meglehetõsen vastag és hosszú volt…..
Már az elsõ lükésnél öklendezni kezdett. Erre végképp nem számított. Teste felemelkedett, amennyire a kötelékei, na meg a férfi engedte. Ám, minél inkább erõlködött, hogy szabaduljon, annál inkább szaladt mélyebbre a dákó, így hamar feladta a küzdelmet. Torkából furcsa hangok törtek elõ, orrcimpái kitágultak, ahogy kapkodta a levegõt.
A férfi elkezdte ütemesen baszni a torkát. Minden lökést teljes mélységig vitte nem törõdve a nõ vonaglásával és szinte fuldoklásával. Egyik tenyerét a nõ tarkója alá tette, emelve tartotta a fejet, másik kézzel a melleit izgatta. A bimbókat morzsolta, bele bele csipkedett, húzogatta. A nõ nem láthatta, de a férfi kedvtelve nézte a tökéletes testet, mely most minden méltóságától megfosztva hevert elõtte. Formás lábak, lapos has, kifejezetten ápolt lábkörmök. Eljátszott a gondolattal, hogy mi mindent fog csinálni a nõvel, miközben még mindig erõszakolta annak torkát továbbra sem törõdve a nõ szenvedésével. Vad, állatias ösztöneit alaposan felkorbácsolta a tudat, hogy a nõ most azt teszi, amit õ akar.
Õ meg mindent akart….
A nõ lassan alkalmazkodott a helyzetéhez. Nagyra nyitotta a száját, orrán kapkodta a levegõt, igyekezett nem törõdni a fasszal, ami a szájában mozgott. A férfi idõnként megállt, ekkor teljesen tövig nyomta a dákót, heréi a nõ orrára nyomultak. Még így is apró, erõs nyomásokkal igyekezett még beljebb, lejjebb hatolni. A nõ ilyenkor homorított kínjában, nyögött, nyála a fülérõl a padlóra csöpögött.
A férfi percekig csinálta ezt. A nõben erõsödött a félelem, hogy nem is áll majd le, ha eljön az idõ. A férfi nem is állt le. Sebesen erõszakolta a torkot, majd hirtelen teljes erõvel lenyomta a dákót. Pár pillanat múlva erõs sugárban, több hullámban kezdte ontani spermáját egyenesen a nõ torkába. Az vonaglott, rángatózott, de a férfi vasmarokkal fogta a fejét, sõt, még magába is húzta. Nem tehetett mást, nyelni kezdte a spermát. Remegõ szájjal, kitágult orrcimpával, nyelte le az utolsó cseppeket is. A férfi teste vadul rángatózott, minden spriccelésnél még beljebb hatolt. De hang most sem jött elõ belõle. A szobában csak a szimfonikus zene szólt halkan, na meg a nõ nyögései.
A férfi már kiélvezte magát, csak állt, még mindig tartva a nõ fejét. Az meg, hogy ne legyen ismét hajcsavarás, nyelvével körbe nyalta a makkot, mely az imént mélyre hatolva ontotta magából bõ nedvét. A férfi lenézett, és elégedetten nyugtázta: a nõ kezd betörni.....
Még pár percig szopatta magát, majd leengedte a nõ fejét. Szerencsétlennek lelógott a feje, kimerült volt, verejtékében úszott. Mivel a kezei le voltak kötözve, nem tudta a saját fejét megemelni, ezért erõlködve emelgette azt. Szánalmas látvány volt az erõlködése, de a férfit éppen ez izgatta.
A nõ ismét szöszmötölést hallott, majd érezte, amint a férfi a lábait is lekötözi. Annak a valaminek a lábához kötötte, amin feküdt. Lábai széttárva, kezei-lábai lekötve. Sejtette, hogy nincs még vége a kínjainak. Aztán egy nyelvet érzett a pinájában. Amint a tolakodó nyelv a szirmaihoz ért, megrándult. Erre nem számított, és bár a helyzete nagyon kiszolgáltatott volt, ez az érintés egyetlen pillanatra feledtette kínját. Ez a kín azonban csak fokozódott. A nyelv nem hagyta abba a pina izgatását. A nõ azt várta, hogy akkor most is erõszakos lesz, de nem ezt kapta. A férfi finoman, lágyan nyalta, aprólékosan bejárva a pina minden szögletét, izgatható pontját. Óvatos, lágy érintése nem maradt hatás nélkül. A nõ egyre jobban élvezte a dolgot. Ahogy haladtak a percek, egyre több édes kínt kapott, mintha most az lett volna az ismeretlen fantom célja, hogy neki jó legyen. Pillanatnyilag pokolian élvezte a dolgot.
A férfi most valóban csak adott. Addig nyalta a nõt, míg az el nem élvezett. De ez után sem hagyta abba. Tovább nyalta, a nõ hamarosan ismét élvezett. Egyre hevesebb orgazmusa volt, és egyre kimerültebb lett. A harmadik élvezéskor teste rángatózott volna, de kötelékei nem engedték, amitõl csak nõtt a kéje.
A férfi több orgazmust is adott áldozatának. A nõ, mivel a szája szabad volt, hangosan élte meg édes kínjait.
Aztán ismét váltás következett. A fantom eloldozta áldozatát, de a szemét hagyta bekötve, majd a kezeit hátul összekötötte, és térdre kényszerítette. A nõ elé lépett. Félig kemény, vastag erektõl duzzadó farkának makkját a nõ ajkaihoz érintette. A nõ nem úgy reagált, ahogy õ akarta, ezért ismét bele markolt a nõ hajába, erõsen hátra rántotta a fejét. Az felkiáltott fájdalmában. Mikor a férfi megismételte a mozdulatot, az ajkak szétnyíltak, de a makk még mindig nem került be közéjük, e helyett ismét hajrántást kapott. „Mit akar?”- kérdezte remegõ ajkakkal, de válasz helyett ismét a fasz került a szája elé. Már gyorsabban kapta volna be, de megint büntetést kapott. „Kérem! Mit csináljak?”- nyöszörögte. Mikor érezte a makkot, olyan gyorsan és alázattal kapta be, hogy maga is meglepõdött. Azonnal mélyre engedte, mivel tudta, a férfi ezt szereti. Válaszul most nem büntetést, hanem torokbaszást kapott. Tudta, hogy az a dolga, hogy keményre szopja a dákót. Hátra kötött kézzel nehezebb dolga volt, fõleg, mikor a férfi elengedte õt. Sõt. Kajánul, még kissé hátrább is lépett, mire a nõ derékból elõre hajolva igyekezett nem kiengedni a szájából. Már félt a büntetéstõ. Mikor a férfi még hátrább lépett, a nõ térden csúszva ment utána. Vakon, szájában a fasszal, közben igyekezett odaadóan szopni. Nehéz volt, de egyre jobban élvezte. Fõleg, mivel a dákó ismét kõ keményen állt a szájában. Jólesõ érzés vett erõt rajta: keményre szopott egy nagy faszt, és nem is akárhogyan.
A férfi hol hagyta õt szopni, hol meg keményen baszta a száját. Érezte, hogy bármelyik pillanatban ismét bõséges sperma fogja önözni a torkát, és neki ismét engedelmesen, az utolsó cseppig le kell nyelni, ha nem akar fájdalmat kapni. A nõ már várta az anyagot. Várta, hogy a fantom ismét porig alázva belé ontsa anyagát, lenyeletve azt. Várta.
A férfi hol szembõl, hol oldalról nyomta a farkát a nõ szájába. Tetszett neki a látvány: a pofazacskó kidomborodik az õ farkától, aztán meg a nõ szinte fuldokolni kezdett, ha szembõl nyomta egészen mélyre. A fantom pokolian élvezte, hogy a nõ elõtt térdelve egy eszköz. Ráadásul egy mocsokul jó eszköz. Mikor oldalt állt, lenézett, és látta a nõ hintázó melleit, néha le is nyúlt, megmarkolta õket. Finom, puha bõr engedelmeskedett neki.
Aztán a szopatás abba marad. Átmenetileg. Mert aztán a férfi hasra fektette áldozatát, és szétvetett lábakkal a nõ feje fölé feküdt hanyatt. Aztán egyszerûen magára húzta a nõt, de éppen annyira, hogy szopni tudjon….
A szerencsétlen, hátra kötött kezekkel hason fekve kezdett szopni. Az elsõ pillanatban tudatosult benne, hogy ez bizony nagyon nehéz lesz. A nagy, vastag fasz nem tett semmit, csak állt, õ meg tehetetlenül, ellenállás nélkül bukott rá. Szó szerint. Ereje, mely eddigre már majdnem teljesen elfogyott, végleg elhagyta. Nem tehetett mást, mint kitágult torokkal magába engedje a dákót. Ennyire mélyen csak akkor járt benne, mikor a férfi élvezett, és erõnek erejével vonta magára a fejét.
Jó pár percig szopattam így magát, de nem találta elég izgatónak a dolgot, ezért váltott. A nõ ismét annyit hallott, hogy a fantom motoszkál. Ettõl már kezdett félni. Aztán a pasi a nõ kezeit és lábait összekötözte, így teste homorítva megfeszült. Hasra fektette, majd elé térdelt. Lábait szétnyitva a sarkaira ülve egészen becsúszott a nõ elé. A faszát az ajkakhoz nyomta, és mivel megint nem azt kapta, amit akart, nyomban megbüntette a nõt. Az fájdalmasan felsikoltott, és az ismétlésnél nem habozott villámgyorsan benyelni a faszt. Ez sem volt jobb, mint az elõbbi póz. Sõt….Aztán, még meg sem szokhatta a pózt, a férfi felemelkedett a sarkairól…..Na ettõl aztán végképp feladta a küzdelmet. Az, hogy megadta magát nem jó kifejezés. Totálisan kikészült. Teste már rabszolga volt, és most már a lelke is azzá lett. Az ellenállás legkisebb jelét sem adta, sõt, amennyire tehette morgással, nyüszítéssel adta a férfi tudtára, hogy a tulajdona lett.
A fantom ezt akarta. Mosolyogva vette tudomásul a kialakult helyzetet. És, hogy az uralmát megerõsítse, még baszni is kezdte a szájat. A nõ könnyei potyogtak, de nem sírt. A torokbaszás e módja még inkább kimerítõ, öklendezésre késztetõ volt, mint az eddigiek. Meg sem lepõdött, mikor a forró ondó elkezdett spriccelni a faszból, Meg sem fordult a fejében, hogy egyetlen cseppet is kiengedjen magából. Ebben a lehetetlen pózban nem is nagyon tudta volna. Tudta, hogy akkor büntetést kap. Nyelte, hangos morgással kísérve.
A fantom nem állt le. Ugyan, most a szopatást abbahagyta, de a nõ számára a tortúra nem ért véget. A férfi eloldozta a kötelékeket, most egy alacsony zsámolyfélére hasaltatta a nõt, és a kezeit most a nõ térdeihez kötözte. Kíméletlenül baszni kezdte a tocsogó pinát. Azonnal tövig nyomta jelezve az elkövetkezõ idõszak stílusát. A baszás erõszakos volt. Egyetlen pillanatra sem csitult, függetlenül a nõ orgazmusaitól. Sõt, olyankor, ha lehet, még erõsebben baszta. A nõ sikoltozott, hörgött, nyögött, nyála a földre folyt. Aztán, a ködös élvezetek közepette ismeretlen fájdalom hatolt belé. Miközben a férfi baszta, egyik ujját a nõ fenekébe dugta. Szintén nem éppen finoman. Alig tágult ki a lyuka, kapott még egy ujjat. Sejtette, hogy lesz ott még vastagabb valami is….
A sokadik, már megszámlálhatatlan orgazmus után altestét alig érezte. Zsibbadt, a rengeteg élvezet miatt teljesen megszokott volt a benne mozgó farok. Kéj kéjt követett, szinte folyamatosan élvezett. Szája kiszáradt, már alig élt, totális kikészült.
A férfi kihúzta faszát a pinából, és a következõ pillanatban a megujjazott seggbe dugta. Pontosan úgy, ahogy a pinába. Kíméletlenül. A nõ az altestébe hasító éles fájdalomra szinte felegyenesedett nagy sikoltozás közepette, de férfi visszanyomta. Ismét át kellett adnia magát az erõszaknak. Átadta. Bár fájt, de mocskosul élvezte a dolgot. A férfi addig baszta a gyönyörû segget, míg el nem élvezett, az összes ondót belenyomva a gömbölyû csodába.
Aztán várt. Teste vonaglott a spriccelések ütemére, majd egészen megállt. Megvárta, míg a fasza lankadni kezd, kihúzta, aztán a nõ egyik kezét eloldozva eltûnt. A nõ sokáig feküdt még így, mire annyi erõt szedett össze, hogy mozdulni tudjon. Felegyenesedett, elsõ mozdulata a szem kiszabadítása volt. Az éles fény vakítóan hatott, hunyorgott, miközben a másik kötelékével bajlódott. Felállni nem tudott, a földön ülve szedte össze a maradék erejét. Remegõ lábakkal ment ki a fürdõbe. Ott belenézett a tükörbe. Nem tudta mit gondoljon. Megerõszakolták, használták, mint egy bábút, egy kurvát. Altestét nem érezte. De ilyen baszást még sosem kapott. Fõleg így. Miközben tusolt, egyre a történteken gondolkozott. Mire befejezte, már egyáltalán nem bánta a dolgot. Sõt….
A nõ pár nap múlva, mikor ment ismét dolgozni, úgy lépett a kastélyba, mint egy engedelmes szolga. Remélte, hogy a fantom figyeli õt. Akarta, hogy ismét lecsapjon, és alázatra kényszerítse õt. Nagyon akarta. Azonban, hiába fürdött le nagyon alaposan, felvette az új munkaruháját, de ismét nem vett fel bugyit, a fantom nem jött. Sõt, még a következõ alaklommal sem. Meg az után sem….
Aztán lecsapott. A nõ már nem számított rá, egészen váratlanul lepte meg õt. Ismét pillanatok alatt összekötözve, bekötött szemekkel, letépett ruhával találta magát. Ám, most a férfi egy forró csókkal kezdte a használatot. A nõ örült. Nagyon örült, és amint a pasi térdre kényszerítette, már nagyra nyitott szájjal várta az imádott faszt.
A tortúra most is sokáig tartott, és a végére egy kifacsart, kihasznált, az orgazmusok végtelenétõl teljesen legyengült, de boldog nõ állt a zuhany alá.

Nézd meg Tomi többi szexi történetét is!