Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4052
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2013. december 08.

Bohém2

A Dög furcsa helyen dolgozik. Sokan járnak be hozzá, és mégis kevesen.
Én amikor csak arra járok, benézek hozzá. Beszélgetünk, csacsogunk keveset, majd tovább. Néha kettesben maradunk, olyankor mindig letesztelem, hogy még mindig nem hord bugyit. Semilyet sem.
Néhányszor elõfordult már, hogy becsúszott az ujjam egészen a finom puncijához. Ilyenkor finoman megsimogatom és mielõtt elszabadulna a vágy, már ki is veszem a kezem nehogy túl messzire menjünk. Egyszer hátul volt ahová követtem. Nem engedte, hogy benyúljak. Megjött, súgta szemérmesen, majd megölelt. Éreztem, hogy forró a teste. Itt és most akartam.
Ha leszoplak megnyugodsz?:)-kérdezte viccesen, de mindketten tudtuk, hogy mi lesz. Kigombolta a nadrágom és feszes keblei közé szorította. A száraz bõr égette a farkam.
Síkosítani kell!-kacagta és tövig szippantotta. Ez olyan jól sikerült, hogy egészen addig nem engedte el az ajkaival, míg lüktetve nem spricceltem a szájába. Diszkréten lenyelte, majd picit szórakozott még vele míg nem került alapállásba.
Kint a kolléganõje huncut mosollyal nyugtázta a hiányzás okát.

Nézd meg Trotter többi szexi történetét is!

4.63
4.49
4.33
4.49