Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kemeny
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 13500
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2013. december 07.

felesegem es a szeretoje...

ez a tortenet igaz!megtortent eseten alapszik!
A felesegemmel kozel 10eve vagyunk eggyutt, nagy a szerelem!Es a szex is jo....aztan felvetodott egyszer egy jo kis ejszaka utan hogy szinesebbe kene ezt tenni...O felvetette h mit szolnak hozza ha keresne maganak egy masik szemelyt akinek odaadna magat...
en csak neztem az otleten,mert nekem eszem agaban se volt ot massal is megosztani!aztan jort rohogtem magamba hogy biztos csak viccelt!elis telt par honap!
O tobbszor emlegette szex kozbe hogy o akar egy masik fa@t is..neki kell,kivanja...
aztan egyszer tortent hogy a szomszedba koltozott egy pasi!Nem is foglalkoztatott kulobnosebb kepp!Egyebkent kesobb megismertem,es eleg baratsagos volt!de aztan ennyi...
aztan teltek a hetek...
eggyik nap hamarabb hazaertem melobol!Bementem a lakasunkra,de a felesegem nenm volt otthon,gondoltam biztos boltba van vagy vmi hasonlo!Lefurodtem,ettem es leultem a tv ele a fotelba....eltelt kb 2ora es hallom hogy nyoitodik az ajto!(a felesegem Nikinek hivjak, 31eves,fekete haj,szep lkerek cici,feszes sportos test,szep kerek popsoi!)olyan dogos es szexi csaj!
Niki bejott az ajton es dobbenve vette eszre hogy otthon vagyok..egy pillanatra elisallt a szava...hat te?kerdezte!Elobb vegeztem-mondtam en!
Es te hol jartal? ekkor feltunt hogy csak egy miniszoknya, es egy kis felso van rajta,es eleg szetturt a haja...
nem szolt semmit! Odaleptem hozza, benyultam a szoknyaja ala,es tiszta tocsogo ,nedves volt a csupasz puncija,a bugyija is full nedves volt..
O belenezett a szemembe es azt mondta,atvoltam a szomszed nal (a sracot Jozsinak hivtak) Jozsinal es kefeltunk!
Elakartam mar mondani neked,tobb hete jarok at hozza vagy o jon at mig te dolgozol,de nem mertem!Ekkor tok ideges voltam,de egyszer csak elkapott a vagy, es ereztem hogy felalt a farkam!Hirtelen kokemeny lett!Elkezdtunk csokolozni es azt mondtam.Nem baj dragam,nem haragszok!De orulten megkivantalak es szamojj be mi is tortent! O elkezdte meselni hogy Jozsi farka vagzy 20cm..es irto vastag es hogy ngyon jo az agyba!Ekkor maer nem birtam tovabb!!Lehajoltam hozza,es odahajoltam a nedves puncijahoz!A kis piros tangajan ereztem a geci szagat,de nem izgatott,sot meg fokozott is....felre huztam es lattam hogy meg mindig foljik a geci a puncijabol!Belenyaltam-ezelott taszitott az ijen-de most nem birtam volna ki ha szet nem nyalhatom az alig 10perce telielvezett szep csupasz puncijat ha nem nyalhatom ki!!!Nagyon jo volt az ize, o elkezdett nyogdecselni es elvezte ahogy nyaltam es mondogatta nyald ki a gecis puncim!Imadom!
Felalitott,lehuzta a gatyam es elovette a kemeny farkam es irto hebvesen szopni kezdte!Aztan felfektettem az asztalra es kemenyen benyomtam a tocsogo gecis puncijaba-csodas meleg volt!eddig ijet nem ereztem!Hatalmasat elveztunk!!! Aztan elfekudtunk egymas melett,azt mondtam neki hogy nyugodtan kefelgethet massal,de szamojjon be...
Ekkor ram nezett s azt mondta,Nem e haragudnek meg ha most rogton atenne a Jozsihoz,mert megkivanta ot is...en csak neztem es elis ment!en addig vertem a farkam,belegondolva abba hogy most epp dugjak a felesegem!De elveztem a hejzetet!Viszajott ,tiszta geci volt!!Csodas latvany volt latni hogy mas gecije fohjik rakjta!Ekkor enis betettem a puncijaba,ami mar teli volt gecivel!!!Elelveztunk!Majd mondtam h mindjaet jovok addig maradjon az agyba,atmentem a Jozsihoz!Es mondtam neki h jojjon at es kefejjuk szet Nikit!Atjott velem,benyitottam Nikihez!Es mondtam,meglepetes!Jozsi nem tetovazott a farkat a szajaba tette, ku..jo volt nezni ahogy a felesegem szopja mas fa@at!En meg elkezdtem ismet dugni!!Majd csereltunk Jozsival!Jozsi telielvezte a puncijat,en meg a szajat!!!
Jozsi elkezdte a Niki popojat nyalni,eddig mi ijwt soha nem csinaltunk..Niki nyogott,Tetszett neki!!Jozsi berakta farlkat Niki seggebe,ngyokat nyogott!Ku..jo volt....
Nagyokat elveztunk!
Es azota a felesegem egymas utan hozta oromunkre a pasikat haza!

Nézd meg Kemeny többi szexi történetét is!