Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5179
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. november 24.

Keleten III./ elsõ éjszakám két férfival!

Barátnõmmel átbeszéltük a történteket az éjszaka hátralévõ részében, õ is észrevette Tayfun furcsa viselkedését, szerinte a fiúk bent lettek volna egy négyes numerában,én akkor ebben még kételkedtem..de az óta már elillant minden kétségem!
Bea pár nap múlva hazautazott,de felhívta figyelmem , hogy a további történésekrõl beszámolót kér!
Ayhannal minden nap beszéltünk telefonon, de mivel mindketten sokat dolgoztunk nehéz volt egyeztetni az újabb találkozót. Míg két hét múlva elérkezett a várva randi, a tali elõtt felhívott, mivel Tayfun is otthon van és „unatkozik” õ is eljönne velünk, én furcsálltam, de gondoltam majd a megfelelõ idõpontban megszabadulunk tõle.
Egy nagyon elegáns étterembe mentünk vacsorázni, mindketten nagyon figyelmesek és jó fejek voltak, finomabbnál finomabb helyi ételeket rendeltek.
Vacsora után felvetették, hogy menjünk le a parton lévõ egyik bárba, tetszett az ötlet, és beültünk az autóba. Mi az ominózus hátsó ülésen ,Tayfunnak újra a sofõr szerep jutott.
A jeepben volt egy kis minibár , Ayhannal megdézsmáltunk a bent lévõ whiskyt és csókolóztunk, közben megérkeztünk a bár parkolójába, mi nem nagyon erõltettük, azt hogy kiszálljunk az autóból,sofõrünk megkérdezte, hogy beülhet e õ is hátra?
Gondoltam ha ez így megy egész este ….de nem akartam udvariatlan lenni.
Szemben velünk a minibár tetejére ült, és így iszogattunk hármasban.
Ayhan a tõle nem megszokott lassú, érzéki módon simogatott, cirógatott, hiányoltam a vadságát, naivan azt gondoltam, hogy barátja közelsége zavarja!
Mivel Tayfun majdnem szemben ült velem felvetette, hogy nyugodtan tegyem a lábam az ölébe majd meg masszírozza, ha már itt van!
Nem tétováztam.
Pár perc múlva Tayfun a farkára tette a lábam, ami keményen meredt felfelé , megdöbbenve visszahúztam a lábam!
Nem szeretnél mindkettõnkkel lenni? - jött a kérdés
Szólni sem bírtam!
Nem sokat gondolkodtam a válaszon, hanem visszatettem a lábam a farkára.
Ayhan apró csókokkal izgatta a nyakam és egyre lejjebb vándorolt, majd fehér minimet felhúzta a derekamig, puncimba fúrta fejét és vadul nyalni kezdett, borostája még jobban ingerelt. Tayfun elõvette farkát és már nem az volt neki fontos, hogy a lábamat masszírozza, próbált olyan õ is helyzetbe kerülni – már amennyire az autóban lehetett, de ügyes fiú volt sikerrel járt – hatalmas farka az arcom elõtt meredt gyorsan rávettem magam és hevesen szopni kezdtem.
Ilyen élvezetben eddig még nem volt részem, nagyon hamar elélveztem,de õk még „keményen álltak”!
A srácok a szûkös körülmények között próbáltak helyet cserélni, Tayfun letérdelt elém így könnyedén a puncimba dugta hosszú kõ kemény farkát és óvatos mozgásba kezdett, Ayhant pedig számmal kényeztettem / erre vágytam már az elsõ randi óta/ szívtam, haraptam vadul!Teste ívben megfeszült, majd hatalmas adag finom ízû spermája a számba fröccsent!
Így folytattuk az édes hármast, hatalmasakat élveztem, és nagyon tetszett a helyzet, hogy egyszerre két fasz kényeztet.
Közben Tayfun már vad tempóban kefélte a már kitágult, zsibbadó puncim, Ayhan a kezével csiklómat dörzsölte az önkívületbe kergetve vele.
Átvettem az irányítást, kicsusszantam Táyfun alól és úgy helyezkedtem , hogy számba tudtam venni puncitól nedves farkát, bár tövig nem bírtam betuszkolni számba de pár erõteljes szívás után számba élvezet , az utolsó cseppet is kiszívtam belõle.
Már nem voltam olyan állapotba - fehér miniruhám gyûrötten, mellrésznél férfinedvek keverékével eláztatva- hogy bemenjek a bárba,már partnereim sem tûntek fittnek.Így kértem, hogy vigyenek haza.Nem tudtam azon az éjszakán aludni, annyira a sztori hatása alatt voltam,barátnõmnek megírtam azt est történéseit, majd hajnalban a fáradságtól bezuhantam az ágyba.

Folyt. köv. második éjszakám két férfival

Nézd meg H D többi szexi történetét is!