Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5585
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2013. november 15.

Egy érdekes kaland. 1.rész

Hol is kezdjem...
Volt egy lány ismerõsöm, akivel kezdetben csak online tartottuk a kapcsolatot. Nem volt egy nõi ideál, sõt mondhatni duci volt már, de nem is ez ragadott meg benne,hanem a személyisége a bevállalóssága.
Történt egyszer, hogy megbeszéltünk egy találkozót. El is jött a napja, izgultam is picit, de sajnos nem jött össze...(hát igen ember tervez isten végez). Másnap hangot is adtam elégedetlenségemnek.
-Kárpótollak majd érte...
-Igen ám, de engem nehéz kiengesztelni.
-Ugyan már,bármit megteszek.:P
-Hát ha így áll a helyzet, nehogy megbánd majd.
-Miért mit akarsz csinálni velem???
-Majd meglátod ;)
Eljött az újabb találkozó napja.Most sikerült összehozni. Beszélgettünk, pár semleges szót, majd kibökte, ami régóta furdalta az oldalát.
-Mit akarsz velem csinálni?
-Csak nem kíváncsi lettél?
-Hát, de egy picit...
-Hát ha csak egy picit, akkor el sem mondom
-Jól van na, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit akarsz velem tenni.
-Menjünk fel hozzátok és megtudod.
Csak egy kicsit kellett gyõzködjem és máris a lépcsõházukba jártunk...Ilyen igazi sötét lépcsõfordulókkal. Ahogy haladtunk egyre felfele, az egyik lépcsõfordulóban, megragadtam, a falhoz nyomtam,majd vad csókokkal halmoztam el, amire õ készségesen válaszolt.Csókoltam, bele túrtam a hajába, közben a fenekét markolásztam. Mikor úgy gondoltam sikerült eléggé felizgatni, mondtam neki, hogy menjünk tovább, az igazán izgalmas rész még hátra van.Amint bezártuk az ajtót, egymásnak estünk, egymásba fonódva jutottunk el a kanapéig. Ott lefektettem, és megkérdeztem tõle:
-Hogy szeretnél engesztelni? Egy kis játékhoz mit szólnál?
-Háááát...játszunk
Szép lassan levettem a blúzát, majd kicsatoltam a melltartóját, így elém tárultak hatalmas keblei.Már magával a látvánnyal is alig tudtam betelni, egy kis ideig csak csodáltam azt ami a szemem elé tárult. Majd nekik estem faltam õket,gyengéden a nyelvemmel cirógattam õket, a másik pillanatban már harapdáltam, nem bírtam velük betelni-közben éreztem, hogy farkam a gatyámban egyre csak ágaskodik, és ki akar szabadulni-.Kicsit feljebb mentem, és a nyakát csókolgattam,gyengéden,aztán picit beleharaptam, és szép lassan szívni kezdtem, majd megint csók rá.Mikor már úgy gondoltam eleget élvezkedett felegyenesedtem. Megkértem hogy térdeljen elém, majd lehúztam a nadrágomat, és az alsógatyámat. Õ csak nagy szemekkel nézte ágaskodó farkam.
-Ne csak nézd , használd a kezed, és a szádat is.
Kicsit félve megmarkolta a kékerest, és szép lassan elkezdte verni. Ahogy ráérzett a ritmusra egyre gyorsabban csinálta. Majd hirtelen lelassított, és megállt,majd picit bekapta a végét.szép lassan járt rajta a szája, majd mindig egyre mélyebbre és mélyebbre vette, eszméletlen finomak voltak az ajkai...Éreztem ahogy szája körbeöleli,szívja, nyelvével cirógatja,eszméletlen jó volt.Én közben beletúrtam a hajába, simogattam, néha-néha kicsit rányomtam a fejét.Amint elérte a határait, és befogadta a szerszámom amennyire csak tudta, kéjes sóhajok törtek fel belõlem.
. Istenien jól csinálta. Így nem bírhatja sokáig az ember, és már nekem is kezdett remegni a lábam. Úgyhogy szépen, megkértem hogy álljon meg egy kicsit, új ötletem támadt. Megállt, szépen kiengedte farkam puha szájából, és megkérdezte
- Éspedig?
Szépen, odaillesztettem farkam a mellei közé, és megkértem, szorítsa össze õket. Amint bezárultak a kapuk, már éreztem, hogy ez nagyon jó lesz, teljesen befedte a két hatalmas kebel.Szépen lassan elkezdtem mozogni,nagyon jó érzés volt, fõleg, hogy egy kis nyállal meg is lett síkosítva. Elkezdtem gyorsítani a tempón, és szabályosan mellbe dugtam....és ahogy láttam õ is élvezte, talán ez volt az elsõ alkalom, hogy valakinek a szerszámával játszik a melleivel? Majd mikor éreztem, hogy közel a cél, kivettem a mellei közül, õ gyorsan bekapta a szájába, eszeveszett tempóval elkezdett szopni...én megragadtam a fejét, és a farkamra húzkodtam,jobban és jobban,kicsit fulladozott,de ezzel akkor nem törõdtem, ahogy közeledett a gyönyör, erõsebben és erõsebben. Majd megfeszültem,térdem megremegett és telelõttem a száját,éreztem, ahogy gecim megtölti az egész szájüregét... alig bírta nyelni. Mikor a gyönyör utolsó hulláma is végigfutott rajtam, beleroskadtam lihegve a kanapéba, majd egy kaján mosolyt követve ezt mondtam:
-Most te jössz
(Ha elnyeri tetszésetek folytatom:))