Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10047
Szavazatok: 32
Feltöltve: 2013. november 12.

nõi öltözõ 1. rész

Ez a történet egy pár évvel ezelõtt történt, még középsuliban. Egyszer torna óra elõtt hallottam az osztály egyik legjobb csaját Csillát, a barátnõivel beszélgetni mielõtt mentek be az öltözõbe, így fél füllel valami sport melltartóról lehetett szó, mert Csillának egyébként bomba jó alakja volt, rendszeresen sportolt is és hatalmas és formás mellei voltak, így nyilván valami olyasmit beszélgethettek, hogy õ olyat hord, vagy valami ilyesmirõl lehetett szó, de amúgy nem sokat hallottam, mert nagyon távol voltam, meg ezt nyilván nem akarták hangosan mondani, azt se tudták hogy meghallhatja valaki. Minden srácnak õ tetszett egyébként a suliban, bárkit megkaphatott volna, ezért úgy voltam vele, hogy mindegy, egy két haveromnak elmondtam hogy ezt hallottam. Azután egy pár héttel késõbb szintén torna óra volt. A lányok kint röplabdáztak vagy kosaraztak az iskola udvari pályáján, a fiúknak pedig szintén kint kellett futniuk, nekem akkor nagyon nem volt kedvem azt a hosszú távot végigfutni így azt gondoltam, hogy lerövidítem, amit aztán meg is tettem, senki nem vette észre, mert direkt úgy csináltam hogy én legyek az utolsó aztán amíg senki se látott egy mellékutcán végigmentem majd vissza a tornaterembe, azután bementem az üres tornaterembe, hogy már a futás után amúgy is vége lenne az órának én meg mintha mi se történt volna bemegyek és átöltözök aztán amúgy is kezdõdik a másik óra, ott majd dicsekedve elmondom a többieknek, hogy rövidítettem. A tornaterem teljesen üres volt, mindenki kint volt, épp mentem volna az öltözõbe átöltözni, de a lány öltözõnek egy kicsit ki volt nyitva az ajtaja, csak épp annyira, hogy ne lássak be, de az is üres volt. Ilyenkor jutott eszembe Csilla sportmelltartója, csak így gyors átfutott az agyamon, hogy ha azt beszélték akkor talán most biztos abban van, a rendes melltartója meg ott van az öltözõben!!! Gyors eldöntöttem magamban, hogy még van annyi idõm bõven, hogy bemenjek és csak megnézném!!! Már, csak hogy rágondoltam azokra a szép formás cicikre, meg hogy bementem a nõi öltözõbe, már ettõl elkezdett merevedni a farkam! Nem láttam semmilyen nõi melltartót, csak egy csomó ruhát mindenütt, de egyébként se mertem volna csinálni semmit vele, a farkam viszont már teljesen állt, már nadrágon keresztül is teljesen látszott!
Ekkor hirtelen hallottam valami kis mocorgást, mintha jönne be valaki, de biztos nem a lányok lehettek, õnekik még tart a kosarazás, meg hallatszódott, hogy nem sokan jönnek csak egy valaki jöhet talán! Nagyon megijedtem ki az, azt se tudtam hirtelen mit csináljak, még gyors kimenjek vagy csak szépen halkan kisunnyogjak?! De ha arra már nincs idõ??! Azt se tudtam még mennyi idõm lehet mielõtt benyit, ha egyáltalán benyit és akkor mit mondok neki,de ez mind a másodperc töredéke alatt játszódott le az agyamba a farkam ilyenkor mindig állt még valamennyire, még farmeren keresztül is simán lehetett volna látni, nemhogy ilyen kis tornagatyában. Aztán végülis megtörtént a lebukás! Az osztály legokosabb stréber csaja Nóri jött be, valami könyvvel a kezében, nem volt tornaruhában, nem is kosarazott de a többi cucca valószínû itt lehetett, ezért is jött be hamarabb az öltözõbe! Nagyon megijedt õ is, amikor meglátott, gondoltam gyors kamuzok neki valamit, hogy miért jöttem be, de egybõl rájött. hogy mi a helyzet, amikor a nadrágomra nézett, amúgy se jutott volna semmi az eszembe!
- Te mit csinálsz itt??!! Úristenn!! Fúújj!!
Már épp ment volna ki, amikor így gyors utána szóltam:
-Nóri!! Légyszi ne mondd már el kérlek senkinek légyszíves!!
-HÁÁT FÚJ..Majd még meglátom!! :) de te úúrisen fúúúj...
-Kérlek ne! bármit megadok, megcsinálok csak senkinek se mondd már el!
Nóri egyébként nem volt az a tipikus bombanõ, nagyon sovány volt, nem is mozgott csak tanult egész nap szerintem, most se tornázott valamiért, mellei nem nagyon voltak neki, nem volt nagy népszerûsége a többiek körében, de ennek ellenére aranyos volt! A popsija is nagyon szexi és kis kerek volt.
-De te most itt kire vársz az öltözõben így?! mondta még félénken, de ugyanakkor egy kicsit nevetve a nadrágom felé mutatva vörös arccal
-Hááátt, senkire, de kérlek ne mondd el senkinek bármit kérhetsz csak légyszi senkinek se mondd el!
-Te nem vagy semmi! :) mondta még halkabban ismét a nadrágom felé mutatva!
Én is így nevetve, félénken vörösödõ arccal:
-Most megmutassam??! Mire célzol?! Vagy most mivan?!? :) és akkor utána nem mondod el senkinek!
Erre õ a sarokban:
-Fúúj nem kell, ez gusztustalan! Aztán így nevetve, félig viccesen, félig komolyan, de már tiszta vörös arccal, alig hallhatóan:
Na jó nem mondom el senkinek! Persze... Mutasd!
Erre én mintha nem is jól hallottam volna:
-Igen?!
-Csak vicceltem! Elõ ne vedd nem vagyok rá kíváncsi!-ezt mondta és elfordította a fejét már majdnem ki is ment volna! De én ezzel már nem törõdtem, az izgatottságtól zihálva és fuldokolva elõször a pólómat vettem le, amire õ is szintén nagyon zavarba jött megállt és vörösödött, erre én még jobban felizgultam és már ezután a gatyámat is lehúztam szép lassan, ami alól csak úgy kiugrott a közben kõkeményre merevedett farkam!
Láttam az arcán és a leesett állán, hogy nagyon meg van lepõdve, hogy mégis elõvettem és még hogy nem sokszor láthatott ilyet, de szerintem tetszett neki! Nem is tudott mit szólni, én meg már majd összeestem, hogy itt állok elõtte a nõi öltözõben lényegében meztelenül álló farokkal!
-Tetszik?! :)
-Hûûhaa! Hááát Igen! Úristen ez mekkora, neked aztán áll rendesen, nagyon kemény lehet!
-Igen! Megfogod? :)
-Nem! Azt azért nem különben is mindjárt jönnek be a lányok...-mondta de én láttam rajta hogy nem bánná ha egy kicsit határozottabb lennék, ezért odamentem teljesen közel hozzá és rávittem a kezét!
-Neeee fujj nem akarom.... Te se mondd el hogy fogdosom a farkad! Ahhhh de kemény! :)
-Köszi!
-Mit akartál itt csinálni amúgy? :)
-Téged vártalak Nóri!
-Nagyon vastag-mondta és simizte de én is láttam hogy a vékony kis csuklójával van kb. egy vastagságban.
-Nem adnál rá puszit?! :)
-Nem! :) Így nem jól csinálom?
-De nagyon jól!
-A szádra viszont adhatok!
Ezzel elkezdtünk csókolózni, de õ azért tovább verte a farkam! :)
Nagyon jól csókolt egész nap tudtam volna vele ezt csinálni, de közben eszembe jutott hogy már nincs sok idõ és haladtam lefelé a nyakát kezdtem el csókolgatni, majd a vállát! A melleit is szerettem volna de õ teljesen ruhában volt még én viszont teljesen meztelenül és õ is közben jól végigfogdosott a másik kezével, elõször a farkamnál, a lábamon, seggemen majd a mellkasomon is végighúzta a tenyerét miközben a másik kezével folyamatosan verte a faszom.
-De jó pasi vagy!!!- mondta és aztán mintha megvadult volna, letérdelt és mégis elkezdte csókolgatni a makkom, majd elkezdett szopni, ami nagyon jó volt, de alig bírta már, így amikor én már teljesen felizgulva még jobban be akartam nyomni egy kis harapást éreztem!
-ÁÁÁÁhh- felkiáltottam, de õ ezzel már nem is törõdött, hirtelen levette a felsõjét és a melltartóját, majd a kis cickóit simogatta, közben a farkamat szopta, majd hozzá csapkodta a makkomat a mellbimbóihoz!Az egészet mintha valami pornófilmbõl látta volna, sõt biztos is hogy onnan látta, tehát azért õ se tanul egész nap ezek szerint! :) Nagyon kicsi mellei voltak valóban, sõt egy kicsit a bordái is kilátszódtak, de nagyon szexi volt és tele volt szexi anyajegyekkel. Már szó szerint folyt a nyálam, annyira akartam szopni a kis kerek szexi ciciket. Ezt aztán meg is tettem felállt Nóri, majd a csöcseit nyaltam, szoptam, ahogy tudtam! Közben a kõkemény, kerek kicsi popsiját is tapiztam ott érzetem elõször hogy mindjárt eldurranok olyan jó volt. Így álltunk már egymás mellett,én még mindig meztelen, õ is már félmeztelen, de a farmer még mindig rajta volt, de farmeren keresztül már teljesen odanyomódott a faszom a puncijához, még éreztem is, hogy benedvesítem a farmerját a puncija körül. Le akartam venni róla, de azt már nem engedte azzal az indokkal, hogy mindjárt jönnek a lányok, különben sem kéne gumi nélkül csinálni, így a punciját ekkor még sajnos nem láthattam.
Ezekután õ visszatérdelt újra elkezdte simizni a cickóit, majd verni a faszomat, de én már nem bírtam tovább és már nem érdekelt mi lesz mikor jönnek be a többiek én most ráengedem, amim csak van!
Egyre jobban elkezdtem hörögni és zihálni, majd hirtelen kivettem a kezébõl a farkam és én kezdtem tovább verni, még egy párat mert már tényleg nem sok kellett! Õ ezen a nagy hörgésen meg az egészen, hogy saját magam kezdtem verni mintha egy kicsit meglepõdött volna, mintha nem tudta volna mire vélni, hogy most mi lesz, de lehet tényleg nem tudta hogy most én lõni fogok, vagy ha tudta is hogy ez lesz akkor lehet azért nézett így mert nem szerette volna! Engem viszont nem érdekelt már hogy 5 perc múlva itt vannak a többi lányok és õ meg tiszta geci, én akkor is most ráélvezek! De aztán tényleg nem akartam olyan szemét lenni, hogy a fejére már tényleg csak percek voltak hátra, így megpróbáltam a cicijeire lõni! Természetesen ez is a másodperc töredéke alatt játszódott le a fejemben, õ se tudott már mit csinálni!
Aztán megtörtént!! Eldurrantam!!! Teljes erõvel!! Ennyit gecit és ekkorát spriccelve még sose sikerült összehoznom! Három spricc a melleire ment, a negyedik az akkorát rándultam, hogy az állára, ment de szerencsére nem a hajába. Az utolsót épp ezért lejjebb akartam lõni a cicijeire vagy a bordáira, de az se sikerült teljesen így és az a hasára ment majd onnan folyt le a farmerjére. Ez is mondanom se kell a másodperc töredéke alatt játszódott le a spricceléseim!
Õ nagyon mérges lett:
-ÁÁhh Baszd meg! és elütötte onnan a farkamat, amit még ezelõtt úgy szeretett! :)
-Ne haragudj Nóri! Véletlen volt! Nem így akartam-hazudtam neki.
-Mindjárt jönnek a többiek be!-mondta kétségbeesve, amire tényleg meg volt minden oka mert tiszta geci volt, fõleg a mellénél! Elkezdte zsebkendõvel törölgetni a cicijeit, ami mellesleg nagyon szexi volt de semmit sem ért, már majdnem a farkam elkezdett újra állni, de már én is kétségbe voltam esve, hogy tényleg már akármikor benyithatnak. Gyors megfogtam a levetett tornatrikómat egy kicsit bevizeztem az öltözõ mosdójában majd együtt töröltük le róla a gecimet ami nagyjából sikerült is, elég gyorsan, így kezdtünk már megnyugodni, hogy nem látnak meg, ezért utána öltözés közben csupán ennyit mondtam neki:
-Nóri! Én meg szeretnélek majd dugni!
-Holnap eljössz hozzám délután?
-Igen! Naná! :)
Újra csókolózás! Közben:
-Mostmár mindjárt jönnek a lányok nem akarom hogy meglássanak! Öltözz fel!
-Oké!
-Holnap eljöhetsz, de \"még\" nem biztos, hogy szexelni akarok, csak úgy elleszünk mint most! Ez így jó?
-Most engem nem akarsz, vagy a \"még\" alatt azt érted hogy szóval te még.....?! Szóval, hogy szûz vagy vagy nem ezt akartad mondani?!
-De téged akarlak, a szüzesség dolgot meg majd megbeszéljük! Akkor átjössz?
-Persze
-Jólvan, akkor majd meglátjuk mit tehetünk!-monda kedvesen és erre, legvégül még utoljára olyan szenvedélyesen megcsókolt!
Még annyira folytattam volna, de nekem is átfutott az agyamon, hogy tényleg nehogy lebukjunk, akármikor bejöhet, sõt bejöhetett volna akárki és nem akartam Nórit se kellemetlen helyzetbe hozni a többi lány elõtt, ezért gyorsan felöltöztem épp annyi idõ volt már tényleg csak hogy felöltözzek vagyis felhúzzam a gatyám és gecis tornapólóval a kezembe átrohanjak a másik öltözõbe!
Nem sokkal késõbb már a fiú öltözõben jöttek a többiek is a fuátásból!
Az egyik haverom még mondta is így viccesen:
-Te szemét látom nagyon örülsz, amúgy tudtuk, hogy rövidítettél!
Én ugye egyáltalán nem azon mosolyogtam, azt már el is felejtettem, ha tudták volna mi történt velem, leesett volna az álluk, és még hogy ezután mi lesz! De még pont ezért nem mondhattam el, még nem!