Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9022
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2013. október 30.

Váratlan este 1.

22 éves lány vagyok, kicsit molett, de ez szerencsére nem okoz gondot. Sok barátom, nagy társasági életem van, mindenféle programban benne vagyok, szinte semmire nem mondok nemet. Egyszerűen fogalmazva: szeretek élni :)
Nyár elején egy hétköznap délelőtt épp semmi elfoglaltságom nem akadt, és elhatároztam, hogy elmegyek úszni. Szeretek mozogni, így valamilyen szinten azért karban is tartom magam. Jó pár hossz megtétele után a medence mellett ejtőztem, amikor leült mellém egy harmincas évei közepén járó férfi és beszélgetésbe kezdtünk. Intelligensnek találtam, ráadásul még tetszett is, mert nem egy vékony alkat :) Magas, izmos, széles mellkasa volt, sőt még borostája is, ami a gyengém. Jót beszélgettünk, aztán végül is hétről hétre ugyanazon napokon összefutottunk és mindig kellemesen elcsevegtünk.
Egy hónapja felhívott, hogy felmennék-e hozzá vacsorára és egy kis beszélgetésre. Meglepődtem, mert nem volt eddig szó ilyesmiről, igazán nem is tudtam róla többet, mint egy uszodai ismerősről, de azért elfogadtam a meghívást. Szépen fölöltöztem, rövid fekete szoknyát vettem fel szépen dekoltált piros blúzzal, fekete neccharisnyával és magassarkúval. Feltettem egy leheletnyi sminket, a kedvenc parfümömet választottam, megigazítottam a hajam, és éppen indulni akartam, amikor fölhívott, hogy taxit küld értem. Igazából megörültem ennek a nagyon gáláns gesztusnak, mert elég messze lakott tőlem.
Mikor odaértem, már várt, kifizette a taxit, kezet csókolt, nagyon udvariasan viselkedett. Hatalmas, ízlésesen rendezett előkerten keresztül gyönyörű lakásba érkeztem. Lesegítette a kabátom, és hellyel kínált a nappaliban. Elegáns, határozott férfihez illő mély színek határozták meg a helyiséget, ráadásul a szoba egyik fala üvegből volt, így csodálatos panoráma nyílt az egész városra. Alig tudtam leplezni meglepettségemet, az egész látvány nagyon lenyűgöző volt. Mire feleszméltem, már két pohár pezsgővel a kezében ült mellettem, az egyiket felém nyújtotta, és ahogy csilingelve összeértek poharaink, sejtelmes mosolyt láttam felvillanni az arcán. Kicsit beszélgettünk, és szerencsére a lélegzetelállító környezet ellenére is még mindig ugyanolyan jókedvűen, felszabadultan tudtuk megtárgyalni a hétköznapi eseményeket. Mikor a pezsgő már érezhetően hatással volt mindkettőnkre, átmentünk a konyhába, ahol egy stílusosan megterített asztal várt. Feltálalta az ínycsiklandozó illatú kacsasültet vörösboros mártással, hozzá illő bort töltött, és egymással szemben elfogyasztottuk ezt a kellemes vacsorát. Már egyre inkább feloldódtam, az alkohol révén egyre személyesebb dolgokra terelődött a szó.
Mikor elindultam, nem tudtam pontosan milyen vége is lesz az estének, de arra gondoltam, hogy egyszer élünk, mindenre nyitottnak kell lenni. Vacsora után visszaültünk a nappaliban lévő hatalmas bőr kanapéra két pohár pezsgő társaságában. Nagyon jól éreztem magam, teljesen ellazultam, amikor a kezével megsimította a kézfejem, majd finoman, lassan végig az alkarom, a könyökömtől a vállamig, hátul a tarkómon, fel a fejemen és amikor már teljesen átadtam volna magam neki, megszorította a copfomat, ezzel teljesen hátrarántva a fejemet.
\"Tetszik a helyzet, te kurva?\" - kérdezte, és megint az a mosoly villant át az arcán, mint amikor legelőször koccintottunk. Nagyon megijedtem, nem erre a folytatásra számítottam. A torkom kiszáradt, nem tudtam válaszolni sem, csak ki akartam szabadulni az erős szorításából, de ő nem engedett. Minél inkább próbálkoztam, annál erősebben fogta a hajam, közben a másik kezével elkezdte simogatni a feltárulkozó nyakam. Mikor a blúzomhoz ért, nem finomkodott, egyszerűen letépte rólam, így felfedve vörös melltartóm. \"Gyönyörű melleid vannak... -pásztázott végig rajtam -, már amikor először megpillantottam az uszodában, akkor meg akartam fogni, de azt hiszem, ez a megfelelő pillanat....\" - mondta, és kivette kebleim a helyükről. Morzsolgatni kezdte a bimbókat, majd még mindig a fejemet hátraszorítva elkezdte erősen szívogatni őket. Nagyon érzékenyek, így ebben a kiszolgáltatott helyzetben ez már egy könnycsepphez vezetett a szemem sarkában. Nem látta, nem is figyelt rám igazán, csak a melleimmel törődött. Mikor abbahagyta, felállt, és mivel a hajam még mindig a markában volt, én se tehettem másképp. Az arcom láttán kaján vigyorra húzódott a szája, gondolom, az elkenődött szemfestékem árulhatott el. \"Egyre szebb vagy... - súgta, - s az a lecsurgó fekete smink még inkább felizgat...\". A hajamnál fogva a földre lökött, én pedig sírni kezdtem ebben a megalázó helyzetben. \"Bőgjél, te kis kurva, ezzel is csak az én kedvemre teszel\" - mondta, közben pedig már kivette az övét, a sliccét lehúzta, és elém tárult ágaskodó, hatalmas fallosza. \"Most pedig eljött az idő, hogy engem kényeztess... Szopjál!\" -szólt, de én csak dacosan felszegtem a fejem, és megpróbáltam felállni. Mielőtt sikerült volna, ő újra visszalökött, velem szembe térdelt és két nagy pofont adott. \"Ne reménykedj abban, hogy el tudsz innen menni. Majd csak akkor, ha én megengedem. És nem tetszik, hogy ellenszegülsz. Azt hittem, engedelmes szajha leszel... Most pedig szopj, vagy még jobban megverlek.\"
Fölém tornyosult, és a számba nyomta a hatalmas farkát, én pedig nem tehettem mást, szoptam engedelmesen. Hallottam, ahogy már az elejétől kezdve kéjesen felnyög, de a tempón ő maga gyorsított. Átvette az irányítást, már inkább szó szerint baszta a számat, közben a hajamat markolva mozgatta a fejem kénye-kedve szerint. Éreztem, ahogy lüktetni kezdenek az erek a farkán, és telelőtte a számat forró gecijével, én pedig újabb veréstől rettegve inkább lenyeltem az összeset. \"Ügyes vagy\" - mondta, s ivott egy korty pezsgőt, a többit pedig a mellkasomra öntötte. Az ital végigfolyt a melleim között, lefolyt a szoknyámig, be a bugyimba. \"Feküdj hanyatt\" - utasított, én meg tettem, amit mond. Lenyalta a hasamról a pezsgőt, és amikor a köldökömig ért, letépte rólam a szoknyát is. \"Hm, gyönyörű vagy ebben a harisnyában... kár lenne érte\" - tűnődött, így ahelyett, hogy azt is letépte volna rólam, széttette a lábam, és csak a varrásnál szakította el, épp elég teret adva a legfontosabb részletnek. \"Most pedig állj négykézláb\" - parancsolta, én pedig engedelmeskedtem. Éreztem, ahogy félrehúzza a tangám, és egy hirtelen döféssel belém vágta a már megint kőkeményen álló faszát. Őrjítő fájdalomra számítottam, de csak enyhe kínt éreztem, amin még én magam is meglepődtem. Az erőszaktevőm nem finomkodott, már az első lökések is gyorsak, intenzívek voltak, de az én kezdeti fájdalmaim már egyre kevésbé voltak azok. Éreztem, ahogy a testem alkalmazkodik a helyzethez, ahogy egyre nedvesebb vagyok, és már az erőszak nem is igazán az, hanem egy játék, ami heves szexbe torkollik. Megfogta a hajam, abba kapaszkodva hátrahúzta a fejem, így a hátam ívbe feszült. Nagyon feszített, mégis nagyon izgató pozíció volt ez. Akkor már én is benne voltam a dologban, hagytam, hogy tépje a hajam, kívántam, hogy egyre erősebben, egyre mélyebben basszon meg. Már nagyon közel voltam a csúcshoz, amikor éreztem, hogy lüktetni kezd bennem és telelőtte a pinám... Csalódott voltam, reméltem, hogy én is kapok valamit egy ilyen élmény után.
Ekkor megfordított, és végigsimított hatalmas kezével a combomon, majd érezve a lecsurgó spermát a lábaim között, megszólalt: \"Ne reménykedj, nincs még vége a ma estének. Maradj itt, és ne nyúlj semmihez... magadhoz sem!\" Ezzel kiment az előszobába és hallottam, ahogy matat egy fiókban, s közben magamnak is szégyelltem bevallani, hogy nem is akarom, hogy vége legyen az estének. Amikor visszatért, egy bilincs volt a kezében. Megfogta a másik pohár pezsgőt, lehajolt hozzám és megitatott. Nem tudtam elég gyorsan nyelni, így a szám szélén folyt ki a többi, ami utána a nyakamon, a melleimen csordogált. \"Feküdj hanyatt, nyújtsd ki a kezeid, a talpadat pedig tedd a földre.\" Én szemlesütve engedelmeskedtem, próbáltam leplezni, hogy most már én is akarom ezt a megaláztatást. A kezeimet a kanapé lábához bilincselte, majd újból lenyalogatta a melleimről a méregdrága pezsgőt. Látva ágaskodó mellbimbóim megint elmosolyodott, de nem mondott semmit. Elém térdelt, megfogta a bokáim, megemelte a lábam úgy, hogy a vádlimat a vállaival támasztotta. Most azt kívántam, bár megint olyan vehemensen indítana, de persze megint nem azt kaptam, amit akartam. A makkjával a csiklómat izgatta, lassan, körkörösen, észveszejtően lassan. Nem tudom meddig játszott így velem, de nem bírtam tovább. Ordítva könyörögtem neki, hogy basszon már meg, mire \"csak nem a farkamat akarod, te kurva?\" választ kaptam. Szerencsére végre megkegyelmezett nekem, és tövig belém vágta ágaskodó falloszát. Gyorsan, ütemesen mozgott, közben pedig a hasa hozzá-hozzáért a csiklómhoz, így néhány lökés után spriccelve élveztem el, beterítve ezzel őt is. \"Ez az, élvezz te ringyó!\", s egyre inkább gyorsított, én pedig teljesen önkívületi állapotban voltam már, mire harmadjára is belém eresztette a gecijét.
Ekkorra ő is elfáradhatott, mert lefeküdt a földre mellém és csak lihegett. Én még mindig nem tudtam felfogni, pontosan mi történt velem, amikor a kapucsengő hangja térített észhez. Ő felállt, megnézte a kamerába a váratlanul jött vendéget, majd felém fordult és a már ismerős vigyort láttam az arcán...

folyt. köv. :)

Nézd meg Dóra többi szexi történetét is!