Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Natigirl90
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 13518
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2013. október 26.

a masszõr kislányból keményen seggbedugott erotikus masszõr válik - pályafutásom kezdete

Masszõr oklevéllel rendelkezem és szívesen masszírozok meg idõsebb embereket segítségként.
Felkért hát egy ismeretlen Németországból ide települt bácsika (50 év körüli) hogy mennyek át hozzá, nagyon fáj a háta. Át is mentem, mondta, hogy az öccse is otthon van, ha ráérek, dolgozzam meg õt is. Nem féltem, mert sokan mondogatták, milyen jó emberek, sokat segítenek a falunak.

Át is mentem, felállítottam az ágyat, és az öreg rá is feküdt. A másik közben folyamatosan engem stírölt. Tudtak magyarul szépen, el is beszélgettünk. Dícsérték a ruhámat is: mivel nyár volt fehér falatka topp, alatta melltartó volt rajtam meg egy tanga és fehér rövidnadrág. Nagyon meleg volt náluk, izzadtam, patakokban folyt le rólam a verejték. Mondták, hogy nyugodtan vegyem le a toppom, mert átázott az izzadságtól, adnak másikat. Levettem, melltartóban egy tangában és falatka sortban gyúrtam tovább a bácsit. Iszonyatosan le voltak tapadva az izmai, hogy jobban meg tudjam gyúrni, hát felültem rá. Itt kezdõdött a bonyodalom...

Nem vettem észre, hogy az öcsike közben visszatért. Hirtelen a hátam mögé lépett és kikapcsolta a melltartómat. Én sikoltoztam, de egyik kezével befogta a számat, a másikkal pedig lefogott. Közben a bátyja megfordult alattam és elkezdte szívni a melleimet, de olyan erõsen, hogy már fájt. Legördült az elsõ könnycseppem. Aztán az öreg közben benyúlt a pinámhoz és úgy megmarkolta, hogy felordítottam.
-Azaz, visíts csak, úgysem hallja senki! Gyere Jürgen, fogd meg telegecizem mindjárt az összes lyukját. Kiscsillag még a füleden is a nedvem fog kijönni, csak bírd ki! Te szopós kis kurva!

Azzal lerántotta a nadrágom és a tangám. Felnyúlt a pinámba, közben az öccse a fenekem környékén kotorászott. Párhuzamosan ujjazták a két lyukamat. Kezdtem abbahagyni a bõgést, kezdett jól esni a dolog.
Aztán felraktak a masszázságyra, a hosszú hajamat szinte tépték, úgy tartották, leszorítottak és elkezdtek kinyalni. Az öreg az érdes nyelvével a picsámat, a fiatal a seggemet. Felemelték a lábaimat, lebegtem a levevõben. Megfogtak kicipeltek a hátukon az udvarra. Ráraktak a mûanyag vendéglõasztalra. Az öreg belenyomta a számba a faszát. Látszik hogy koros, még nem volt erõs, duzzadó. Véletlenül beleharaptam, mire levágott egy akkora pofont, hogy a földre kerültem. A pinám nedve keveredett a kosszal a földön. A kutyák ugattak, magamban elképzeltem dudorodónyálkás faszukat. Mindent láttak, egymást elkezdte a két kutya is baszni. Az öcsike odajött hozzám, azt hittem felsegít, de ehelyett rátérdelt a fejemre és elkezdett ujjazni, végül az egész öklét feldugta belém. Nem tudtam mit tenni, hangosan elkezdtem nyögni, éreztem hogy lassan elélvezek. Az öcsikének termesetes fasza volt, akár egy négernek, csak úgy állt. Akkor már képes lettem volna megtenni akármit, hogy jól megdugjanak, akár az egész falu szeme láttára.

Az öreg nézte mit csinálunk és rejszolt. Hangosan nyögött hozzá, engem meg dicsérgetett, micsoda jó kis csöcsös picsa vagyok.
A végén már annyira nyögtem, lehet az utcán is hallották, de kurvára élveztem. Az öcsike aztán betolta a dákóját a pinámba és mint a varrógép olyan gyorsan tömött. Már fájt a pinám, úgy éreztem leszakad a csiklóm, de kiabáltamm MÉG MÉg MÉG!!! Ahhhh AAAAAAAHhhhh!!!!
A szám tele lett földdel mire elélveztem. Az öreg ezt várta, közben õ is készen állt a látogatásra nedves puncim erdejébe. Belémnyomta öreg botját, és tolta, öregeket meghazudtoló gyorsasággal. Közben nyelvemmel az öcsi szerszámát nyaltam. Melleim közé nyomta, jól összegecizte õket aztán lenyalta.

Hirtelen megrántott és felrakott az asztalra megint. Hason feküdtem, lábam a talajon. Pucér gecis fenekem épp feléjük nézett. A fiatalabb mint egy bika jött felém, semmi nyalás, sikosító, egy pillanat alatt az ánuszomba rakta a farkát. Verte a beleimet, irtógyorsan. Nagyon fájt, elkezdtem bõgni, közben tépte a hajam és csinálta. Az öreg lehajolt és elkezdte a csiklóm nyalni. Nyalta nyalta, nagyon fájt, de aztán elkezdtem élvezni, akartam. AAAhhhh AAAAAAAAhhhh AAAAAAAhhh
Júúújj, IIIggggennn, ÚÚÚgy, Farrrkat, BASSZÁL MEG! TE VÉN ÁLLATTT!!! TE ÖREG SZEXGÉP!!! A SZOLGÁD VAGYOK!!! AAAAAAHHH! TÉGY A MAGADÉVÁ!! NYALJ KIIII!!!

Közben az öcsi a seggemben elment, folyt ki belõlem a trutyi amikor kihúzta a farkát. De én még akartam.
Felültem az asztalra és elkezdtem magam megujjazni. Benyúltam amennyire csak tudtam. A fiatal leült és nézett. Az öreg a seggemet nyalta közben, aztán a mellemet. Hangos nyögéssel elmentem az asztalon végül.

Utána lezuhanyozhattam. Nagyon szépen megköszönték ezt az élményt. Én nem köszöntem meg, mert a büszkeségem nagyra tartom. Megbeszéltük, hogy havonta egyszer átmegyek hozzájuk, mikor nincs otthon az asszony. Utóljára még adtak egy csókot a mellbimbóimra és hazamentem.
Aznap este álmomban elmentem. ÉS imádom az erotikus masszázst...