Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Sophie
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5931
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2013. november 04.

buliban

A fõsulin történt. Egy páran kibéreltek egy házat egy zártkörû csapatbuli erejéig. Nagyon sokan voltunk, de mindenki ismert mindenkit, és ott volt a srác,az exem,aki nemrégiben dobott egy másik csaj miatt. Gondoltam, ez jó alkalom lesz, hátha visszahódítom, vagy legalább egy menet erejéig...nagyon kívántam már a szexet. Össze is kavarodtunk tételes piamennyiség után, bevonultunk egy üres szobába, és belekezdtünk...ismerõs kezek vándoroltak végig a testemen, ott csókolt, ahol szerettem, úgy hiányzott már az érintése, szerettem azt a srácot...már épp belém akart hatolni, amikor ránk nyitottak a barátnõm és a srác haverja és bevágódtak a másik ágyra, hm mondom ok...így még izgibb. De a srácomnak hirtelen eszébe jutott, hogy ááh neki van barátnõje, ezt nem teheti...pff na mondom ok... Akkor hagyjuk, totál elment a kedvem a bulitól, az emberektõl, bevonultam sírni egy másik üres szobába.
Egyszer csak betántorgott egy iszonyat helyes srác, ismertem õt is látásból,de azért annyira nem...egy nagyon jó barátnõm bátyja volt.
Elkezdtünk beszélgetni, már egyáltalán nem volt kedvem sírni, sõt...a srác egybõl levágta hogy érdekel, és nem is gondolkodtunk sokat, egymásnak estünk, a hideg fûtetlen szobában...vetkõztetett majd elkezdett nyalni, finoman, majd erõteljesebben, a kerek cicijeimet markolászta, nagyon tetszettem neki. Elõvette méretes, iszonyatosan vastag farkát, ilyen vastag erõs faszt még sosem láttam...nagyon tetszett amit láttam, elkezdtem szopni, nagyon bekattantam, a hátamra fektetett és betette. Mondtam neki hogy nem szedek semmit és nincs nálam semmi, de nem érdekelte, õrülten kívánt,aztán már engem sem érdekelt semmi és senki. Úgy megdöngetett, mint még soha senki. Mindenféle pózban, keményen,szenvedélyesen. Mikor befejeztük, mondta hogy aludjunk együtt,de nem akartam hogy a többi haver együtt lásson minket, úgyhogy kiosontam vissza a csajszobákhoz és elaludtam...azóta többször elõfordult, hogyha nincs senkink csak egy sms, és ott folytatjuk ahol utoljára abbahagytuk. Ez a kaland tett naív,jó kislányból rossz kislánnyá...:)