Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tibor
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2621
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2008. december 21.

A Nõ kényeztetése

Egy jó szeretõnek ezernyi praktikája kell hogy legyen, hogy a csúcsra és még azon is túl juttassa partnerét. Sokan mondják, hogy egy egy éjszakás kaland sosem annyira jó, mint ha az állandó partnerével van az ember. Ezt én is így gondolom, ismerni kell a másik minden rezdülését, hogy a lehetõ legtöbbet adjuk neki. Így volt ez a múlt éjszaka is.

A szeretkezés nem az ágyban kezdõdött, vagy mellette, mikor ledobáltuk ruháinkat. Az egész nap ennek a jegyében zajlott, már kora reggel óta. A titkos érintések, az egymáshoz súrlódások, a pajkos simogatások, csókok, mosolygó szempárok. De ez csak játék, sem alkalom sem idõ nem volt az együttlétre, egészen az est leszálltáig.

A napi rohanás és tennivalók után, egyszer csak az embert körülveszi a csend és a párjával egy szobában találja magát. Csak ketten voltunk, egymás szemébe néztünk és egyetlen szóra se volt szükség, a nap már megalapozta vágyainkat. Nem siettünk, végre volt idõnk, az ágyat megvetettük, a ruhákat lefejtettük egymásról, finom cirógatás kíséretében. De az éhség már óriási volt.

Sejtettem mire vágyik, határozott, erõs szexre. A nyugodt tempójú elõkészületeket hirtelen és váratlanul törtem meg. Rávetettem magam, a maradék fehérnemût sietve levettem és már nyalogattam is. Engedelmesen feltárult és már tudtam hogy helyes volt a megérzésem, kéjes nyögésekkel jutalmazta a határozott és erõs nyelvcsapásokat. Combját hátranyomtam, a szeméremajkait óvatosan széthúztam és a hosszú nyalásokat váltogattam a csiklóra tapadással.

Pár percig így kényeztettem, de nem vártam meg, hogy eljusson az orgazmusig. Gyorsan elõrecsúsztam és a már szépen felnedvesedett punciba benyomultam. Szokványos mozdulatokat tettem, nyugodt tempóban, élveztem, ahogy már alaposan felizgulva minden mozdulatra érzékenyen reagált. Egy idõ után elmúlt ez a túlzott izgalom, ideje volt váltani.

Óvatosan kicsúsztam és az ágy szélére hátráltam. Értette mit szeretnék, õ is kitornászta magát hozzám. Én az ágy mellé térdeltem és finoman belé hatoltam. Az egyik lábam felemeltem, féltérden voltam, így határozott mély csapásokkal fokoztam a póz élvezetét. Idõnként lassítottam, körkörös mozdulatokat tettem, játszottam a melleivel, csókolgattam, figyeltem.

Az orgazmusa egyre jobban közeledett, ezt már a légzésébõl éreztem. Ismét mindkét lábbal térdelõ pozícióba helyezkedtem, kicsit hátradõltem, hogy a farkam erõsebben nyomja a hüvely falát. Õ felkönyökölt, majd a saját térdhajlatába kapaszkodva már egészen hajlott háttal élvezte mozdulataimat. Ekkor megfogtam a combját és minden egyes lökésnél magam felé húztam, így hintáztattam, amit kéjes szuszogással jutalmazott.

Tudtam, hogy nincs más hátra, mint megadni neki amire vágyik. Egyszer csak nem engedtem többé hátra és egyre tempósabban mozogtam ki és be. Hosszú, határozott mozdulatokkal. Az eredmény nem maradt el, egyszer csak elengedte a lábát és hátrahanyatlott, kéjesen megpihent, csak a pihegését lehetett hallani. Én nem vonultam vissza, benne voltam, éreztem a remegését, a rezgését és türelmesen vártam, amíg újra észrevesz.

Csupán két-három perc telt el és tudtam hogy itt az idõ. Végtelenül apró mozdulatokkal elkezdtem mozogni, mintha csak a hajó ringana. Csak egy-két millimétert erre arra. Õ némám és mozdulatlanul tûrte. Teltek múltak a percek, a mozgást csak alig érzékelhetõen növeltem, de a csendet egy hosszú és szaggatott sóhaj törte meg. Éreztem ahogy élvezi.

Amikor a sóhajok és a nyögések kezdtek megszaporodni, a mozdulataim is egyre erõsebbek lettek. A combját lefogtam, hogy ne tudja felemelni. A csapásokat néha apró remegés szerû mozdulatokkal megszakítom, csak hogy utána még határozottabban mozogjak be és ki. Itt már nem volt szükség másra, csak az egyre gyorsabb lökésekre. A karomat megragadta, olyan erõvel, mintha elroppantani akarná, szemeit becsukta, háta megfeszült és hirtelen csendben elernyedt. Én óvatosan visszavonultam, ráborultam és cirógattam levezetésként.

Csodálatos este volt.

Nézd meg Tibor többi szexi történetét is!