Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Krisztián
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9681
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2013. szeptember 15.

Elsõ kalandom egy roma csajjal

Átlagos péntek estének indult, összeverõdtünk a haverokkal és benéztünk a kocsmába iszogatni.Mikor beértünk megakadt a szemem egy csajon mert gyönyörû hosszú göndör haja volt ráadásul feketében. Telt múlt az idõ és egyszer a pultnál összefutottunk és beszélgetni kezdtünk. Meghívtam egy piára meg táncoltunk is. Nagyon jól mozgott a csaj és kihívó volt legszívesebben letepertem volna ott mindenki elõtt. :) A sokadik Jager után megkérdeztem,hogy volna-e kedve eljönni hozzám és igent mondott. Mikor hazaértünk leültünk az ágyra és elkezdtünk smárolni, simogattam a hátát, majd a pólója alá nyúltam és megmarkoltam a mellét. Nagyon feszes cicije volt jó olyan nagy bimbókkal, amit még filmen sem látni. Nyaltuk-faltuk egymást
és a fülembe súgja, hogy \"basszál meg jó keményen\" ekkor már ruha sem volt rajtunk. :) Mondtam neki, hogy mi lenne ha elõbb megmaszíroznám. Hasra fektettem és bekentem a hátát olajjal és gyengéden maszírozni kezdtem a hátát közben felhúztam az egyik gyûrût a farkamra. Nagyon szép keret segge volt, pont illett a kezembe.
Nem volt sem nagy, sem kicsi. Lassan haladtam a maszírozással lefelé
mikor a seggéhez értem ráültem a combjaira, a farkam pedig a puncijához raktam és így maszíroztam a seggét. A makkom a punciját is maszírozta miközben a seggét fogdostam és simogattam. Már ekkor olyan nedves volt hogy a Balatonban nincs annyi nedvesség mint ami ebben a punciban volt. Körkörös mozdulatokkal mozgattam a seggét és negyed óra múlva benyomtam neki a kemény farkam és keményen elkezdtem veretni neki. Kellemesen mély volt a hangja nagyon tetszett ahogy élvezte a farkam.Ezután megfordult én pedig nekiestem a bimbóinak és jól leszoptam õket. Haladtam a puncija felé és a nyelvemmel izgattam a csiklóját, majd bedugtam a nyelvem a puncijába is. Jól meg kellett pörgetni, szerette, ha nyalják...
Ö pedig a zacskómat szopta és a farkam nyalogatta, nagyon technikásan csinálta. Megkérdeztem hogy akar-e még jobbat élvezni, hülye kérdés volt XD. Felhúztam a másik gyûrût is a makkom alá és oldalra fektettem és beraktam a farkam, láttam és hallottam, hogy sokkal jobban érzi magát mint az elõbb :). Az egyik belsõ combommal a punciját, a másikkal a seggét maszíroztam. Nagyokat nyögött miközben tövig bevertem neki és összeszorítottam a lábaimat. Aztán mondtam neki, hogy nyergelje meg a dákómat. Szép lassan mozgott a farkamon, miközben lovagolt markolásztam a seggét, az ujjam feldugtam a seggébe és a bimbóit szopogattam. Aztán megfordultunk Ö volt alul. Nem raktam neki be teljesen, csak addig amíg az elsõ gyûrû beért, játszadoztam vele és egyszer csak belemarkolt a seggembe és magára húzott, átkarolt a lábaival és iszonyatosan elkezdett szorítani magához, azt hittem, hogy ott szarok be közben hol a melleimet nyalogatta hol pedig én szoptam a nyelvét. Tövig bent volt a kemény fasz és én mozgatni kezdtem az farok izmokat,nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy olyan mint amikor a puncijába élveznek. Amikor elengedett a lábával keményen megpakoltam a lucsogós punciját és azt kérte, hogy verjem a hasára. Amikor elsültem a farkam vége a puncija felett lehetett és akkorát élveztem, hogy szerintem még a szomszédok is hallották és akkorát spricceltem, hogy a cucc nem a hasán landolt, hanem telibe kapta az arcát... Mondta is, hogy jó huzatom van XD.
Ezen az estén még lenyomtunk két ilyen menetet, és utána is gyakran
összejártunk, de nem volt semmi komoly a kapcsolatunkban, aztán elköltöztek és azóta sem láttam.