Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolti1989
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6540
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2013. július 22.

Anita

Elõzmény: Volt egy osztálytársam Anita, aki nagyon szerette az orális játékokat, ennek hangot is adott. Nem volt kimondottan szép, alacsony volt és kicsit dundi, nekem pedig mindig gyönyörû barátnõim voltak, de õt úgy kívántam mint soha senkit, azóta sem.

Nyári este volt, 18:00-ra haza értem a munkából, lefeküdtem aludni, de izgalmi állapotomban nem tudtam álomba merülni.. Egyszer csak hirtelen ötlettõl vezérelve írtam Anitának egy smst (egy év távlatából), és éppen srácokkal volt egy házibulin. Legnagyobb meglepetésemre azonnal jött a válasz. Szó szót követett, nem bírtam tovább egy az egyben rákérdeztem: \"Ha átmennék hozzátok leszopnál?\" Egyszer csak kb 5 perc múlva pittyent a telefonom, a válasz: Talán.. Találkozzunk a kisboltnál... Rendben gondoltam, azonnal felkaptam egy gyorsan levehetõ gatyót, és indultam is. Anita már ott állt az út szélén mire odaértem. Bepattant a kocsiba, és rögtön elnavigált egy általa jól ismert helyre, egy tó mellé.. Megálltunk, kissé feszült beszélgetés következett, majd egymásnak estünk..
-Kívánsz? kérdezte..
-Mindennél jobban!-feleltem
-Akkor üljünk be hátra..

Beültünk, majd azonnal megkért hogy vegyem le a gatyám.. Csókolta a szám közben az ekkor már merev farkamon érzékien húzogatta a bõrt.. Bevallom õszintén kis híján azonnal elélveztem. Elkezdte vadul rángatni, majd mikor érezte, hogy majdnem végem, abbahagyta. Megkértem hogy vegye le a pulcsiját. Imádtam simogatni a puha karjait miközben cumizott..
-Így jó lesz? Kérdezte
-Tökéletes feleltem.
Majd rámnézett, adott egy csókot, és elkezdte nyalogatni. Kezdetben nem szopta, én egyre inkább kezdtem megõrülni... Körülbelül egy percig csinálta így, majd vadul szopni kezdett, miközben puha karjait simogattam.. Mindig bõ nyállal csinálta, és sosem volt túl dúrva. Körülbelül 5 percig ment ez így, mikor már nem bírtam kihúztam a szájából a farkam, és majdnem elélveztem, de abbahagyta a kézimunkát is.
-Mit csinálsz? -kérdezte
-Majdnem elélveztem -feleltem
-És?
-Nem zavar ha a szádba élvezek?
-Nem, én mindig lenyelem - felelte mosolyogva Anita.
Amint ezt kimondta lenyomtam a fejét, és azonnal folytatta a szopást. Alig tíz másodperccel késõbb életem legnagyobb élvezésén voltam túl. Szorítottam a kezét, és nem bírtam csendben maradni. Éreztem ahogy a forró sperma lüktetve távozik a farkamon keresztül Anita szájába! És simán lenyelte... Látszódott hogy nem elõször csinált ilyet.

Ez után kiszállt az autóból, elszívtunk egy cigit, majd hazavittem, és fél évig nem láttam. Ezután újra megkerestem és eljátszódott ugyan ez a történet.
Utána volt még egy alkalom de akkor nem fejezte be a szopást, állva hagyott, megbeszéltük hogy hétvégén találkozunk, és nagyon megdugom.. Sajnos azonban azóta sem sikerült találkoznom vele. Nagyon remélem, hogy egyszer még találkozunk, mert bár van barátnõm, és szeretem is, de Anita szájának nem lehet ellenállni. Csak azt sajnálom hogy nem próbáltam vele összejönni sohasem. Aki így tud szopni azt meg kell becsülni!

-Vége-

Nézd meg Zsolti1989 többi szexi történetét is!