Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 10168
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2013. június 05.

A hús élvezete

Jó ideje nem volt már szexuális élményem. Egy másik partner keresõ oldalon volt egy potenciális jelölt, akivel hónapok óta kerülgettük egymást. Aztán tavaly februárban egy reggel, még munka elõtt (délutános voltam), rám írt sms-ben hogy nem érek-e rá. Mivel egy ideje kerülgettük egymást és jólesett volna ha történik valami, így megbeszéltünk egy szexrandit. 1 óra múlva frissen borotváltan, tisztán vártam õt.
Megérkezvén nem ért meglepetés, ugyanúgy nézett ki mint a képeken. 180 magas, izmos fiú volt, kék szemekkel (a gyengém). Nem nagyon vesztegettük az idõt. Az ágyra ültünk, laptopot bekészítve pornót kezdtünk el nézni, és maszturbáltunk, egymásnak felváltva. Szép formás, átlagos farka volt, odavoltam érte. Mikor már kellõen begerjedt, megkérdezte, hogy megdughat-e. Mondtam neki, hogy ez nem kérdés, vágjon bele. Alaposan neki vetkõztünk, majd megkért, hogy térdeljek neki háttal. Síkosítóval bekente két ujját, és finoman megujjazott. Pár perc elteltével a gumi felkerült a farkára és lassan belém vezette. Ügyes volt, nem okozott fájdalmat. Fenekemet markolászta, és mikor tövig bennem volt, a derekamra tette két tenyerét, és úgy nyomott az ágyhoz. Extázisban voltam ettõl a nyomástól, õ pedig ütemesen mozgott be és ki. Pozíciót váltva az ágyra feküdt, és kérte hogy háttal neki üljek bele. Elõrehajolva végeztem el, úgy hogy közben a combjaira támaszkodtam. Ütemesen mozgott és nem vadul. Ez jólesett. Újabb pozíciót váltva oldalt feküdtem az ágyon, és így hatolt belém. Egyre gyorsabbra váltott, ebbõl már tudtam, hogy közel van az élvezéshez. Nem kellett sokat várnom rá, kivette a farkát belõlem, a gumit ledobta magáról, és hatalmasat élvezett a mellkasomra. Még a spermától csöpögõ farkát szerettem volna megfogni, és leszopni, mikor közölte velem, hogy nem szereti ha szopják, majd odébb húzódzkodott. Nem sértõdtem meg emiatt, magamat vettem kezelésbe, és gyors farokverés után én is elélveztem. Kettõnk spermája keveredett a testemen. Mindezt némi papírzsebkendõvel felitattam. Õ nem akart zuhanyozni, csak megmosta a farkát, majd távozott.
Én ezt követõen álltam a zuhany alá, és mély gondolkodóba estem. Most elõször fordult elõ velem, hogy nem élveztem az anális szexet. Ugyan megvolt a kielégülés fizikailag, és jól is esett, de hiányzott belõle az a plusz, amire mindig is szükségem van. Hiányoltam az érintések sokaságát, a simogatást, az érzékiséget, a gyengédséget. Nem arról van szó, hogy ilyenkor szerelmeskedjen az ember, hanem arról, ne egy húsdarabnak érezzem magamat. Hiányoltam a szemközti kontaktust. Teljesen mindegy részemrõl, hogy alkalmi, vagy tartós partner által nyújtott szex élményben van részem, de akkor megakarom kapni azt, amire szükségem van. Mégpedig, hogy agyban is elélvezzek. Túl vagyok már a hús élvezetén, a nyers ösztönökön.
Összességében ez az élmény igencsak csalódás volt.

Nézd meg Analis többi szexi történetét is!

4.17
4.24
3.45
3.61