Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4759
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2013. május 17.

Szigeti kaland

Kellemes, nyárias este volt. Egy régi barátnõm felhívott telefonon, hogy nincs e kedvem meginni egy sört vele, mert eléggé kemények a napjai és egyedül érzi magát. Belementem, jó viszonyban álltunk egymással. A találkát a Margit-szigetre beszéltük meg. Mindenki vitt magával italt, leültünk egy fás részen a fûbe, az általa hozott pokrócra. Telt-múlt az idõ, fogyott az alkohol, egyre oldottabb lett a hangulat és sötétedet. Feltûnt, hogy fészkelõdik, keresi a kontaktus, megfogja a kezem, végig simogatja karom. Közben sztorizgattunk, nosztalgiáztunk, majd megszólalt:
- Olyan sok hülyeségbe bele vittél, nincs kedved egy újabbhoz?
Azzal az ölembe ült. Forrón megcsókolt és a hajamba túrt. Szinte korom sötét volt már, így nem izgattam magam, azonnal elõvettem melleit és játszani kezdtem velük. Halkan felsóhajtott, éreztem lehelletét a fülemben, ütemes mozgolódását az ölemen. Mellbimbója megkeményedett, minden egyes nyelvmozgásra ütemes vonaglás volt a reakció.
- Akarlak, most! - súgta a fülembe. Kigomboltam nadrágját, lehúztam a zip-zárt és benyúltam a bugyiba. Forró volt és nedves. Nagyajkai lüktettek az izgalomtól. Másik kezemmel hátulról támadtam, félre húztam a tangát és a popsi lukat masszíroztam. Bedugtam két ujjam a tüzelõ pinájába, hüvelykujjam a csiklón igyekeztem tartani. Õ erõsen kapaszkodott bennem, szorított magához és halkan, kéjesen nyögött. Egyre gyorsabban mozgatta az alfelét, egyre jobban szorított, majd belém mélyesztette apró körmeit, arca eltorzult a gyönyörtõl, visszafogottan sikongatott. Elment. Rám borult, én tartottam. Ziháltan vette a levegõt, teljesen leizzadt. Simogattam, csókoltam. Felemelte fejét, rám nézett, majd a keze lefelé kalandozott. Elõvette vértõl megdagadt férfiasságom és verni kezdte. Közben nézte az arcomat.
- Bárcsak bekapnád... - súgtam halkan. Ekkor lejjebb csúszott, és elnyelt. Elõször csak a makkomat szívogatta meg, majd olyan mélyen, ahogy csak bírt. Éreztem, nem kell sok. Derekam jelzett, én megszorítottam a karját.
- Jön, jön! - sóhajtottam fel. Mindent a szájában tartott, amíg nem végeztem. Majd elfordult és megszabadult gyönyör nedvemtõl. Megcsókoltam, simogattuk egymást még egy darabig. Megint elkövettünk egy \"hülyeséget\" :).

Nézd meg Foglalt többi szexi történetét is!