Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
András
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5226
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. április 11.

Welness-nap

Múlt nap történt velem a következõ történet.
Épp aznap is rossz idõ volt, szélfújás és hideg. Gondoltam én akkor is beintek az idõjárásnak és elmegyek a közelben lévõ wellness fürdõbe. Nem vagyok az a nagy strandolós ember, de egy jó társasággal bármikor. Igaz most nem volt társaság, egy sima hétköznap volt, otthon unatkoztam ezért felkerekedtem.
Odaérve tapasztaltam, nem sokan vannak a komplexum medencés részén. Volt 2 csaj olyan 20-25 évesek lehettek. Meg 4 pár, 3 idõsebb, 1 fiatalabb, velük volt egy kisgyerek is. Kicsit fürödtem, majd sétáltam egyet, felmértem a terepet. Szaunákhoz érve, megjegyeztem magamba, késõbb beülök kicsit. Mire visszaértem a medencéhez, a 2 csaj eltûnt. Na mondom magamba frankó. Még legeltetni se tudom a szemem senkin. Bár ekkor néztem meg jobban a fiatal pár hölgy tagját, nem is volt rossz. Lehet csak így, hogy nem volt vetélytársa. Kicsit húsos de még az az épp jó kategória. Olyan 30 lehetett a csaj, a srác is kb. annyi lehetett. Ismét úszkáltam pár percet, a víz nagyon jó volt. Kimentem lefeküdtem a nyugágyra, a fiatal párral majdnem szembe. Pár perc eltelt és a srác bevitte a mély vízbe a gyereket, az idõsebb párok, fõleg hölgy tagjai mosolyogva nézték, a csaj pedig a medence széléhez állt és fényképezett. Így végig tudtam mérni õt. Észre is vett ahogy nézem, ekkor mosolyogtam és a babájukra néztem, így talán azt gondolta nekem is a fürdetés tetszik. Aztán kijöttek a vízbõl, a baba meg csak sírt és pár perc elteltével elmentek, gondolom a hotelbe lakhattak.
Na gondoltam õ is eltûnt...
Így a korábban kinézett szauna felé vettem az irányt. Egy csaj volt a bárban aki segített mit hogyan kell kezelni. A sima \"finn\" szaunát választottam. Törölközõ fel és irány a kabin. Majd benn, törölközõ le. Egy így ajánlotta a csaj is, meg olvastam hogy meztelenül a leghatásosabb. Mikor már úgy éreztem egyszer elég, kimentem és bele a hideg medencébe. A törölközõ amin ültem benn is hagytam a kabinba. Lehûtöttem magam, majd vissza be a szaunába. Egyszer csak mozgást hallottam kint. Kinéztem az ablakon de nem láttam senkit, ha már ott voltam locsoltam egyet. Épp öntöm a vizet mikor nyílik az ajtó majd belép egy csinos lány.
Én köpni nyelni nem tudtam. Ott álltam egy szál semmibe, õ meg csak bejön bikinibe, törölközõ a kézben, aztán leül. De nagyon lazán kezelte a helyzetet. Ez rám is átragadt. Pár másodperc \"lefagyás\" után én is oldódtam. Nem vagyok az a szégyenlõs fajta, de most erre nem voltam felkészülve.
Visszaültem én is, de akkor már nem terítettem magamra a törölközõmet. Közbe a csaj is levette a bikini felsõjét. Szemem sarkából végig is néztem rajta. Egy pár perc csend után a csaj megtörte a csendet.
-Nem zavar ha kicsit feljebb hajtom - mutatott a hõfok szabályzóra
-Dehogy. Nyugodtan
Ezután beszéltünk kicsit arról hogy õ hány fokon szokott szaunázni. Megtudtam hogy ott dolgozik és a mûszak végén néha beül. És agyalni kezdtem, annyira ismerõs volt nekem, de nem tudtam hova rakni. Majd én ismét mentem a hideg vízbe, aztán vissza a kabinba. Beszélgettünk tovább, megtudtam a nevét, Barbi. Õ nagyon jól bírta. Mert legközelebb akkor jött ki mikor én. Ismét vissza. Aztán mondtam neki, hogy valahonnan már ismerjük egymást csak nem tudom honnan. Ekkor mondta, hogy ezt õ is érzi, csak nem tudja õ sem hogy honnan. Végül is meglett. Egy közös barátunk mutatott be egymásnak pár éve. Aztán nevettem hogy érdekes szituációba találkoztunk, ezt megmosolyogta õ is, de nyugtatott hogy itt ez a szokás. És közbe végigmért. Farkamnál kicsit elidõzött. Kérdeztem is tõle, hogy akkor õ miért nem tartja a szokást? Majd én is megnéztem még jobban. Nevetett majd azt mondta hogy itt nem szokta ledobni az alsót. Ha nem a munkahelye lenne akkor talán, de ez visszatartja.
Persze gyõzködtem de nem jártam sikerrel. Megint csobbantunk, de én már szedtem a törölközõm, hogy indulok.
-Már mész is? - kérdezte
-Már 4. voltam benn. Felforrt az agyvizem.
Ezen nevetett, majd rávett hogy még egy kicsit üljek vissza és utána õ is megy. Pár percig bírtam és mondtam neki hogy kint megvárom.
Hideg víz majd ittam a bárba egy jó hideg italt, mire visszaértem már Barbi is kint volt épp akkor jött ki a vízbõl. Meghívtam egy italra, és a bárban lévõ csajjal is megdumálták hogy pont most futottunk össze és régebben már találkoztunk. Majd a báros csajnak bemutatott Barbi, õ Heni volt. Aztán elkezdtek Barbi pasijáról beszélni, hogy már megint hazudott és most vége, de ahogy Heni hitetlenkedett, nekem az jött le, hogy ez szinte mindennapos. De Barbi csak mondta, csak mondta, hogy most kidobja. Én csak néztem õket. Barbi mosolygott is, hogy jaj te meg csak itt hallgatsz. És ahogy ezt mondta a kezét a felkaromra tette majd pár centit simított és elvette a kezét.
Majd Heni indított egy kérdéssel és szinte felváltva kérdezgettek tõlem mindenfélét. Közbe kérdeztem én is tõlük. A fontosabb infók Heni 23 éves helyben lakik és van egy pasija de már többször megcsalták egymást. Barbi 24 õ itt a hotelben lévõ személyzeti szoba egyikébe lakik, egyébként 50 km-re csak nem szeret utazni. Neki ugye a pasija most parkolópályára került. Egyszer õ is megcsalta még a kapcsolat elején de azóta hû. A pasi õszerintük az utóbbi 1-2 hónapba csalja rendszeresen. Nekem pedig nincs barátnõm.
Közbe persze rátértünk a szexre is. Heni nem panaszkodik, bár néha nem elég figyelmes a pasija, és nincs orgazmusa. Barbi azt mondta, az ominózus 1-2 hónapja a szex sem az igazi. És elõtte lejött mindig ide hozzá és szexeltek a szobába most max hétvégén de pl. az utolsó 2 hétvégén nem is szeretkeztek. Saját bevallása szerint hiányzik neki a szex. Hozzám értünk. Nekem van egy olyan lány ismerõsöm akivel mûködik a barátság extrákkal. Bár 2 hete nem találkoztunk, így marad a maszti és az erotikus masszázs, ahol segítenek rajtam. Ez felkeltette az érdeklõdésüket, mármint az erotikus masszázs. Errõl kifaggattak, lévén hogy Barbi is masszõr itt a hotelba de õ gyógymasszõr.
Már jó ideje beszélgettünk mire jött Heni váltása. Az õ munkaideje is lejárt és szedelõzködni kezdtem én is meg Barbi is. Heni elõkapott egy üveg pezsgõt.
-Barbi folytatjuk nálad? - kérdezte nevetve Heni
-Persze. András ráérsz még te is? - kérdezte Barbi
-Igen csak én kocsival vagyok ezért az ivást kihagyom, de most elmegyek a cuccomért. Hova menjek majd?
Barbi felajánlotta hogy elkísér. Beértünk a szobába pillanatok teltek el és kopogott Heni. Felmértem a szobát, nem volt nagy, olyan 10 m2 plusz 1 fürdõ wc-vel. Mondhatni egy hotel szoba. Tv bekapcs valami zenecsatorna és folytattuk ott ahol abbahagytuk. Gyõzködött Heni hogy igyak és majd Barbi mellett alszok mivel másnap nem kell dolgoznom.
-Itt ahol a pasijával szexeltek, biztos nem alszok - mondtam, ezen jót nevettünk.
Barbi viccbõl játszotta a sértõdöttet de õ is nevetett az alakításán. Aztán a neten néztek nekem buszt hogy majd azzal hazamegyek. Hát jó ittam én is. 6 óra lehetett a busz indulásáig bõven volt idõ. Hamar lecsúszott az üveg pezsgõ de hoztak még egyet. Késõbb még egyet. Ekkor már mindenki felszabadult lett és bizony mondtak intimebb dolgokat. Pl. Heni csíkot hagy Barbi csupaszra borotválja a punciját. Melyik a kedvenc póz, stb, stb. Egyszer csak Heni telefonja csörgött és kiment. Barbi mondja tuti a pasija. Mi folytattuk. Heni beszólt hogy mennie kell mert jön érte a pasija, aztán elköszönt.
Mi folytattuk Barbival a beszélgetést meg iszogatást.
Mondta hogy õ lezuhanyzik, de én el ne menjek mert utána folytatjuk. Gyors volt ahogy ígérte, majd megkértem hogy hadd zuhanyozzak le én is mert az öltözõbe siettem hogy ne kelljen sokat várnia rám. Persze ha van férfi tusija. Van, a pasijáé. Ezen nevetett és persze én is, mert jött a kérdés hogy ha az ágy nem is de a tusija megfelel ugye.
-Mondhattad volna elõbb is aztán akkor bejöhettél volna mellém - mondta mosolyogva
-Tuti nem engedted volna meg - vágtam rá
-Na menj zuhanyozni és majd figyelj mikor belépek melléd
-Kíváncsi leszek - és azzal bementem.
Egy fürdõkád volt a zuhanyzó de volt függöny is. Már épp a végéhez értem mire nyílt az ajtó.
-Nos akkor jövök - szólt Barbi
-Hiszem ha látom
Azzal csak annyit láttam hogy lép be a jobb lábával. Úgy vert a szívem, azt hittem kiugrik. És már benn is volt teljesen meztelenül mellettem. A farkam szinte hasba vágott, olyan intenzíven állt fel.
-Itt vagyok - mondta mosolyogva.
-Örülök neki. Nem hittem volna, hogy tényleg bejössz - mondtam nagyokat nyelve
-Látom hogy örülsz - utalt a farkamra és nevetett
-Nagyon szép vagy - ennyi jött ki és a kezem a derekára tettem aztán magamhoz húztam, megcsókoltam és olyan intenzív csókcsata lett belõle, hogy elvesztettem az idõérzékemet. Nem is tudom hány óra volt, azt sem hogy hány percig nyaltuk-faltuk egymást. Persze a kezeink közbe felfedezõútra indultak. A melleit vettem kezelésbe, és nyaltam, szívtam a bimbóját. Majd egyik kezemmel a hasát végigsimogatva, a puncijához értem. Elég nedves volt már, nem csak a rázúduló víztõl. Közbe sóhajtozott és egyre vadabb simogatásba kezdett ahogy izgattam a punciját. Majd a csókok a hasára és egyre lejjebb haladtam. Nagyon élvezte már a sóhajok apró nyögésbe mentek át és ahogy a puncijához ért a szám majd a nyelvem, úgy egy nagyot nyögött. Egyik lábát a kád szélére segítettem, majd nyalni kezdtem. Egyre vadabb nyögésbe kezdett és ettõl én is kezdtem megõrülni. Egy ujjam is bedugtam forró puncijába, majd kis idõ múlva még egyet. Közbe nyaltam a csiklóját. Õ meg egyik kezével a falnak támaszkodott, a másikkal meg a fejemet húzta magához. Nem álltam meg egy pillanatra sem. Majd pár perc elteltével egyre hevesebben mondta, vagyis ismételgette, hogy csináld - csináld még. Aztán nagy nyögések közepette elélvezett. Remegtek a lábai és a teste. Felálltam, átöleltem jó szorosan, aztán közbe a nyakánál csókolgattam.
A remegés elmúlt lassacskán, ekkor mélyen megcsókolt, majd megköszönte az orgazmust. Ekkor ellökött magától így szabadult az ölelésbõl, majd letérdelt és olyan tempóban elkezdett szopni, hogy figyelnem kellett el ne élvezzek. Aztán arra lettem figyelmes, a két keze a testemen járt felfedezõ úton. Egyszer csak a fenekemen megállt a keze, és úgy húzta magát a farkamra. Ekkor megfogtam a fejét és az ütemet felvéve, dugtam a száját. Huhh de jó volt. Utólag elmondta ez tetszett neki is. Majd lehúztam a farkamról, felállítottam kicsit csókolóztunk aztán...
-Megbaszhatlak? - kérdeztem
-Nem. Szét kell basznod! - jött a válasz
Megfordult lehajolt, a kád szélébe kapaszkodva én meg lassan bedugtam a farkam. Csak lassan nyomtam beljebb és beljebb, közben simogattam és csókolgattam a hátát. A melleivel játszottam. Aztán mikor teljesen benn voltam, vártam kicsit.
-Mire vársz már? Ne kínozz kérlek basszál már! - mondta vágyakozva
Lassan indultunk, közbe folyamatosan testét simogattam, de folyamatosan egyre nagyobb tempót diktált. Ezzel együtt egyre jobban nyögdécselt is. Ekkor aztán megfogtam a csípõjénél és nagy tempóban, keményen dugtam, nyögött, sikított közbe hangosabban is. Én meg egyre nehezebben tudtam tartani magam, hogy el ne élvezzek. Megálltam
-Baszki nem fogom bírni - mondtam neki
-Pedig annyira jó ezt húzzuk el.
-Én is nagyon élvezem, de mit csináljak?
-Van egy ötletem. Ha nem bírod akkor.
Azzal lecsusszant a farkamról, ismét nagy tempóban elkezdett szopni. Még nagyobba mint az elõbb. A fenekemnél volt megint a keze, én megfogtam a fejét és ahogy õ mondta \"szájbabasztam\". Nem kellett sok idõ és olyat élveztem, hogy csillagokat láttam. Nagyon jó volt. De a tempóval nem lassított Barbi.
-Remélem gyorsan magadhoz térsz, mert nem hagyhatod így a puncimat. - mondta
Én csak mosolyogva bólintottam. De õ már ismét verte és szopta a farkam. Kellett pár perc de ilyen kényeztetésre újra \"harcra\" kész voltam.
-Kérlek folytasd amit félbe hagytál - kérlelt
-De te készen állsz? Nedves a puncid?
-Amíg szoptalak, foglalkoztam magammal is
Ezzel egy idõben felvette az elõbbi pozíciót, a kád szélén támaszkodva. Én meg jöttem és valóban simán be tudtam dugni a farkamat. És azonnal õrült tempóra kapcsolt Barbi. És ismét már a csípõjét fogtam és nagyon keményen dugtunk. Õ szinte az elejétõl nyögött néha sikított. Hosszú percekig így dugtam Barbit, mikor a jobb kezemet rátettem a jobb vállára, és így tudtam még pontosabb összehangolni a testünk mozgását. Nagyon keményen dugtam a punciját. Ekkor már nagyon hangos volt. Nyögött, nyüszített, hörgött, sikított. Még pár percig ment ez így már kapkodta a levegõt, aztán olyan lendülettel ugrott le a farkamról és másodpercekig megfeszülve volt, miközben folyt a puncijából a nedve. Aztán engedett a teste a feszítésbõl. És egyik kezével a punciját simogatta de még mindig meg-meg feszült a teste. Ahogy elengedtem lefeküdt a kádban. Én kiléptem a kád mellé és néztem ahogy folyamatosan megrándul a teste. Barbi meg csak szuszog, piheg.
Elkezdtem verni a farkam, tetszett a látvány.
-Ne! Mindjárt segítek. - nyöszörögte de meg sem bírt mozdulni.
Leültem a kád szélére és úgy vertem miközben másik kezemmel a testét simogattam, mellén elidõzve. Pár perc eltelt és a kád belseje felé fordultam és Barbi testére lõttem a nedvem. Ment a mellére, a hasára és a kezére is egy kicsi. Õ szétkente magán. Megtöröltem magam és felsegítettem Barbit. Picit még a zuhany alá állt és lemosta magát. Majd kilépett de miután alig állt a lábán leült a kád szélére majd megtöröltem a testét, felkaptam habtestét és az ágyra vittem. Mellé feküdtem majd egymást átölelve aludtunk el, szerintem pillanatok alatt.
Reggel meg mire ébredek??? :)
De ez egy másik sztori lesz.;)