Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5089
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. március 07.

mindennek megvan az ideje

egy idõben történetesen egy 20 évvel fiatalabb barátnõm volt. Én már negyvenes éveim derekán jártam, a barátnõm pedig a legszebb lánykorát hagyta éppen maga mögött. Csodás nõ volt, isteni alak, szép két kerek cici, kellemes popsi és nyiladozó liliom punci. Általában az õ lakásán találkoztunk, mindketten kötöttek voltunk, nem lehetett hosszasan együtt lenni... De hogy hogyan jöttünk össze, az érdekes...
Tulajdonképpen távoli baráti körünk egyik párjának a lánykája volt, véletlenül jöttünk össze. Egyszer felkeresett, hogy adjak tanácsot, milyen felsõfokú intézménybe érdemes menni. Feljött hozzánk,de éppen egyedül voltam otthon. Jól elbeszélgettünk, kávézgattunk, s faggattam a képességeirõl. Nem, nem a testirõl, hanem az észbelirõl. És aztán szépen lassan átkeveredtünk a párkapcsolati dolgaira is. Elmesélte, hogy a korabeli fiúk bátortalanok és ha merészek, akkor meg csak ágynak akarják dönteni. Meg hogy azok udvariatlanok, modortalanok, s bizony õ a jóval idõsebbeket kedveli. Mondta ezt annak dacára, hogy egy éve férjes asszony volt... Sejthetitek, hogy megindult az adrenalin bennem. És ilyenkor a férfi beindul. Eleinte csak véletlenül értem hozzá, ahogy a kávét elé tettem, de látván, hogy nem húzódik el, megsimogattam haját, aztán a vállát... És így szép lassan meg is öleltem. Nem húzódott el. És egyszer csak láttam, meggombosodik a cicije, ami tapasztalatom szerint az izgalom jele.Nem tudtam a szemem levenni róla. Mármint a cicijérõl. Meg is jegyezte, látom a cicimmel beszélgetsz. Mire replikáztam, hogy szívesen foglalkoznék mással is... Erre õ megkérdezte, hogy hol gondolom. Odaát az ágyban, mondtam, a hálószoba felé mutatva.. És erre õ már nem hûtötte le a kedvem... Kezdte kigombolni a blúzát, hogy melléhez hozzáférjek. Hát ha láttatok már szépet, akkor az az volt... Nem szaporítom a szót, hatalmasat szeretkeztünk. Elõször az ágyban, aztán a fotelba kiülve az ölembe ült. Ott ringatta magát egészen az orgazmusig:) csodás nunija volt, érzékeny, érzéki és isteni ízû, illatú. Mert hogy kinyaltam, azt már - gondolom - mondanom sem kell!:)Pár évig tartott ez a titkos kapcsolat, aztán úgy döntött, beindítja a gyerek projektet. Így félreálltam... mindennek megvan az ideje!!



Nézd meg titkos kapcsolat többi szexi történetét is!

3.67
2.5
3.54
3.47