Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
assholefever
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9618
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2013. július 15.

Az elsõ szeretõm...

2010 ben történt....
Épp egy nagyobb hajón voltam matróz, amikor megismerkedtem Szandrával. Egy 180magas, hosszú barna hajú, szép hosszú combú lány volt, aki a catering személyzetét erõsítette kis csapatunknak.
A hajós munkák elég jól karban tartják a testem, ez neki is feltûnt.
Na persze elég heves pillantásokat vetettem a kis farmernacijában domborodó popsijára(gondolom ezt õ is észrevette), mert amikor egy út elején a kijáratban dohányoztam odakuporodott mellém és elég mély beszélgetésbe elegyedtünk, amelyet másnap folytattunk is!
Kiderült, hogy alapvetõen ugyanazt keressük, így este elvittem õt haza.
A kocsiból kiszállva tudatta velem, hogy szeretne többet is egy kellemes beszélgetésnél!
Eltelt egy-két hét és megbeszéltük, hogy velem alszik a hajón aznap este,de elõtte úgy csinál, mintha hazamenne, mert a fõpincér sokáig benn maradt zárni és titokban akartuk tartani kezdõdõ viszonyunkat.
Hajnali 2kor kiosontam hozzá és vittem neki egy kabátot, mert elég hideg esték voltak még akkoriban.Együtt nevetgélve vártuk amíg a pincér elment haza.Már nagyon fáztunk!
Mikor beértünk a kis kabinomba már teljesen befejeztem a felújítását!
Vörös függönyök, kellemes illat, selyemszatén vörös ágynemû....Már a látványtól is begerjedt Szandra, amelyet fokozott egy üveg finom pezsgõ amit közösen fogyasztottunk el!
Eszméletlen hévvel csókolgattuk egymást....
Finom illata volt, bársonyosan puha bõre és hihetetlenül szûk nedves puncija!
A melle nem volt a legnagyobb, de ügyesen elvoltam vele ami külön tetszett neki!
Lassan kihámoztam a ruháiból és fentrõl lefelé elkezdtem csókolni...
Nagyon mély levegõket vett amíg nyaltam az illatos kis akkor már tocsogó punciját! Nem bírt várni, elélvezett!
Annyira meg akarta nekem ezt hálálni, hogy azonnal letépte a nadrágom és a torkáig befogadta akkorra kõkemény farkam!
Eszméletlenül szopott, finoman megharapdálta a farkam tövét, majd haladt felfelé és a makkomhoz érve jól megszívta, majd a torkáig engedte....Sosem éreztem addig hasonlót....
Nem bírta tovább érezni akarta lüktetõ szerszámom a szûk puncijában, így beleült!
Isteni finom gyönyörcellája volt;)
Nagyon hevesen mozgott rajtam...én közben a kezem finoman végigvezettem a testén, mikor a popsijához értem elidõztem ott egy picit. Megfordult a fejemben, hogy ez a lány van olyan heves, hogy beengedje a farkacskám a popsijába, így finoman megsimogattam a kis ánuszát, majd bedugtam az egyik ujjam!
Nagy meglepõdésemre még hevesebben mozgott a farkamon és egy hatalmas nyögés kíséretében újra elélvezett!
Ez hihetetlen gyönyörrel árasztott el engem és azonnal meg akartam kapni azt a finom szûk popsit!
Lefektettem hassal az ágyra és mivel tudom, hogy ez a lányoknál nagyon érzékeny terület elõvezettem a dolgot...megnyalogattam, finoman megujjaztam, közben a hátát és a nyakát csókoltam, amit halk sóhajokkal nyugtázott.Majd amikor benedvesedett rendesen mögé bújtam és finoman behatoltam! nagyon finom szûk volt és az elsõ behatolás milyenségébõl érezte, hogy nem vagyok kezdõ!Pedig elõször csináltam popsiba, de elég sokat olvastam akkora már errõl, így volt lexikális alapom az análhoz!
Ekkor megszólalt: pont olyan a farkad, amit imádok a popsimban:)
Ekkor nagyon megnyugodtam és még hevesebben kezdtem tolni, a lábát megkerítettem a karommal, simogattam a melleit és közben kicsit beforgattam, hogy tudjam kényeztetni a szép nyakát és közben csókokkal halmoztuk egymást!
Kezdtem hevesebben venni a levegõt...Õ ekkor lecsúszott a farkamról és vadul szopni kezdett, ez is meglepett, de nagyon jól csinálta...
Hatalmas nyögés kíséretében élveztem a szájába, amit õ nyugodt megelégedéssel nyugtázott, majd miután lenyelte még kényeztette a farkam egy kicsit!
Felejthetetlen élmény volt!
Utána még kicsit beszélgettünk arról, hogy mi is történt pontosan és tudtuk: ez nem lesz egy egy éjszakás kapcsolat!
Másnap vágyakozva tekintgetett rám munka közben és mikor kimentem a beszállítóba rágyújtani õ kirombolt utánam és behúzott egy kisebb raktárba a hajón!
De ez már egy másik történet :)

Nézd meg assholefever többi szexi történetét is!