Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
V82
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5684
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2013. február 09.

érzéki masszirozás...

Régota tervezgettem,hogy elmegyek egy masszörhöz,mert a munkám miatt sokat fájtak a vállaim,és a hátam.Ugy gondoltam a masszirozás segithet enyhiteni a kellemetlen érzéseket.
Ismeröseim ajánlottak egy hölgyet,aki délutánonként maszekban vállal masszirozást.Felhivtam,idöpontot egyeztettünk,és lementem hozzá.
Zsuzsa kb. 40 éves hölgyemény volt,aranyos,kedvesen fogadott,és jol meggyurt,igy megbeszéltük,hogy hetente egyszer megyek hozzá.
Már kb. 5 hete jártam hozzá,amikor ujra mentem,már nagyon vártam,amiota hozzá járok teljesen ellazitott.
A szokásos modon kezdödött,alsonadrágban hasrafeküdtem,egy törcsit rádobott a hátsomra,és elkezdett masszirozni,a vállaimat,a hátamat,nagyon jol esett.
Lassan a végéhez közeledett,amikor megkérdezte,hogy esetleg szeretnék -e másfajta ellazulást is?
Elöször nem értettem,és megkérdeztem hogyan gondolja...?
Elmondta,hogy szimpatikus vagyok neki,és esetleg megmasszirozna a lábaim között is,söt a szájával is besegitene,ha ugy gondolom,persze egy kis felárért.Mondta,hogy nem mindenki kap nála ilyen ajánlatot,söt,én vagyok az elsö,akinél meg merte kérdezni.
Hmmm...biztos jo lehet,gondoltam,és ügy döntöttem,hogy miért is ne?
Kérte,hogy fekügyek a hátamra,ezután levette a poloját,és a rövidnagrágját.Nagy de picit logos mellei voltak,a fehér melltartoján szinte átláttszottak a nagy mellbimboi.Fehér bugyi volt rajta,szépen kidomborodott a szemérem dombja.Volt egy kis hasa,de nem volt vészes.
Az ágy mellé térdelt,és egy kis üvegböl olajat öntött a mellkasomra,majd lassan elkezdte bedörzsölni a börömbe,finoman csinálta,közben sejtelmesen mosolygott.Rövid idö után a hasamat,majd a combomat simogatta az olajos kezével,ekkor már éreztem,hogy a vér a fejemböl egy másik testrészembe vándorol.
Látta,hogy a farkincám egyre jobban merevedik,és finoman a combomrol az alsonemümre tette a kezét,majd az állo farkamat kezdte el simogatni,nagyon felizgatott.Egy kis ideig simagatott igy,majd megfogta a boxeremet,lehuzta rolam.Ujra a farkamat simogatta,elöször gyengéden,mejd egyre gyorsabban huzogatta,én közben nagyokat sohajtottam.Amikor már szaporán vettem a levegöt,gyengéden lehuzta a makkomrol a bört,és lassan odahajolt a farkamhoz.Elöször csak megcsokolta,majd finoman végignyalta a szárát,amikor a makkomhoz ért bekapta.Elöször csak a tetejét kényeztette a nyelvével,aztán egyre mélyeben vette a szájába.
Én már teljesen kész voltam,nem birtam magammal,megkérdeztem töle,hogy simogathatom -e a melleit.
Akkor megállt,nem szolt semmit,kiegyenesedett,levette a melltartoját,és ujra a farkamat kezdte el szopogatni.Ezt a megmozdulását igennek vettem,és elkezdtem simogatni a melleit.Kellemes tapintásu puha böre volt,jo volt hozzáérni,simogatni,markolászni a cickokat.
Ahogy simogattam,cirogattam,észrevettem hogy a mellbimboi kezdenek megkeményedni,és egyre jobban sohajtozik,halkan,de jol halhatoan sohajtozott.Gondoltam egyet,és kicsit lejjebb csusztattam a kezemet,a hasát is simogattam már,de csak rövid igeig,utána ujra a melleit vettem kezelésbe.Nem szolt semmit,kényeztetett tovább,igy hát ujra megprobáltam,de most több ideig simiztem a hasát,majd egyre lejjebb csusztattam a kezemet.Mikor már majdnem elértem a szemérem dombját,kicsit beterpesztett a lábaival,és az egyik lábát följebb huzta.(gondolom nem lehetett kényelmes neki az ágy mellett térdelni,és igy jobban odafértem hozzá)
Ezt nyilt utnak vettem,és a bugyiján keresztül elöször a szemérembombját,majd a punciját kezdtem el simogatni.
Meglepetésemre teljesen át volt ázva,gondoltam hogy ö is kezd felizgulni,de nem gondoltam hogy ennyire.
Folyamatosan a punciját simogattam,ö egyre nagyobbakat sohajtott,és lassitott a szájával.Nyalogatta,szivogatta a farkamat,közben a kezével huzogatta.Néha néha a herémet is megcsokolta,nyalogatta,nagyon felhuzott.
Miközben simogattam,lassan félrehuztam az átázott bugyijáát,és a nedves borostás puncijában toltam az mutato ujjamat.Halkan felnyögött,erre én a középsö ujjamat is betoltam.Könnyen csuszott be,ö meg egyre hangosabban nyögdécselt,és sohajtozott.Ki -be huzogattam ujjaimat a nedves puncijában,nagyon élvezte.
Megkérdeztem töle,hogy esetleg én is kényeztethetném -e,nagyon kivántam a punciját,szivesen kinyaltam volna.
Errö ö felált,fölém guggolt,és finoman a számra engedte a punciját.Nagyon finom illata volt,gyönyorü látvány volt az enyhén borostán puncija.Kinyujtottam a nyelvemet,és a csikloját kezdtem el izgatni..gyengéden nyaltam,ö csak nyögött,szuszogott,sohalytozott,szinte folyt belöle az édes puncijának a leve.
Pár pillanat mulva felegyenesedett,megfordult,háttal nekem guggolt a száma.Nekem igy is tetszett,nyaltam a punciját és a fenekét felváltva.Ö elörenyult,a farkamat simogatta,majd elörehajolt,és ujra a szájába vette a farkamat.Egyszerre kényeztettük egymást,egyszerre sohalytoztunk,nyögdécseltünk.
A nyelvemmel körbejártam a puncija minden zugát,az ajkakat,a csiklot finoman nyalogattam,aztán lassan a puncijába dugtam a nyelvemet,amennyire csak tudtam.Ki -be huzogattam a nyelmemet benne,nagyon élvezte,rámhasalt,nyögött,és a kezével izgatott,simogatta a farkincámat.
Már nagyon fel voltam huzva,majdnem eldurrantam,nagyokat sohalytoztam...mindjárt elmegyek,nem birom már sokáig mondtam...
Még ne...válaszolta,lemászott rolam,megfordult,és beleült a farkamba.
Teljesen tövig voltam benne,ütemes mozgásba kezdett,amit én is elkezdtem,közben a melleit simogattam,a bimbokat cirogattam,ö a mellkasomra ,majd a vállaim mellett az ágyra támaszkodott.Egyre jobban sohalytoztunk,nyögtünk,egyre jobban fokozta az iramot,tekerte a csipöjét,mozgott fel -le,amig hirtelen hangosan felnyögött,a mellkasomra zuhant,vonaglott,remegett,és elélvesett.
Pár másodpercig csak feküdt rajtam,majd mellém feküdt.
A farkam még mindig állt,én nem mentem el,de ö ezt tudta,és nem hagyot kielégületlenül.
Feküdt még pár pillanatig mellettem,majd amikor magához tért,ujra a farkamat simogatta.Nagyon vártam már,hoggy én is elélvezzek.Feltérdelt,széttolta a lábaimat,majd szemböl betérdelt elém,és vadul szopni kezdett a puncijátol nedves farkincámat.Eddig még nem tapasztalt tempot diktált,huzogatta a kezével,nyalta,szivta,és teljesen tövig a szájába vette a farkamat.Nem kellett sok idö,hogy érezzem azt amire már nagyon vártam...nagyoka sohalytva a szájában elélveztem.Nem vette ki a szájábol,nagyokat nyelt,szivta,ameddig az utolso csepp is ki nem jött belöle.Mikor kész voltam,még egyszer végignyalta a farkamat,majd mellém feküdt.-n még ziháltam,sohalytoztam,alig tértem magamhoz.
Kis idö után,mikot már mindketten magunkhoz tértük,halkan a fülembe sugta...megfelelö volt a masszázs...? :-)