Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
rabszolga1.0 és uralkodó1.0
Pontátlag: 2
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 7869
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. január 28.

Amikor megismertem a pálcázást...

19 éves voltam, fiatal, csinos egyetemista lány, amikor találkoztam Vele, én csak Uramnak hívtam Õt. Már egy ideje randiztunk, láttam rajta, hogy kíván és én is a testemben akartam már érezni .
Felmentünk hozzá és elkezdtem levetkõzni, amikor rámszólt, hogy azonnal fejezzem be! Nem értettem a dolgot, aztán elmagyarázta: õ a szadomazo szexért él...nem bírja ki, hogy ne büntessen meg engem is. Kíváncsivá tett, majd érdeklõdni kezdtem. Valójában mindig felizgatott a gondolat, hogy valaki megbüntessen, a dominaság ugyanis sosem állt közel hozzám.
Elmondta a szabályokat, hogy ezentúl szólítsam Uramnak szexuális játékaink során. Tisztáztuk a szabályokat, a szót, amit kimondok, ha túl messzire menne és már annyira vágytam rá, mondtam, hogy csináljon, amit akar, lehet már elsõre igazán durva! Kaján vigyor volt a férfias arcán. Megláttam, hogy elõvesz egy gyönyörû lakkozott pálcát. A kezeimet összebilincselte, lehúzta a szoknyámat és a tangámat, majd a térdeire fektetett.Egyre jobban nedvesedtem, már csak a gondolattól, hogy hozzám ér a kemény pálcával...
Kérdéseket tett fel, én mindenre igen Urammal vagy nem Urammal válaszoltam,ráéreztem a verésre...Amikor elõször csattant rajtam a pálca, úgy éreztem a pokol édes kapujában vagyok: csábít és taszít egyszerre. Imádtam már elsõre!Egyre többet kaptam, csak akkor mondtam ki a bûvös szót, amikor már iszonyatosan égtem a fájdalomtól. Elélveztem közben.
Ekkor szerettem meg a szadomazo kultúrát, azóta már domináns személy is voltam és azt is élvezem...