Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Spartan
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4954
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2012. szeptember 17.

Detty - 2007

Éreztem, nem szabad, hogy csak úgy vége legyen ennek az estének. Az nem lehet, hogy ne érezzem a bõre illatát ennek a gyönyörû lánynak, akit a véletlen ma éppen az én autómba vezetett. Miközben beszélgettünk, a kocsiülésben kissé oldalt fordulva az éjféli világítás halványan beszûrõdõ fényében próbáltam arcának szépségét felidézni. Egész nap kívántam õt, bár semmi esélyét nem láttam a vele való beteljesülésnek.

Reggel találkoztunk elõször. Már az elsõ pillanatban feltûnt szépsége. Miközben felé tartottam alaposan szemügyre vettem a Mindenható eme külsõre tökéletes teremtményét. Félhosszú, gesztenyebarna haját a gyenge tavaszi szél kissé hátrafújta, sötétbarna bõre erõs kontrasztban állt a hófehér blúzzal amit viselt. Az alkalomnak megfelelõen egyszerû, de nagyon elegáns volt az egész öltözete. Fekete miniszoknyája combközépig ért, látni engedve kecses lábait. Azok a lábak! Egyébként sem voltak rövidek, de ez a szoknya és a 10 cm-es magas sarkú cipõ még egy kicsit nyújtott rajtuk. Fekete cipõje vékony szíjjal fogta át bokáját, melyrõl ezüst bokalánc hullott alá lábfejére. Tökéletes volt, egész lényébõl a NÕ sugárzott felém, pedig ez a lány akkor még csak 22 éves volt. Vonzó volt fiatalsága és energikus megjelenése.
Bernadett vagyok és felém nyújtotta kezét, miközben szemembe nézett. Valószerûtlenül mély tekintete teljesen elvarázsolt és a szükségesnél hosszabban néztem bele szürkéskék szemébe, miközben még mindig fogtam a kezét. Õ egybõl észrevette zavarom és rám mosolygott. Mosolya, stílusa, megjelenése és egész lénye olyan hatással volt rám, hogy egésznap csak õ járt az eszemben. Igyekeztem közelében lenni, de ez nem mindig sikerült, hiszen a kiállítási stand másik oldalán is akadt tennivalója. De amint lehetõsége adódott,õ is kereste társaságomat.
Figyeltem õt, ahogyan ügyfeleinkkel elbeszélgetett és lestem a lehetõséget, hogy mikor lehajol, láthassam izmos combjainak belsõ felét sokat sejtetõn kivillanni szoknyája alól. Vonzotta ez a látvány szememet, oda kívánkoztam hogy közöttük lehessek és érezzem vágyának illatát. Néha elkapta tekintetem és ilyenkor mosolygott rám, biztos jelét adva annak, hogy neki sem lenne ellenére velem lenni.
Úgy irányítottam a dolgokat, hogy az este én vihessem haza, így végül kettesben maradtunk a kocsiban. Bennem villámok cikáztak, az egész ágyékom bizsergett miközben jelentéktelen dolgokról beszélgettünk. Feszültség volt a levegõben, én azt mindig megérzem- Izzott közöttünk a levegõ. Egymásra nézünk, majd hirtelen egyszerre hajoltunk egymás felé. Ajkunk összeért, ízlelgettük egymást, aztán vad csókolózásba kezdtünk.
- Kívánlak Detti, kívánlak; de szinte csak lihegni tudtam az ingalomtól ezt a pár szót.
- Én is kívánlak, akarlak, de most nem lehet. Pont most van meg.
A férfi emberre letaglózó hatással vannak ezek a szavak és én is nagyon le voltam lombozódva, ami valószínûleg látszott is kissé rajtam. Detti felkacagott.
- Azért nem hagyjuk, hogy a nagyfõnök lógassa az orrát mondta és öltönynadrágomon keresztül elmarkolta ágaskodó férfiasságom.
- Hoppá, ez azért nem semmi! Tudtam, hogy veled nem fogok mellé; mosolygott, miközben szemében furcsa tûz kezdett lobogni.
Újra hozzám hajolt és csókolózni kezdtünk, miközben egyik keze övemtõl próbált megszabadítani, másik keze cipzáramat próbálta lehúzni. Már majdnem felrobbantam, mert kissé elakadt, én pedig már vártam a pillanatot, hogy farkamat a kezébe vegye. Mikor engedett a cipzár és kigombolta, majd lehúzta nadrágomat, azt hittem letépi alsómat is, de nem tette. Ehelyett az alsóm anyagán keresztül kezdett elõbb simogatni, majd áthajolt és azon keresztül vette szájába. Oldalát óvatosan végigharapdálta a tövétõl a makkomig, aztán ajkai közé vette és oda vissza járatta rajta száját. Nagyon sokáig csinálta ezt, nekem legalább is egy örökkévalóságnak tûnt, amíg meg nem szabadított kínjaimtól. Kezével finomam benyúlt és ujjait végre farkam köré kulcsolta.
Játszott velem, a vágyammal. Tudtam ezt, de egyáltalán nem bántam, mert senki nem tette még ezt ilyen csábítóan érzékien.
Végre kiemelte alsómból és lágyan elkezdte verni, miközben másik kezével golyóim alá nyúlt és óvatosan masszírozni kezdte. Aztán szemembe nézett, áthajolt és szájához emelte. Tövétõl a makkomig többször végignyalta, aztán körbenyalta a makkot végül a szájába vette. Nagyon lágyan szopni kezdte, jól benyálazta, miközben egyik kezével még verte a nyáltól sikamlós faszt. Ekkorra farkam elért a maximálís méretét és innentõl kezdve kezét már nem használta. Feje ütemesem járt le és fel, miközben egyre gyorsított a tempón. Néha lelassított, újra végig nyalta, majd körbe a makkot és újra benyelte. Szóltam hogy elér a vég, de nem engedett ki a szájából és én hatalmasat élveztem, õ pedig csak szívta egészen addig míg teljesen elernyedtem. Megszólalni sem tudtam, de õ hozzám bújt és csak annyit mondott: ezt nagyon meg kell ám hálálnod a jövõ héten. Egy puszit nyomott és mivel már elmúl hajnal kettõ óra is elbúcsúzott, majd kiszállt a kocsiból.
Az a jövõ hét nagyon lassan jött el és közben találkozni sem tudtunk, de telefonon többször beszéltünk. Az együttlétet egy hotelben szerveztük meg Mogyoródon. Az odavezetõ úton sejtelmesen mosolygott, miközben jókat beszélgettünk, viccelõdtünk, nevettünk. Hosszúnak tûnt az út, de semmit nem akartam elsietni. Vezetés közben jobb kezem mind végig combján pihent, néha-néha megsimogatva azt.
Végre belülrõl kattant a zár a hotelszoba ajtaján és mi egymásnak estünk. Lázasan kapkodva szabadítottuk meg egymást a ruháinktól, míg végül ott álltunk egymás elõtt szinte meztelenül. Rajtam csak az alsóm, rajta egy fekete spagetti tanga és a hozzá illõ fekete csipke melltartó maradt. Magamhoz szorítottam, közben formás fenekét markolásztam. Ez a pár ruhadarab is hamar lekerült rólunk. Ez az a pillanat, amit én nagyon várok minden alkalommal, fõleg ha elõször történik azzal a lánnyal. Szeretek gyönyörködni partnerem testében, ha neki sincs kifogása ez ellen. Detti nem volt szégyenlõs, hagyta hogy megnézzem õt meztelenül. Farkam vigyázzba vágta magát.
- Ha nem bánod, most szeretnék egy kicsit hálálkodni a múlt heti miatt mondtam, majd választ sem várva ölembe vette és az ágyra helyeztem õt.
Kicsit csókolóztunk, miközben kezem felfedezte testének minden porcikáját. Kis mellével elidõztem, simogattam, körbe pusziltam, szívogattam bimbóját, ami felfelé ágaskodott. Lábait kicsit széthajtottam, hogy szabaddá tegyem a mennyország felé vezetõ utat és végigsimítottam punciját, ami már szinte elcsöppent a vágytól. Tudta mi következik és szemérmesen vissza akart tartani, de nem sikerült. Mikor fejem lábai közé került felpillantottam. Õ szemembe nézett, majd jelezve hogy teljesen átadja magát nekem lehunyta szemeit. Combjai belsõ felét puszilgattam egyre közelebb jutva kelyhéhez. Magamba szívtam illatát és nyelvemmel alulról felfelé haladva végignyaltam punciját.
A felgyülemlett feszültség mélyrõl feltörõ AHHHH sóhajjal szakadt fel felõle. Nagyajkait széthúztam és nyelvemet most már közvetlenül az ajkai között vezetve kezdtem el lassan nyalni majd egyre gyorsabban miközben a csiklóját kezdtem keresni. Nem volt nehéz megtalálni, mert az már eléggé kiemelkedett rejtekébõl. Ajkaim közé vettem hát és szívogatni kezdtem miközben hüvelykujjam puncijába csúsztattam és hüvelye hátsó falát kezdtem izgatni. Detti elõbb felnyögött, kicsit késõbb erõs zihálásba kezdett, majd halkan sikongatott és dobálni kezdte testét. Mikor széthúztam punciját és nyelvemmel dugni kezdtem felsikoltott és forró nedve elöntötte az egész arcomat. Nem akartam abbahagyni, ezért kezeit leszorítottam az ágyra teste mellé és mélyen belenyaltam.
- Dugj meg, könyörgöm dugj meg!
Kiszabadította magát és elmarkolta farkamat. Bekapta és kõkeményre szopta, majd elém térdelt. - Basszál meg, akarom! Farkam akadály nélkül csusszant be forrón lüktetõ pinájába. Itt már nem volt helyE a felvezetõ lassú köröknek és azt már én sem bírtam volna. Ehelyett vad kefélésbe keztünk. Doggy-val indítottunk, közben simogattam melleit, csiklóját, aztán a hátára fektettem, lábait derekem köré kulcsolta, így próbáltam minél mélyebbre hatolni. Még éreztem amikor újra elélvezett és halkan nyögte \"elmentem\". Aztán belõlem is felszakadt minden feszültség, testem megfeszült és ondómat puncijába lõttem.
Zihálva feküdtünk egymás karjaiban és mikor ránéztem szeme csukva volt és mosolygott.

Nézd meg Spartan többi szexi történetét is!