Rendben

Rendben

Mégsem

nyerj egy 7 napos ajándék előfizetést!

április 06 és 12 között

Találj meg 5 szextojást és megajándékozunk egy 7 napos
ajándék előfizetéssel!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor se keseredj el, mert az ajándék csomagot
jelenlegi előfizetésed lejárta után automatikusan jóváírjuk számodra.

Előfizetésünkkel bárkivel levelezhetsz és minden fotót nagy méretben tudsz
megtekinteni.

 

Irány a keresés! Nézelődj a többiek adatlapján és talán azt is
megtalálod, akire vágysz!

Megkeresem

gratulálunk!

Megtaláltál 5 szextojást, ajándék előfizetést nyertél.

STANDARD CSOMAG 7 NAPRA.

 A magyar szexpartner kereső
erotikus történetek

Tegnap randiztam egy nagyon kedves vagány sráccal. Már harmadik alkalommal találkoztunk. Amikor megyek hozzá, már vár a busz megállóban, s mindig kézen fogva sétálunk a lakásához. A múltkor nem bírtam magammal, és többször lesmároltam már az utcán. Most igyekeztem uralkodni magamon - kevés sikerrel - s idõnként megfogtam a popsiját. Kicsi, kemény fokhagyma segge van ... Imádom ... Zöld miniruhában voltam, s kidobtam az ikreket. Most lapos papucsban voltam, mert ha magassarkúban megyek, magasabb vagyok nála, s ezt nem akartam. Felértünk az emeletre, be a lakásba, s szokásommal ellentétben nem támadtam le, engedtem, hogy Õ közeledjen felém. Simogattam, Õ megcsókolt, finoman, érzékien. Leültem az íróasztalához, és hagytam, hogy végigsimítsa a kezét a derekamon. Elõvette az ikreket, megpuszilgatta, kõkeményre szopta a bimbóimat. Felizgultam. Szépen, lassan felhúzta a ruhámat, s úgy csókolt végig. Közben simogattam nadrágon keresztül a farkát. Gyönyörû szép, nagy , vastag farka van. Lassan kigomboltam a nadrágját, és kezembe vettem a szerszámát. Már nem bírtam magammal, megnyalogattam, s betoltam a számba tövig. Bementünk a szobába, leültünk az ágyra, hagytam, hogy levetkõztessen meztelenre, s míg vetkõzött, én szoptam a farkát. Nagyon élvezte, s mikor megjegyezte, milyen jó,ahogy érzi, ahogy a farka lecsúszik a torkomon, még jobban inspirált. 20 cm-es farkát tövig bekaptam. Õ megfogta a hajam, és rányomta a fejemet a farkára. Nem engedett le róla, csak nyomta, és nyomta, egészen addig, amíg nem tiltakoztam kicsit. Ahogy így mélytorkoztam, éreztem, ahogy nedvesedik a puncikám. Barátom egyik kezével simogatta a csiklómat, másik kezében a hajamat tépve folyamatosan nyomta rá a fejemet a farkára. Miután így kijátszotta magát, megdugta a cicimet. Összeszorítottam mindkét mellem, barátom farkából csak a makkja látszott ki, de az sem sokáig, mert mindig be - bekaptam, vagy megnyalogattam. Ez után hanyatt fektetett, ráült a számra, és nyaltam hol a popsiját, hol a heréit, hol a farkát.
Majd óvszert húzott, én beleültem a farkába, éreztem, ahogy feszíti a puncimat, és ahogy szépen, lassan belecsusszant a puncimba, úgy lucskosodtam egyre jobban, és jobban. Aztán megfordultunk, hátulról is megdugta a puncikámat, az ujját pedig beledugta a popsimba. Mellé dugtam az ujjamat én is, és éreztem, ahogy járkál a farka a puncimba ki - be. Hirtelen ötlettõl vezérelve kihúztam a puncimból a farkát, és a popsimba irányítottam. Hatalmas farka nagyon feszítette a popsimat, de addig - addig izgatta az ujjával a csiklómat, amíg azon nem kaptam magam, hogy érzem, ahogy tövig nem járkál a popsimban a farka. Míg a popsimat kefélte keményen, az ujjával a puncimat simogatta belülrõl. Aztán megfordított, elõkerült a vibrátorom, felváltva dugta a puncimat, és a popsimat, miközben a vibrim végig a puncimban volt. Hatalmasakat élveztem.
A végén ütemesen lüktetve a popsimban élvezett el.
A szülinapját ünnepeltük, s vittem neki csoki tortát. A cicimre kent egy kis darabot belõle, s lenyalta. Ez volt az én szülinapi ajándékom: Csokis cici :)
Miután kijátszottuk magunkat, még beszélgettünk kicsit, majd kikísért a buszmegállóhoz, s hosszú csókkal búcsúztunk. Pár nap múlva ismét megyek hozzá, akkor megint jót játszunk majd.

Válts mobil nézetre  >>