Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9466
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2012. július 22.

Kedves vadállat

Tegnap randiztam egy nagyon kedves vagány sráccal. Már harmadik alkalommal találkoztunk. Amikor megyek hozzá, már vár a busz megállóban, s mindig kézen fogva sétálunk a lakásához. A múltkor nem bírtam magammal, és többször lesmároltam már az utcán. Most igyekeztem uralkodni magamon - kevés sikerrel - s idõnként megfogtam a popsiját. Kicsi, kemény fokhagyma segge van ... Imádom ... Zöld miniruhában voltam, s kidobtam az ikreket. Most lapos papucsban voltam, mert ha magassarkúban megyek, magasabb vagyok nála, s ezt nem akartam. Felértünk az emeletre, be a lakásba, s szokásommal ellentétben nem támadtam le, engedtem, hogy Õ közeledjen felém. Simogattam, Õ megcsókolt, finoman, érzékien. Leültem az íróasztalához, és hagytam, hogy végigsimítsa a kezét a derekamon. Elõvette az ikreket, megpuszilgatta, kõkeményre szopta a bimbóimat. Felizgultam. Szépen, lassan felhúzta a ruhámat, s úgy csókolt végig. Közben simogattam nadrágon keresztül a farkát. Gyönyörû szép, nagy , vastag farka van. Lassan kigomboltam a nadrágját, és kezembe vettem a szerszámát. Már nem bírtam magammal, megnyalogattam, s betoltam a számba tövig. Bementünk a szobába, leültünk az ágyra, hagytam, hogy levetkõztessen meztelenre, s míg vetkõzött, én szoptam a farkát. Nagyon élvezte, s mikor megjegyezte, milyen jó,ahogy érzi, ahogy a farka lecsúszik a torkomon, még jobban inspirált. 20 cm-es farkát tövig bekaptam. Õ megfogta a hajam, és rányomta a fejemet a farkára. Nem engedett le róla, csak nyomta, és nyomta, egészen addig, amíg nem tiltakoztam kicsit. Ahogy így mélytorkoztam, éreztem, ahogy nedvesedik a puncikám. Barátom egyik kezével simogatta a csiklómat, másik kezében a hajamat tépve folyamatosan nyomta rá a fejemet a farkára. Miután így kijátszotta magát, megdugta a cicimet. Összeszorítottam mindkét mellem, barátom farkából csak a makkja látszott ki, de az sem sokáig, mert mindig be - bekaptam, vagy megnyalogattam. Ez után hanyatt fektetett, ráült a számra, és nyaltam hol a popsiját, hol a heréit, hol a farkát.
Majd óvszert húzott, én beleültem a farkába, éreztem, ahogy feszíti a puncimat, és ahogy szépen, lassan belecsusszant a puncimba, úgy lucskosodtam egyre jobban, és jobban. Aztán megfordultunk, hátulról is megdugta a puncikámat, az ujját pedig beledugta a popsimba. Mellé dugtam az ujjamat én is, és éreztem, ahogy járkál a farka a puncimba ki - be. Hirtelen ötlettõl vezérelve kihúztam a puncimból a farkát, és a popsimba irányítottam. Hatalmas farka nagyon feszítette a popsimat, de addig - addig izgatta az ujjával a csiklómat, amíg azon nem kaptam magam, hogy érzem, ahogy tövig nem járkál a popsimban a farka. Míg a popsimat kefélte keményen, az ujjával a puncimat simogatta belülrõl. Aztán megfordított, elõkerült a vibrátorom, felváltva dugta a puncimat, és a popsimat, miközben a vibrim végig a puncimban volt. Hatalmasakat élveztem.
A végén ütemesen lüktetve a popsimban élvezett el.
A szülinapját ünnepeltük, s vittem neki csoki tortát. A cicimre kent egy kis darabot belõle, s lenyalta. Ez volt az én szülinapi ajándékom: Csokis cici :)
Miután kijátszottuk magunkat, még beszélgettünk kicsit, majd kikísért a buszmegállóhoz, s hosszú csókkal búcsúztunk. Pár nap múlva ismét megyek hozzá, akkor megint jót játszunk majd.

Nézd meg Micike többi szexi történetét is!