Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 8206
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2008. október 28.

Csodálatos sex négyesben 3

Mndössze két hét telt el ANDIVAL történt legutóbbi szeretkezésem óta. Felhívott telefonon, és egy csendes kis cukrázdában kért találkozót. Elmondta, hogy nagyon szeretne a vejével egy nagyot kefélni, és ezért a következõ szombat este 6-kor párcserét ajánl. Mondtam neki, hogy részemrõl semmi akadálya, mert én is nagyon kívánom a lányát, és szeretnék vele egy jót kefélni.

A megbeszélt idõpontban pontosan érkeztem. Csengetésemre PETI nyitott ajtót. Mondta, hogy már tud mindent, és semmi kifogása ellene, hogy megkeféljem gyönyörû ifjú nejét. Csodás.
- Az asszonyok a fürdõszobában várnak bennünket. - mondta PETI.
Gyorsan levetkõztünk meztelenre, és bementünk a fürdõszobába. Anya és lánya a meleg vízzel telt jaccuzis kádban fogadott bennünket meztelenül. PETI bemászott hozzájuk, és leült.
ANDI szemben vele ráült ágaskodó merev farkára, amely tövig hatolt szörös puncija mélyére.

BARBI térdelõ helyzetben nézte, ahogy az anyja egyre vadabbul lovagol az õ PETIKÉJE kõkemény dákóján. Én sem vesztegettem az idõt. BARBI mögé térdeltem, és merev duzzadt farkamat egyetlen mozdulattal tövig nyomtam kívánatos szõrös kis puncijába. A szõke fiatalasszony felnyögött, ahogy keményen beléhatoltam. Vadul kefélni kezdtem, és két kézzel elmarkoltam feszes formás melleit. BARBI nagyokat nyögött, és sikongatott, ahogy méretes, merev farkamat minden gyors behatolásnál tövig nyomtam hüvelyének mélyére.

10-15 perc után éreztük, hogy mindjárt elélvezünk. Gyorsabbá, vadabbá vált a tempónk.
Elõször ANDI élvezett el, nagy sikoly kíséretében, majd õt PETI követte. Utána BARBI és én élveztünk el, némi sikoly kíséretében. Mindannyiunkon végigsöpört a gyönyör csodálatos hulláma. Elalélva megpihentünk, és élveztük a pezsgõfürdõ csodás hatását, majd lassan megtörülköztünk, és átmentünk a hálószobába.

Elfeküdtünk a hatalmas franciaágyon, és simogattuk egymást. BARBI gyönyörû kívánatos teste, csodás formás mellei hamar bevetésre kész állapotba, kõkeményre állították hímvesszõmet.
A szõke fiatalasszony ezt látva kéjesen megnyalta szája szélét. PETI lankadt szerszáma is hamar életre kelt, ANDI legnagyobb örömére.

Hanyattfeküdtem a fehér lepedõvel letakart ágyon, és BARBI velem szemben ráült kõkeményen álló farkamra, amely tövig hatolt puncijának forró hüvelyébe. A szõke fiatalasszony elõször lassan, majd egyre vadabb tempóban lovagolt kemény méretes dákómon. Nagy nyögések, és síkongatások közepette.

ANDI térdelõ helyzetben nézte, ahogy gyönyörû lánya vadul lovagol mereven álló farkamon.
PETI sem vesztegette az idõt, hanem anyósa mögé térdelt, és kõkemény méretes dákóját egyetlen mozdulattal tövig nyomta puncijába. ANDI felnyögött, ahogy veje merev farka mélyen puncijába hatolt. PETI vadul kefélni kezdte, két kézzel pedig elmarkolta húsos, puha melleit.
ANDI nagyokat nyögött, és síkongatott, ahogy veje könyörtelenül kefélte.

Mintegy 10-15 perc elteltével hatalmas orgazmus kíséretében, hangos síkoly kíséretében sorban elélveztünk. Megint elaléltan feküdtünk a gyönyörtõl, és a fáradtságtól. Reméltük, hogy lesz erõnk még egy csodás menetre.

A vágy most is dolgozott bennem. Még mindig nagyon kivántam BARBIT. Ennek hatására újra harcképes, merev lett hímvesszõm, amit a szõke fiatalasszony huncut mosoly kiséretében nyugtázott. PETI lankadt farka is lassan merevedett, amit ANDI elégedetten konstatált.

Lovaglóülésben helyezkedtem el BARBIN. Merev farkamat puncija bejáratához vezettem, és egyetlen mozdulattal tövig nyomtam. A szõke fiatalasszony nagyot nyögött, ahogy méretes farkam sikos puncija mélyére hatolt. Lassan, majd egyre vadabb tempóban keféltem. BARBI nagyokat nyögött, és sikongatott. Lassú ki, és gyors be mozdulatokkal mindig puncija mélyére
hatoltam, és tovább keféltem rendületlenül.

Közben PETI sem vesztegette az idejét. Lovaglóülésbem elhelyezkedett anyósán, és kõkemény dákóját egyetlen mozdulattal tövig nyomta a puncijába. ANDI nagyot nyögött, ahogy a méretes
hímvesszõ mélyen beléhatolt. PETI most is könyörtelenül kefélte. Minden behatolásnál a punci mélyére hatolva. ANDI mindezt nagy nyögésekkel, és sikongatásokkal fogadta.

Már 10-15 perce keféltünk lankadatlan, amikor BARBI nagy síkoly kiséretében hatalmasat élvezett. Õt követtem én, majd a többiek. Mind a négyen a gyönyörtõl, és a fáradtságtól aléltan hevertünk az ágyon. Tudtuk, hogy ezen az estén még egy menetre már nem vagyunk képesek.

Folytatása következik.







Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1