Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8095
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2012. július 13.

Tommy part II - Egy szûk popsi története

Sokat gondolkodtam, milyen sztorival folytassam. Hála istennek van mibõl szemezgetni. Bevallom az elsõ szösszenet megírása után sorban jutnak eszembe szexuális életem meghatározó élményei. Különös melegség és izgalom tölt el, mikor eszembe jut egy-egy kaland, egy forró szeretkezés, vagy egyszerûen csak valamelyik korábbi partnerem. Az elmúlt napok így eléggé meredten telnek. Lassan le kell hûtenem magam ;). Nemrég történt, hogy teljesen váratlanul felhívott egy nagyon-nagyon kedves ex barátnõm munka közben. Elmesélte, hogy a közelbe fog költözni és segítségemet kérné pár dologban, mert nekem már jobb itt a helyismeretem. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem indult be a fantáziám. Épp 300km-re voltam otthonról, így volt idõm hazafelé visszagondolni a vele eltöltött együttlétekre, amik, biztosan állíthatom, életem egyik szexuális csúcsidõszakát jelentették. Fekete hajú, igazán törékeny alkatú, kifejezetten kislányos csaj volt mindig is. Kicsi, de formás mellei, feszes popója mindig leigázott. Mindemellett egy igazi kis perverz, szabad szájú vadmacskát ismerhettem meg benne. Imádtam. Sok izgalmas élményünk volt együtt.

Sosem felejtem el mikor egy buli után feküdtünk le az ágyba otthon. Ráadásul haverom is velünk egy szobában aludt, csak egy másik ágyon, tõlünk 1 méter távolságba. Sose kérdeztem meg, hogy aludt-e egyáltalán. Szóval kedvesemrõl tudni illik, hogy kislányos alkatával együtt nagyon szûk résekkel áldotta meg a teremtõ. A popsi szexet nem is engedte, egészen eddig a napig. Az ágyba bedõlve azonnal egymásnak estünk. Farkam már eleve extra merev volt tõle és azonnal kapaszkodott is belé. A duzzadó erek majd szétdurrantak, annyira ki tudott készíteni. Vadul csókolóztunk, nyelvünket szinte egymás torkáig nyomtuk be miközben hevesen masszíroztuk egymást. Még volt rajta bugyi, de õ is olyan nedves volt, hogy szinte lefolyt róla, mikor csupasz puncijához értem. Csukott szemmel sóhajtott. Valahogy éreztem, hogy készül valamire és nem is kellett sokat várnom, hogy megtudjam ez lesz életem egyik legjobb dugása. Hanyatt fektetett és tövig bekapta farkamat. Nem is értettem, hogy fér el a szájában. Igazi bõ nyálas szopás után odahajolt hozzám és csak annyit mondott: „Dugd meg a seggem!!!” Már csak a mondattól majdnem eldurrantam. Felültem, õ négykézlábra ereszkedett és bepucsított. Gondoltam, hogy nem lesz egyszerû dolgom, ezért elõször kézzel széthúztam feszes kis seggét és beletemettem arcomat. Igyekeztem amennyire csak lehet benyálazni. Mutatóujjamat is bekaptam benedvesítettem, majd finoman azzal próbáltam tágítani. Nem bírtam tovább várni. Mögé térdeltem és lassan elkezdtem benyomni a farkam. Láttam, ahogy makkom eltûnik, majd szép lassan teljesen be tudok hatolni. Kéjesen nyögött. Lassan mozogtam benne, hogy ne okozzak fájdalmat. Popsija eszméletlenül szorított, isteni érzés volt. Egy kis idõ után kihúztam a farkam és ismét nyelvemmel vettem kezelésbe a záróizmait. A sok nyáltól és puncijának nedvétõl minden tocsogott. Visszatérdeltem és újra behatoltam, ezúttal már jóval könnyebben ment, de még mindig az szûk feszülõs érzés volt. Miközben hátulról toltam õ jobb kezével punciját simogatta. Teste remegett és én éreztem, hogy nem bírja sokáig. Ez annyira megindított, hogy engem is elöntött a forróság. Mikor teste összerezzent az orgazmustól én farkamat tövig nyomtam belé és popsijába élveztem. Egymás mellé feküdtünk. Mosolygott és odasúgta, hogy isteni volt….

Vele kapcsolatban eredetileg nem is ezt akartam elmesélni, hanem egy másik sztorit abból az idõbõl, amikor már nem voltunk együtt, de ezt most már meghagyom egy késõbbi idõpontra.

Nézd meg Tomtotom többi szexi történetét is!

4.12
4.07
4.11
4.15