Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6416
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2012. június 27.

Simogatás diszkófénynél, petting a kádban és az ágyban

Klaudiát egy cseten ismertem meg és mivel nem laktunk közel egymáshoz, hónapok teltek el, mire találkoztunk és akkor sem elõre kitervelten. Miután megláttuk egymást, sejtettük mindketten, hogy kettõnk között lesz még valami. Néhány órával a találkozás után már álmodoztam róla. Csak rá tudtam gondolni, ahogy rám nézett, mosolygott. Még nem tudhattam, de valahogy sejtettem, hogy nagyon érzéki csaj és nagyon vevõ rám. Azt még legerotikusabb álmomban sem képzeltem, ami késõbb történt, de ne ugorjunk ennyire elõre.

Mivel nekem is volt valakim és õ sem volt mindig szingli, szükség volt alibire, hogy összefussunk. A munkánk összekapcsolódott és pár hét múlva megoldottuk, hogy újra láthassuk egymást. Mivel Klaudia nem pesti, nagyon kíváncsi volt, hogy milyen a pesti éjszaka és én belevittem a jóba...

Egy diszkóba mentünk, ittunk egy keveset, majd táncoltunk. Nem kellett sok idõ, míg megtaláltuk a ritmust. Alám kavart és érezte, hogy áll a farkam, mire még jobban beindult. A farkam hegyét ingerelte õrületes mozgással, éreztem, hogy beindult õ is, de csókig aznap este még jutottunk. Elköszönéskor egy sejtelmes puszi a szájra, ami akkor megõrjített, de folytatást ígért a mosolya.

Következõ találkozónk a Vidámparkban volt, de akkor már tudtuk, hogy nem állunk még az összebújásnál. Hihetetlen módon találtunk búvóhelyet. A diszkóhoz hasonló, meglehetõsen gagyi UV fénybe mentünk, ami nem tûnik izgalmasnak, de nekünk nagyon is az volt!!!

Amint találtunk egy sötét sarkot csókolózni kezdtünk. Egyre merészebben simogattam és nyögéseibõl kiderült, nem lesz itt tabu. Alányúltam a blúzának, a melle alatt simogattam, majd a melltartón is beljebb kerültem. Megsimogatom a bimbóját, nagyon kemény lett. Két ujjam közé csíptem, újabb erotikus nyögésekkel érzékeltette velem, hogy jó helyen járok. Itt már nem bírtam magammal, felhúztam a blúzát, kicsit lejjebb húztam melltartóját és bekaptam a cickóját. Imádtam.

Újabb csókcsaták közben a kemény farkamat simogatta nadrágon keresztül, én pedig a punciját izgatttam.

-Ha szoknyában jössz, már megtapasztaltad volna, hogy milyen ügyesek az ujjaim- mondtam kicsit késõbb, amikor kénytelenek voltunk lehiggadni.

Alig vártam, hogy újra szabaddá tegyem magam. Éppen üresen álló, korábbi lakásom éppen megfelelõ volt, hogy befejezzük, amit elkezdtünk már hetekkel ezelõtt...

Rendkívüli meleg volt aznap, egy kis városi séta után a kádban kötöttünk ki, a zuhany alatt hatalmas csókok közepette simogattam a borsócskáját, majd dugtam bele az ujjamat a hüvelyébe, közben pedig már veszettül verte az órák óta álló farkam.

Folytattuk az ágyban, de már nyelvvel. Csókoltam, haraptam, nyaltam az édes puncit. Nagyon ki volt már éhezve és már rég nem zavarta, hogy a törülközõjét messzire dobtam. Kicsit zavarban volt a túlsúlya miatt, hiába mondtam, hogy ez rám csak vágyfokozóként hat.

A lábai közé térdeltem és a farkam hegyével izgattam a csiklóját, picit megmártóztam benne...

Kérte, hogy térdeljek az ágyba. Elterült az ágyon elõttem, így nyalogatta a golyóim, szopta a farkam, közben ujjaztam. Nagyon jól baszható a pinája, kicsit szûk, mert csak egy ujjam fért bele, de azt élvezte, hogy szinte széttépem és azt is, hogy ki-be húzogatom hevesen.

Nem bírtam már tovább, hanyatt feküdtem, õ tövig bekapta a farkam, mélytorkozott, harapdált, a golyóimat is a szájába vette, majd a nyelvével a makkomat nyalogatta. Mikor már érezte, hogy nem bírom tovább tartani, verni kezdte a farkam és szopni egyszerre, a spermát pedig kiszívta az utolsó cseppig.

Ezután az ö kényeztetése következett, nyaltam a csiklóját, ujjaztam a lyukát. Klaudia pedig hatalmasat élvezet, remegett a lába és az egész teste. Öleltem, csókoltam és simogattam levezetésképpen.

Így kezdtük, de tudtuk, hogy még sokkal több van bennünk.

Játékosságunk nem ismer határt és bõven van még kipróbálni valónk.

Nézd meg Caramel többi szexi történetét is!