Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
tajemnica
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5619
Szavazatok: 45
Feltöltve: 2008. október 26.

A masszõrnél

Ez a történet részben kapcsolódik az elõzõhöz, amit írtam... a szeretõm ajánlott egy nagyon jó masszõrt, mondván õ hozzá jár, menjek el én is, próbáljam ki, isteni keze van. Be is jelentett hozzá, és ez a bizonyos férfi úgy tudott vállalni, hogy egymás után jöttünk a szeretõmmel. Persze õ nem tudta, hogy szeretõk vagyunk!

Megérkeztem idõre, bemutatott egymásnak, a férfi nálam csak kicsit magasabb, kopaszodó, de rendkívül kedves arcú, kellemes hangtónusú, a kézszorítása pedig erõs, meleg férfi kézé :-) - olyan 38-nak tippeltem.

Mondtam a nevem, õ megfogta a kezem, hosszan szorította és közben olyan mélyen nézett a szemembe, ahogy addig még soha senki! Olyan érzésem volt, mintha már találkoztunk volna, és réges régrõl ismernénk egymásra, egy újra viszontlátás, pedig addig soha életemben nem láttam!

Bementünk a helyiségbe, ahol dolgozni szokott, a szeretõm távozott, mi maradtunk ketten. Elkezdtünk beszélgetni, és ismeretlenként is sok közös témánk akadt, mire végül rátértünk a lényegre, amiért én jöttem már eltelt több, mint 1 óra. Neki mennie kellett a lányáért az iskolába...

Megbeszéltünk egy másik idõpontot, de mielõtt elköszönhettem volna azt mondta: ugye tudom, hogy amikor dolgozik, akkor nem lehet rajtam melltartó? Mondtam nem tudtam, de nem gond (jelzem titkon nagyon tetszett nekem, fõleg a nézése, és kezének szorítása fogott meg), tehát mondtam nem gond. Azt mondja: akkor lássuk, vetkõzzek... ahhh, gondoltam, kissé sietõs a tempó, fõleg úgy, hogy nem is fog megmaszírozni, de belementem. Felfeküdtem az asztalra melltartó nélkül, csak egy szoknya volt rajtam meg a bugyim :-) õ fölém hajolt és mindkét kezével megfogta a mellem, majd nagyon szívott a levegõbõl, hogy érezze az illatom... a szívem hevesen vert, nem tudtam mi jön ezután. A kezei a melleimen voltak, és õ elkezdett beszélni, nem is tudom már mirõl, mert nem tudtam rá figyelni... aztán egyszer csak levette, és azt mondta, hogy találkozunk 2 nap múlva...
Komolyan mondom, hogy másnapig nem tértem magamhoz, nem tudtam, hogy mi is történt ott, mit is akar tõlem, vagy akar egyáltalán valamit...

Alig vártam a következõ találkozást!

Mondanom sem kell, hogy én voltam arra a napra az utolsó vendége, igyekeztem magam kicsípni, felvettem egy irtó szexi tangát, melltartót... mondta, hogy vetkõzzek le, feküdjek az asztalra... elkezdett bekrémezni, és finoman maszírozni a testem. Elõször a vállaimat, utána a karjaimat, majd a mellem, és így haladt szépen lefelé, egy idõ után a combom hajlatához érkezett, és egyre erõsebben maszírozta, szinte a bejáratig tolta az ujjait, egészen ott maszírozott, én pedig iszonyatosan beindultam, azt gondoltam magamban, ha nem csinál valamit, lesz, ami lesz én letámadom! Izgatott, egyre jobban, úgy éreztem, hogy el fogok élvezni, de közben még semmi jelét nem adta, hogy õ bármiben benne lenne... aztán közelebb állt, és a karomhoz ért a nadrágja, benne pedig az ágaskodó farka, olyan kemény volt, mint a kõ, és úgy állt, mint a cölöp!
Ez volt a végem, mondtam, hogy ha most azonnal nem tesz a magáévá, én... és már nem tudtam befejezni a mondatot! Megcsókolt, közben pedig a kezét újra lefelé vezette és elkezdett vadul ujjazni! Hát, komolyan mondom hihetetlen volt! Annyira jól csinálta, hogy egymás után háromszor tudtam elélvezni, és akkor még a farkát belém se rakta! Én sem tétlenkedtem, fekve az asztalon ahogy õ ujjazott, én szépen kigomboltam a nadrágját, és elkezdtem játszani, olyannyira, hogy a végén a mezítelen testemre árasztotta forró nedvét, teljesen lespriccolt, mindenhová jutott!

A lábaim remegtek, a szívem soha nem tapasztalt módon vert, õ pedig átölelt, odafeküdt mellém... közben kint már besötétedett, felöltöztünk, segített bekapcsolni a melltartóm, majd mindketten haza indultunk.

2 nap múlva újra találkozót beszéltünk meg, amit a lehetõ legtürelmetlenebbül vártam! Addig csak vágyakoztam rá, hiszen csak az ujja volt bennem, a farkát még nem érezhettem, csak a számmal... alig vártam, hogy bennem legyen!

Találkoztunk, már az udvaron letepert, szedte le a ruháimat, a falhoz nyomott, a szoknyám feltolta, a bugyim félre és úgy nyalta - mondtam menjünk be, mert valaki meglát a kerítésen át... bent felbuktunk a küszöbben, mert neki már lent volt a nadrágja, de nem érdekelte, úgy mászott rám, feljebb, közben szabadította ki magát a ruháiból, és engem is hámozott - harapdált, csókolt, markolt a kezével, rámfeküdt, DE NEM RAKTA BELÉM A FARKÁT - én pedig a világon mindennél jobban vágytam rá, kértem õt, könyörögtem, de nem ért semmit. Azt mondta nem, még várom kell rá, ki kell érdemelnem... mondtam jó, benne vagyok a játékban, újra ujjazott, én pedig, ahogy elõzõ alkalommal is elélveztem tõle... utána felrakott az asztalra, átölelt, és elkezdett maszírozni - én még pihegtem az elõzõ jelenet miatt, õ pedig visszahúzta a nadrágját, és félmeztelen maszírozott. Becsuktam a szemem, úgy éreztem, hogy repülök, mintha nem is a földön lennék!

Aztán a repülési élményem hirtelen megszakította egy érzés, ez a drága férfi fogta a két lábam, és annál fogva az asztal végére húzott, és azt mondta: na lássuk, erre gombolta a sliccét, tolta le a nadrágját (nem lépett ki belõle), kiszabadította a farkát, széthúzta a lábaim(mondjuk én is igyekeztem minél szélesebbre tárni, hogy a lehetõ legjobban hozzám férjen), és kõ keményen belém vágta a dákóját! Olyan érzést, amit akkor azóta sem éreztem - felnyársalva arra a farokra, amirõl napok óta álmodozom, amire vágyom, amit ki kellett érdemelni, úgy mozgott bennem, hogy azt hittem mentem szétjövök! Vastag farka volt, formás, nagyon jó - azt kell mondjam a mai napig benne van a top3-ban :-))) - teljesen magára húzott, én átkulcsoltam a lábammal, õ pedig rendíthetetlenül dugott! Harapdálta, szopta a melleimet, én csókoltam õt ahol tudtam, nem tudtam elég hálás lenni azért, amit velem tesz! Minden lökésnél éreztem, ahogy a golyói hozzám csapódnak ott lent - imádom ezt az érzést! Fogtam a fenekét, húztam magamba, õ pedig óriásiakat lökött, hihetetlen jó volt, el is élveztem, és amikor érezte, hogy összehúzódnak lent az izmaim az orgazmus miatt, akkor még gyorsabb tempóra váltott, és egyszer csak éreztem, ahogy megfeszül a farka bennem, majd nyomást belülrõl - éreztem, ahogy nyomja belém az anyagot, löki belém, köröz a farkával, majd megpihen, és alig kap levegõt, csak szuszog, csak szuszog.

Állt ott elõttem, becsukta a szemét, támaszkodott az ágy szélein, én pedig magamra húztam, és felsegítettem az asztalra. Ott feküdtünk szó nélkül vagy 1 órát.

Utána hozott egy kendõt, letörölgetett vele, mert én olyan nedves voltam közben, hogy minden olyan lett :)

Csókolóztunk, segített megint felöltözni, és mindenki ment a maga útjára!

Innentõl kezdve a hét egy napja mindig a miénk volt, én pedig mindig utolsó voltam a masszõrnél! :-)))) Azokat a szeretkezéseket soha nem felejtem el! Volt, hogy közben a felesége hívta telefonon, nem érdekelte, õ csak vadul kefélt engem, én pedig soha annyiszor nem élveztem el, mint vele! Életem egyik legjobb élménye Õ!

A kapcsolatom vele is a költözés miatt szakadt meg, bár utána volt még pár alkalom, amikor csak miatta haza utaztam, hogy szeretkezzünk!

Szerette volna, ha állandó párja leszek, de nem tudtam volna benne megbízni a munkája miatt, így nemet mondtam. A mai napig tartjuk a kapcsolatot - és el kell mondjam, hogy az együtt töltött fél év alatt kicsit bele is szerettem, és talán a mai napig is hiányzik az a tekintet, az a kézszorítás, azok az együtt töltött szenvedélyes órák!

Nézd meg tajemnica többi szexi történetét is!