Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 11069
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2012. június 11.

3as élvezetek

Egy történetet mesélnék el nektek. Gyerekkori barátom, nevezzük Zolinak. Már elég távol lakunk egymástól de rengetegszer találkozunk így is. Annyit kell tudni, hogy nem egy magas gyerek, de szépen ki van pattintva, nagyon jó alakja van, még így férfiként is azt mondom,hogy hûha. Természetesen rengeteget is edz hozzá. Én is elég sokat adok az alakomra, a sport az egyik fõ irányítója az életemnek. Szóval mindenféle önfényezés nélkül, megálljuk a helyünket a külalakért vívott versenyen. Történt egyszer felvetés céljából, pár sör után, amikor már a baráti társaság kopni kezdett és mindenki indult haza Zolitól, hogy benyögtem, Zolikám, szexelni kéne egy nagyot. Erre õ kajánul bólintott. Mindenki ismert mindenkit a társaságból, és mivel régi társaság,nagyjából mindenkinek volt mindenkihez kisebb nagyobb testi köze az elmúlt évek alatt. Nóri már elég spicces volt, és tudtam, hogy õ minden õrültségre kapható, illetve nagyon szereti a jó szexet,hogy kis gyõzködés után benne lenne egy Gruppenben. Lassan fogyott a társaság, az utolsó emberek is vagy elmentek, vagy lefeküdtek Zoli nappalijában aludni. Mi bevonultunk a szobájába 3asban, iszogattunk még,dumálgattunk, csipkelõdtünk. Zoli kiment innivalót tölteni. Én Nórinak elkezdtem a nyakát masszírozni, közben közvetlenül dumáltunk, amikor hirtelen megkérdeztem:
- Mit szólnál egy kellemes szexhez Zolival és Velem?
Látszott a csillogás a szemén, olyan,mint amikor az ember eljátszik a gondolattal.
-Had nézzem! -mondta és megmarkolta a farkam,ami abban a pillanatban keményedni kezdett.
-Nem rossz, egy kicsit dolgozunk rajta, és benne vagyok. De megvárjuk Zolit.
Zoli hozta vissza a piákat közben. Benyitott, mire Nóri felállt, odament Zolihoz,elvette a koktélját, húzott egyet belõle és Zoli farkát is jó erõsen megmarkolta, ami szintén egybõl meredezni kezdett.
-Hmm fiúk! Finom esténk lesz!- szólt Nóri
Mind a kettõnknek átlagos 17es farka van,vastagabb kivitelben.
Odaintette Zolit az ágyhoz, nem engedte leülni,nadrágon keresztül megnyalta a farkát.
Vedd le!- mutatott a nadrágra
Megcirógatta az én dákómat is megint.
-Te is vedd le!- bökött rám.
Zoli házigazda nélkül alsónadrág nélkül,álló cerkával, szobrozott Nóri elõtt. Én kényelmesen félig fekve cirógattam Nóri hátát miután megszabadultam a boxeremtõl is. Nóri elõször elkezdte kicsit kényeztetni magát, majd megnyálazta a tenyerét és jó erõset ráhúzott Zoli farkára. Én finoman feltettem a lábait az ágyra, letérdeltem elé, és elkezdtem lassú csókokkal ingerelni a lábfejétõl felfelé, a combján keresztül. Nóri szépen lassan,nagyokat rántott Zolin, néha-néha be-bekapta a farkát,de csak nagyon rövid idõre,hogy ezzel is hergelje. Amikor nagyon jó helyen nyalakodtam, õ is nagyon rákapcsolt Zolinál.
-Cseréljetek, de Zoli nem nyalhatsz! Ülj le a lábamhoz.
Azzal kecses testével elfeküdt az ágy szélén, a farkamat a szájába húzta, Zoli farkát pedig a lábával kezdte kényeztetni. Nagyon szeretem ha szopnak, így nagyon élveztem, Zoli is fel-felhördült, nagyon jó volt neki is, és látszatra is nagyon jól csinálta Nóri. Finoman megfogtam a haját, elkezdtem dugni a száját. Nem erõsen,csak úgy hogy én vegyem át az irányítást. Élvezte, bár néha-néha nehezen bírt a vastag ceruzával. Egyszer csak kitépte a farkam a szájából, a lábfejét Zoli szájába adta,és parancsot adott:
-Kényeztesd a lábam!
Én nem nyúlhattam hozzá, megtiltotta, csak néztem,ahogy Zoli csókolgatja,nyalogatja a lábfejét. Aztán a másik lábfejét megkaptam én is. Sokat sportolt Nóri is,de inkább csak otthon. Ennek ellenére nagyon hajlékony volt,majdnem spárgát csinált a levegõbe,csak hogy mind a ketten a lábát csókolgathassuk. Közben õ simogatta a cicijét, és a punciját. Élveztük nagyon, de akkor hirtelen félbeszakított:
-Fiúk,nyaljatok egyszerre ki.
-Na jó de hogyan? -kérdeztük szinte egyszerre
-Zoli ülj le az ágy elé, Tomi te állj itt.
Finoman rácsúszott a puncijával Zoli hátrahajlított arcára kis terpeszben. Zoli egybõl be is szívta gyönyörû puncusát. Engem maga mögé állított, és közölte,hogy nyalogassam a fenekét, körözzek a nyelvemmel a bejárata körül,de csak óvatosan. Így hát elkezdtük nyalogatni, Zoli alulról a punciját, Én félig állva a popsiját. Az élvezés nem maradt el, nem is vártunk rá sokáig.
Amikor végig söpört rajta az orgazmus hullám, Zoli ölébe csúszott és beillesztette magába a széles szerszámot. Nagyon könnyen becsusszant. Elkezdett finoman lovagolni. Itt nem az volt a cél,hogy minél keményebben egybõl szétkúrjuk egymást...Sokáig akartuk élvezni amit csinálunk. Én leültem az ágy szélére, így néha cumizta a farkam, néha pedig kézzel verte. Párszor összeszorította a cicijeit,hogy menjek oda nyalogassam kicsit. Aztán cseréltünk, elfeküdt az ágy szélén, szép arcát hátrahajtotta-így gyönyörû hosszú kecses nyaka egybõl felfedezhetõ lett a hajzuhatag alatt- a lábát a vállamra tette, most én dugtam a punciját. Zoli a szájában mozgott, õ meg csak nyálazta a rudat. Nem kellett volna sok és mind a ketten teliélvezzük, de még nem akartunk elsülni. Kicsit lassítottunk,pihentünk,csókolóztunk,nyalogattuk. Kutyusban folytattuk, Zoli néha kicsit keményebben megdöngette, én olyankor próbáltam a fejét fogni, és jobban megdugni a száját ritmusra. Hol sikerült hol nem,de megint elélvezett a csapatmunkától. Végül Zoli elterült az ágyon, ráült és elkezdett lovagolni, eszeveszett tempóban,amit Zoli már nem tudott koordinálni, így teleélvezte a Nóri punciját,amire Nóri is elment. Én addig isteni cumiban voltam részesítve. Még mozogtak egymásban,amikor óvatosan a popsijához illesztettem a szerszámom. Azt mondta ne, ha nincs rá felkészülve,akkor annyira nem szereti. Csak ennyi volt a válasz:
-Bízz bennünk, eddig élvezted.
Finomat a popsihoz illesztettem a cerkám, amirõl csak úgy csöpögött a nyál, és óvatosan betoltam. Ennyi élvezés után, nem volt olyan nehéz dolgom. Ahogy Zoli megérezte a másik bejáraton a cerkám, ismét megmerevedett. Nagyon óvatosan ámde határozottan elkezdtük felváltva dugni a drágát. Nem tartott sokáig, Zoli ismét elsült, én követtem utána, hatalmas dózis ürítettem Nóri popsijába, majd erre Nóri is megint elélvezett. Óvatosan kiszálltunk egymásból, egy kis simi,csók,és miegymás után pedig kinyitottuk Zoli ágyát, és mindhárman ott aludtunk, Nóri közöttünk.
Reggel arra keltünk,hogy Nóri drága mind a kettõnket már a kezével kényeztet, és csak annyit mond:
-Szeretném meghálálni, hogy este rávettetek erre az egészre. Csak feküdjetek és élvezzétek...
(de ez már másik sztori)