Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4373
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2012. június 07.

Félálom

Az utolsó éjjel hosszan szeretkeztünk. Az egész hétvége a miénk volt és megadtuk a módját. Nem siettünk el semmit úgy mint a péntek esti elsõ menetnél ahol állati energiák szabadultak fel és hörögve haraptuk egymást a gyönyört siettetve. Utána már sokkal édesebb volt a csók és finomabb az érintés. Szombaton filmet néztünk, leszopott krumplipucolás közben... ebédet fõztünk. Vasárnap már érezni lehetett ,hogy közeleg az elválás és sokat ölelkeztünk. Gyönyörû volt az egész nap és jött az utolsó éjjel. Hosszan szeretkeztünk és álomba csókoltuk egymást. Finoman húzott magába az álom és én nem is áltam ellent. Szerettem vele elaludni mert mellette az ébredés is gyönyörû volt, mentes a megbánt éjszakák kínos másnapjától. Átkaroltam és hátulról finoman a kezembe fogtam a melleit és õ hátranyúlt ,hogy kezébe fogja a farkam. Mindig így aludtunk el. Vele akár...

Álom...

Alszom vagy ébren vagyok? Sötét van. Hallom a légzését és érzem ahogy a bõre forrón az enyémhez simul. A farkam a fenekéhez nyomódik és most jut el a tudatomig ,hogy merevedésem van. Ez még az álmomból maradt vissza de már tudatomnál vagyok... kívánom õt. A farkamat lassan a fenekéhez dörgölöm. Óvatosan lejjebb helyezkedek és a makkomat a puncijához nyomom. Érzem ,hogy forró és az utolsó szeretkezés után nedvesen maradt. Érzem ,ahogy álmosan mozgolódik a kedvesem és én meglapulok mozdulatlanul... nem akarom még felébreszteni. Kivárom amíg egyenletes lesz a légzése és kitapintom a bejáratot. Megcélzom és nagyon nagyon lassan elkezdem nyomni. Annyira kívánom ,hogy az már fáj... érzem ,hogy ébren van. Vagy valami olyasmi. Megérzem ,hogy elönti a nedvesség... mindig így nedvesedik... mint a Niagara vízesés. A keze megmarkolja a farkam és segít becsúszni neki azonnal. Lassú ,mély mozdulatokkal siklok benne miközben finom csókot lehellek a nyakára. Csodás ,forró a puncija és csorog belõle a sûrû nedvesség. A sötétben nem is látjuk egymást, csak a simítások adnak körvonalat egymás testének. Szinte érzem ahogy a sötét eltompítja a hangokat is... A kezem a mellén és a bimbóján köröz. Kemény és feszes. A döféseim ritmusán nem gyorsítok mert egyszerûen megõrjít az a finom selymes szorítás. Örökké érezni akarom ezt. Az idõ megszûnt a sötétben és lassan közeledek a csúcshoz. Õ is érzi a farkam keményedésébõl és a kapkodó lélegzetembõl ,hogy mindjárt jövök... Nagyon mélyrõl élvezek. Bele a már így is lucskos puncijába. Azt hiszem õ is elment de ezt most nem tudom biztosan. Álmosan ölelem meg és nem csúszok ki belõle. Így alszunk vissza.

Ébredés...

Csöng az az átkozott óra... Az álom mint egy szappanbuborék, kipukkan. Egy visszaszívott lélegzet és reggeli csók a szájára. Álomittasan készülõdünk. A Kedves benyúl a lába közé és megszólal - Kicsim, mi az éjjel...? Elmosolyodom. Õ is. Elindulunk a fürdõbe.

Nézd meg Balázs többi szexi történetét is!