Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 28074
Szavazatok: 82
Feltöltve: 2013. szeptember 15.

Felizgattál minket .. nagyon

Sziasztok!

A történeteim a valóságon alapulnak!
Az, hogy hány % igaz belõlük, legyen az én titkom!

Az elmúlt évben valahogy nem találtam a helyem. Eleinte nagy kanállal habzsoltam az életet, amibe minden belefért, de szó szerint minden... A domináns szextõl kezdve a sub - ig, a páros szextõl kezdve a vad, több fiú, több lány felállású orgiákig.
Aztán egyszer csak befékeztem. Bár a nagy étvágyam továbbra is megmaradt, valahogy válogatni kezdtem. Persze idõnként meg - megõrültem, s belevetettem magam az éjszakába, mégsem ez volt rám jellemzõ.
Azonban néhány nappal ezelõtt olyan dolog történt velem, ami finoman szólva is .. hát, nem szokványos....
A történet úgy kezdõdött, hogy egy távoli ismerõsöm meghívott egy házibuliba. Épp vadulós hangulatban voltam. Mivel medencés parti volt, mindenki elég lengén volt öltözve. Egy gyönyörû családi házban volt a buli. Beléptem az ajtón, s legszívesebben úgy, ahogy voltam, fordultam volna vissza, de nem tehettem. A ház középsõ emeletén volt a nappali, kb 20 - 25 modell alkatú lány volt ott, s kb 30 - 35 különbözõ korú pasi. Szerintem én a legnagyobb jó indulattal sem vagyok nevezhetõ jó nõnek - van rajtam itt - ott súlyfelesleg, és hát 25 - 30 éves is rég elmúltam már.
A barátom vigasztalt, hogy jó csajszi vagyok, szexi, higgyem el, s ne foglalkozzak ezekkel a lányokkal, de én csak beültem a sarokba, és onnan szemléltem az eseményeket. A lányok régi jó ismerõsként üdvözölték egymást, nevetgéltek a pultnál, táncikáltak, a pasik körbe zsongták õket.
Mit keresek én itt? Abszolút nem illek bele a társaságba..
A barátomnak el kellett mennie, s kérdezte, én maradok-e.
Gondolkodtam mit csináljak, amikor odalépett hozzám egy srác - tökéletesen kigyúrt, szolibarna teste volt, nagyon kedves, helyes pasi. Mondta, hogy nagyon szimpatikusnak talál, s a mellettünk beszélgetõ pár is szívesen ismerkedne velem, de nem mernek idejönni, mert nagyon begubóztam, Õt kérték meg, hogy mondja el nekem. Visszaért a barátom, már átöltözve. Gondoltam egy merészet, s mondtam neki, én ha lehet, inkább maradok. Aztán beszélgettem még pár sráccal, de alig értettem, mit mondanak, mert hangosan szólt a zene. Párok táncoltak a nappali közepén, s volt egy kis dobogó, melyen egy rúd körül táncoltak a lánykák. A szuper alakú srác ott táncolt a lányok között, s egyszer csak leszaladt hozzám, és felhúzott a rúdhoz. Imádtam azt a számot, s amilyen szexin csak tudtam, mozgattam a csípõmet, behajoltam, hogy jól lehessen látni hatalmas melleimet, leguggoltam , majd vissza, s a lányok egyszer csak körbevettek, simogattak, megpaskolták a popsimat, megfogták a cicimet. Ekkor már én is felbátorodtam, s jól magamhoz húztam az egyik nagy mellû lányt, az ágyékát szorosan az enyémhez nyomva. Megszorítottam a popsiját, s együtt mozogtunk, majd megfogtam a cicijét, kivettem a ruhából , és jól megszoptam.
Akkor már az összes fiú ott állt körülöttünk, tapsoltak, és hangosan ujjongtak. Amikor vége volt a számnak, és vissza akartam ülni, pár srác odajött hozzám, s kértek, ne üljek vissza, inkább beszélgessek velük.
Még mindig nagyon zavarban voltam, kicsit beszélgettem velük, aztán gondoltam megnézem a medencét a földszinten. Lementem a lépcsõn, az egyik szobaajtó tárva nyitva volt, s a fiú, aki annyira tetszett nekem az elején, s még 3 fiú kényeztettek egyszerre egy lányt - vagy inkább a lány kényeztette õket... Hát, ezt most pontosan nem tudnám leírni...
Pár pillanatig néztem õket, aztán az egyik fiú elkapta a kezemet, behúzott a szobába. Nem ellenkeztem, sõt...
Nem kellett mondani semmit, azonnal leguggoltam elé, s bekaptam a farkát. A lányt a fal felé fordították, volt ott egy fa kereszt, kikötötték hozzá. A fiú, aki tetszett nekem éppen benne volt a puncijában. Sajnos itt már elveszítettem a kontrollt, odamentem, kivettem a farkát a lány puncijából, és megszoptam. Hatalmas farka volt, minimum 20 cm, én pedig azonnal lenyomtam a torkomon. Tövig bekaptam.
Uhh... ilyet még nem láttam - mondta az egyik fiú. Ekkora faszt kevesen tudnak tövig bekapni... Elõbújt belõlem a kis ördög, és csak vigyorogtam rá. A fiú, aki behúzott az ajtón, a puncimban volt, én szoptam ezt a srácot, egy kicsit még visszadugtam a lány puncijába, de nem sokkal késõbb már megint a számban volt, s a lányban felváltva a fiúk.
Aztán megfordítottak, s az én puncimban volt a srác hatalmas farka, éreztem, majd szétreped a puncim tõle, s minden egyes lökésnél csurgott ki a puncimból a puncilé. Szinte egyfolytában élveztem. Egy kicsit még szoptam ismét a farkát, amíg el nem élvezett, majd 3 fiúval és egy másik lánnyal átmentünk egy másik szobába. Kicsit nyaltam a lány punciját, aztán amíg az egyik fiú benne volt, bennem pedig egy másik, a harmadikat, a barátját szoptuk ketten. Az egyik fiú elélvezett, s mi cseréltünk.. A fiú, aki eddig a lányban volt, most engem kényeztetett, a lány pedig a barátja farkára ült. Én pedig nyalogattam hol a lány punciját, hol a fiú heréit. Miután õk befejezték, mi ketten még tovább folytattuk, s hosszú sok élvezés után pihentünk kicsit.
Akkor odafordultam a sráchoz, és megkértem, válaszoljon a kérdésemre õszintén.
- Annyi szép, vékony, fiatal nõ van itt! Miért engem választottatok?
- Szexin táncoltál, szép, nagy melleid vannak, jó alakod, jó illatod van, szép arcod... Hidd el, jó kis csaj vagy te.. és felizgattál minket, nagyon!


Nézd meg Micike többi szexi történetét is!