Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4257
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2012. május 25.

Egy jó élmény :)

Egy szép délutánon történt ,hogy az akkor barátnõm aki 16 én 20 el jött hozzám .Elõtte még nem voltunk együtt ,de nagyon kívántunk mind a ketten a szexet . Én elkezdtem simogatni mindenhol , majd lekerült róla a felsõ majd a melltartó .Gyönyörû mellei voltak .El kezdtem nyalni nyaltam imádta és mondta hogy folytassam ...aahhh .Közben az egyik kezem a bugyijába téved ,már nagyon nedves volt .Õ is levette rólam a nadrágot majd elkezdte nyalni a farkamat elõször szépen lassan majd egyre hevesebben ,én majdnem a szájába mentem el ,de valahogy visszafogtam magam .Elkezdtem a csupasz pinusát nyalni nyalni ,majd ujjazni is elõször egy ujjal ,majd 2 ,majd 3 :) Mikor már magán kívül volt akkor az egyik ujjamat az analába dugtam és azt is kényeztettem :) Zihált ahhhh :)
És kérte ,hogy rakjam neki be .Be raktam majd kb 10 perc frenetikus szex után a hasára élveztem .õ letisztogatta magát majd a nyelvével engemet is .nagyon jó volt .