Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 9511
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2012. május 22.

Heteró férfi 1.

Már több mint 2 évvel ezelõtt felvette a kapcsolatot velem egy heteró pasi. Közös maszturbálásra, és kölcsönös orál érdekelte. Komoly fenntartásaim voltak vele szembe, mivel elég robosztus alkatnak tûnt (értsd: magas, és izmos). Néhány levélváltás után számot cseréltünk, majd néhány sms, és sor került a találkozóra. Mivel nem pesti volt, ez nem okozott különösebb akadályt, mert fenntartott egy lakást, ahol alkalmi találkákat bonyolított le. Vasárnap késõ délután volt, és sötét már (õsz lévén). A lakásba belépve egy boxer alsós, atlétás fickó állt velem szemben. Erõs, izmos, rövid hajú, néhány tetoválással ellátva. Beljebb invátlt. Az egyetlen fényforrás a tv volt. A kanapé ki volt húzva, odatelepedtünk. Kicsit beszélgettünk, hogy miért érdekli a dolog, mit szeretne, milyen tapasztalatok vannak.

Hogy könnyítsek a dolgokon, felajánlottam, hogy megmasszírozom. Kisnadrágra vetkõztem, õ pedig teljesen meztelenre. Vittem magammal testápolót, ebbõl nyomtam egy keveset a hátára. Körkörös mozdulatokkal végig masszíroztam a hátát, a kezeit. Majd áttértem a lábaira, és fenekére. Feneke masszírozásánál nagyon felizgult, folyamatosan emelgette a magasba. Ezután a hátára fordult, és gatyástul ráültem a farkára. Éreztem, ahogy keményen merevedik, így izgattam egy kicsit, miközben a mellkasát, és vállait masszíroztam. Finoman belenyúlt az alsómba, és elkezdett játszani a farkammal. Majd lassan lehúzta rólam azt. Megkérdezte, hogy nincs e kedvem leszopni. Nem kellett kétszer kérnie, számmal odatévedtem, és szép lassan izgatni kezdtem a nyelvemmel. Nyalogattam egy kicsit a heréit is, ami nagyon bejött neki. Ezt követõen mohón szopni kezdtem a csodás farkát. Tényleg formás volt, amitõl megtudok õrülni... Kérte, hogy kerüljünk 69-es pózba. Hátsómat az arcához irányítottam, és nem szopni kezdett, hanem istenien nyalni (aznap borotváltam teljesen simára magam). Hol erõsen, hol finoman nyalt, közben a nyelvével dugott. Ezt követõen pedig felváltva ujjazott. Mohóbban szoptam, nyeltem mélyen a farkát, melyet hangos nyögdécselés követett. Egy ideig még ebben a pózban kényeztettük egymást.Majd megkért, hogy feküdjek hanyatt. Eleget tettem kérésének. Fejemhez kuporodott, és finoma elkezdett szopatni. Mélytorkozás közben direkt hol össze szorítottam, hol elernyesztettem a gégém, hogy a makkja több ingernek legyen kitéve. Számból kivéve a tagot arcomhoz csapkodta. A nyálka nyúlt, és csattogott. Kellõen felizgultam, és elképzeltem, hogy keményen megdug. Errõl persze szó sem volt, úgy hogy csak gondolatban játszottam tovább. Farkát már nem vettem a számba, hanem a farok tövét nyalogattam, és szoptam. Éreztem, hogy erõteljesebben kezd folyni a kéjnedve. Nem telt sokba, és erõteljesen a mellkasomra lövellt. Farkamat kezébe véve gyorsan elélveztem én is. Kis pihegés után zuhanyzás következett.
Beszélgettünk még egy kicsit a friss élményrõl. Bejött neki, élvezte, de többet nem valószínû, hogy sort kerít rá. Felvázolta elképzelését a travi szexrõl, mert azt vonzónak tartja. Nem sokat idõztem ezt követõen nála, mentem tovább a dolgomra.

Akkori beszélgetésünk során többször elgondolkodtam azon, hogy teljesen leborotválom magam, és harisnyát, bugyit húzok, kipróbálva a hódítás eme módját. :) Eddig még nem kerítettem rá sort.

Nézd meg Analis többi szexi történetét is!

4.17
4.24
3.91
3.45