Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Minon
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 2650
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2008. október 20.

Egy párkeresés elõzményei - befejezetlen gondolatpárbeszéd

Szerinted mi lesz belõle?
Biztosan találunk magunknak társakat, és eljön a vetkõzés pillanata.
Én akkor, téged vetkõztetlek, közben folyamatosan vadul csókolom a szádat. Simogatom, magamhoz szorítom a testedet, harapdálom a melledet.
Engem közben lehet, hogy el kezd szopni egy nõ, vagy férfi
de én nem engedlek...csak csókollak és nézem a gyönyörû arcodat.
A hátadon fekszel, felizgulva, hevesen csókolsz, harapdálsz, szopod az ujjam, alig várod, hogy bekaphasd, ekkor megérzed, hogy valaki elkezdi simogatni a nedves puncidat. Ügyesen, élvezetesen, élvezettel teszi, hosszú és mély mozdulatokkal nyalni kezd....Te engem szorítassz, csókolod a szádat...nem tudod ki teszi ezt veled, nõ vagy férfi
Szopni szeretnél, szétvet a vágy, hogy bekaphasd, és mélyen a szádba érezd a farkam.
Nem mozdulhatsz, hiszen két ujj ekkor mélyen belédhatol...a csiklódon forró nyelvet érzel..egy nõ
Te már hangosan élvezel..mellédtérdelek, álló faszom a szádhoz emelem..tövig bekapod.
Ezzel szinte egyidõben, a nõ felhúzza lábaidat, széthúzza forró, nedves puncidat, hogy helyet csináljon a férfinek.

A folytatás:
...Férfi kemény farka, ami eddig a nõben volt, az én forró puncimba kerül. A számban Te vagy, a nõ a mellbimbómat szívja, szopogatja.
Hosszan élvezek. A férfi csak akkor veszi ki, mikor már nem mozdulok. Lassan a nõbe tolja. Te engem élesztgetsz, csókokkal és simogatással.
Nézzük, ahogy a nõ és a férfi szeretkezik. A nõ lovagol a férfin. Én a nõ mögé térdelek és hátulról a melleit simogatom, és felajánlom a bimbóit neked.
A nõ lassít, élvezi, ahogy harapdálod a melleit. A férfi megfordítja a nõt, négykézláb állítja, és hátulról kezdi dugni. Én a nõ alá fekszem, és a csiklójával játszom, te közben az én puncimat nyalogatod. A nõ már nagyon közel jár az orgazmushoz. A férfi int, hogy te foglalkozz, most egy kicsit a nõ puncijával, õ száját szeretné. A nõ még mindig térdel, a férfit szopja, Te beteszed neki, és lassan majd egyre gyorsabban mozogsz. Ahogy nyalom a nõ csiklóját, érzem a ritmust és a te farkadat is nyalom közben. A férfi két ujja megtalálja a puncimat, és mélyen belém hatol...

Nézd meg Minon többi szexi történetét is!