Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5300
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2012. április 24.

Esti irodázás

Hideg januári nap volt,tele voltam munkával. Egész nap 2 kávéra futotta, este 7-kor az utolsó ügyfélnél már csak fásultan automatikára kapcsolva végeztem a dolgomat. Próbáltam barátságos maradni, bár legszívesebben mentem volna haza,úgy tûnt esélyem sem volt..
Végeztünk. Hála az égnek! Pakolom a cuccomat, vár a családom...Kopognak...Ó bassza meg, ki az már megint? Kiszólok, tessék..
Kinyílt az ajtó, azt hittem rosszul látok. Magas barna hajú, kékeszöld szemû harcos állt elõttem. Éreztem ahogy a mellbimbóim megmerevedve kibújnak a csipkemelltartó résein. Ezt õ is észrevette, próbált úgy tenni mintha nem érdekelné. Azért jött, hogy visszahozza a felesége papírjait. 2 sebességet visszakapcsolva,mondtam hogy O.k elvettem a borítékot, megköszöntem, elfordultam hogy felvegyem a kabátomat, ekkor odalépett és felsegítette. A forró leheletét éreztem a nyakamon, végem volt....
nem mertem megfordulni, -de pechem volt mert ablakkal álltam szemben az üveg mindent visszatükrözött. Ott állt mögöttem engem nézett és nem mozdult. Nem tudtam mi lesz ezért megpróbáltam megfordulni, de nem engedte. Átölelt hátulról, magához húzott. Éreztem álló férfiasságát, és tiszta nedves lettem tõle. A nyakamba csókolt, nem bírtam tovább, hozzásimultam és hagytam hogy menjenek a dolgok a maguk útján. Elindult a keze a mellemen, kigombolta a blúzomat és kiszabadította a melleimet, hátrafeszítette a vállaimat, és rámhajolt. Szájába vette ágaskodó mellbimbómat és elkezdte szívni. Én sem voltam tétlen, kiszabadítottam a farkát, miközben szembefordultam vele, és felültem az íróasztalra. Nem szórakozott, felhúzta a szoknyámat és egy másodperc alatt széttépte a harisnyámat.Keze a bugyimba vándorolt, és elkezdett újjazni. Hátrafeküdtem és gyengéden hátrahúztam a bõrt a makkján, és elkeztem szopni. Kéjes nyögéseinket, hogy ne hallják lent, lábammal berúgtam az ajtót.Ekkor megfordított úgy hogy hasaltam az asztalon, széttárta a lábaimat és belémhatolt. Isteni érzés volt ezzel idegennel dugni, nem kellett sok már a csúcson voltam, úgy kabátban ahogy kezdtük. Két lökéssel késõbb õ is elélvezett.Úszott az íróasztalom a nedveinktõl, mosolyogtam rajta... Nos, most pakoltam a cuccomat, és ezután indulhattam haza.