Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4478
Szavazatok: 38
Feltöltve: 2008. február 15.

Mint egy gejzir

Nem is olyan nagyon régen történt meg velem ez a dolog. Egy ismerõsöm, akivel már voltam hasonló helyzetben, meghívott egy igazán jó szórakozásra. Azt mondta, van egy hölgy, aki nagyon szeret szeretkezni. A hölgy a barátnõje, és szeretne neki bemutatni. Bele mentem, miért is ne. Felmentünk a lány lakására. Kedves szimpatikus teremtés. Nem is volt sok teketória. Bemutatkozás dumálás, majd a lényegre is tértünk. Látszott rajta, hogy most van ilyen helyzetbe elõször, de nagyon izgatja a dolog. Kellemes simogatások csókok repültek a lányon minden felé. Lekerült róla és rólunk szinte minden ruha, és máris az ágyon voltunk.
Kemény mellei formás feneke, szép napbarnított teste, rögtön elindította bennem a nemi vágyat. A barátomat rögtön elkapta, farkát csókolgatta, szopogatta. Õ az egyik mellét simogatta. Nekem sem kellett több, elkezdtem én is csókolgatni a másik mellét. Simogattam a hasát végig cirógattam a combjai belsõ felét. Vagy csiklandós lett, vagy a vágy miatt elkezdett ficánkolni. Haladtam lefelé a nyelves csókokkal a hasán. Végig a combjain, egészen a bokájáig, majd lassan visszafelé. Amikor kezdett bemelegedni kellõképpen a hangulata, a bugyit félretolva, nyelvemmel az ágyékát kezdtem nyalogatni. Egyre beljebb és beljebb a bugyijába. Hevült a teste, nedvesedett a bugyija, és erõteljesebben kezdte szopni a haveromat.
Óvatosan megszabadítottam bugyijától, nem is tiltakozott, sõt már nagyon akarta. Meg is adtam neki, amit már kívánt. Csókolgatni, nyalogatni kezdtem illatos, és a nedvtõl duzzadó punciját. Kellemes frissen borotvált, illatos punci volt. Káprázatos domborulata, teljesen magával ragadt. Nehezen tudtam türtõztetni magamat, hogy ne csapjak rögtön a közepébe.
Nyalogatni kezdtem domborulatait. Egyre jobban élvezte a számára is új helyzetet.
Szétnyitotta lábait, ezzel is ösztönözve engem, hogy minél jobban, és mélyebbre hatolhasson nyelvem. Meg is adtam neki vágyát. Amilyen mélyre csak tudtam, benyaltam hüvelyébe. Ekkor Õ, még nagyobb intenzitással kezdte el szopni a barátomat. Az õ farka is megkeményedett. Úgy voltunk vele, hogy mind a kettõnknek ki jár egy ilyen szép punci felderítése, cseréltünk. Nem hittem volna, de fantasztikusan bánt a szájával. Amikor forró leheletét megéreztem farkamon, és lassan a szája rá is csúszott, elöntött a mámor. Szemei csillogtak, látta rajtam, hogy nagyon élvezem amit, és ahogyan csinájal. Barátom szorgoskodott a punciján. A lány egyre vadabbá vált farkamat egyre mélyebben vette szájába. Nem is bírta sokáig. Hanyatt voltam, Õ pedig ráült forró nedves puncijával kemény farkamra, és közben a barátom farkát a szájába vette. Én megfogtam fenekét, ezzel is biztosítva Õt, hogy igen jó kezekben van. Könnyedén csúsztam bele, mivel igen nedves volt. A csípõmozgása nem kicsit kápráztatott el. Szerethet lovagolni gondoltam magamba, mert nagyon fantasztikusan csinálta.
Nem is kellett nekem sajnos sok idõ, beleélveztem puncijába. De mivel ez nem rólam szól, hanem mind hármunk örömérõl, így most négykézlábra fektettük a lányt. Barátom mögétérdelt, és behelyezte kemény farkát a lucskos punciba. Az én farkamat kezdte el szopogatni, és ujjra életet lehelt belé. Barátom farkának mérete, nem igazán hozta lázba a lányt. Kérte, hogy inkább én dugjam hátulról. Nem igazán értettem még ekkor, hogy minek van egy törülközõ, és a párna az ágyhoz készítve, hiszen ennyire nincs meleg, és nem hiszem, hogy el fog tudni aludni. Barátom is elélvezett, bele a lány szájába. Teletöltve azt minden jóval. Nem is engedte kifolyni, tetszett neki. Én már hátulról voltam benne a punciába. Ki-be mozgattam benne makkomat egy darabig, majd hirtelen, de a lehetõ legfinomabban, tövig benyomtam. Élvezte is igen rendesen. Ki-be járattam hüvelyébe farkamat. Most már csak ketten bírtuk. A lány magához húzta a párnát, Csípõje felfelé pucsított. Gyönyörû fenekének látványa elkápráztatott. Egyre hevesebben vette a levegõt, és én erre egyre gyorsabban mozgattam benne farkamat. Éreztem, hogy nemsokára a csúcson lesz. Ekkor valami számomra még igen szokatlan történt. Ha lehet puncija még forróbb, és nedvesebb lett. Farkam mellett mint egy gejzír, hatalmas mennyiségû kéj váladék tört elõ hüvelyébõl. Megértettem mire kellett a törülközõ. Párnába ordítva élvezett el. Ezen felbuzdulva, nem hagytam abba. Szeretett volna menekülni egy kicsit, de visszafogtam csípõénél fogva, és lassú mozgásokkal folytattam. Hamar belelendült, tetszett neki, hogy nem hagyom abba. Fokozatosan gyorsítottam a második felvonásba. Egyikünknek sem kellet sok, rövidesen mind a ketten a csúcsra jutottunk. És ismételten hatalmas mennyiségû nedv hagyta el punciját, hangos sikoltó élvezés hagyta el ajkát, és énnálam sem maradt el a hatás. Telelõttem hüvelyét.
Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni. Nincs annál csodálatosabb, mint amikor egy Nõ, teljes élvezettel átadja magát, és a csúcsra jut.

Nézd meg zsolt többi szexi történetét is!