Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Mr. Jord
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10713
Szavazatok: 37
Feltöltve: 2012. október 30.

egy vita következménye

Mindig azt hittem, hogy olyan csak a mesékben meg a nagyképûek által kreált történetekben van, hogy meglátod és egy jól elhelyezett mondat elég ahhoz, hogy tied legyen a NÕ!
2007 nyarán történt egy pénteki nap, amikor az új munkahelyemrõl el kellett mennem egy partnerhez tárgyalni a jövõbeni együttmûködésünkrõl. Ennek a partnercégnek aznap szállítanunk is kellett. Ezért a kellemest összekötve a hasznossal magamra vállaltam a szállítási feladatot is. Megérkezvén a partnerhez a rámpán hagytam a kisteherautót, szóltam a raktárosnak, hogy rakodhat, majd megkerestem a kapcsolattartómat és lefolytattuk a megbeszélést. Mikor végeztem kimentem az autóhoz, ahol már a raktáros várt és elkezdtünk vitatkozni egy rakodólap minõségérõl. A vitánk tisztázásához kértem, hogy hívja ki a fõnökét. Amikor a fõnöke megjelent a rámpán, különös látványban volt részem. A fõnöke egy 40-es korú, rendkívül vonzó hölgy volt. (én akkor 33 voltam). Az arca nagyon szép, sima bõrû, az alakja nõies, a melle telt, az ajkai mintha csókra várnának. Mintha egy istennõ lépett volna farmerszoknyában és kockás ingben elém. Egyszerûen olyan vonzalommal volt irántam, hogy egybõl elkezdtem róla fantáziálni, ahogy az ajkai a bõrömhöz érnek, ahogy a mellét megpillantom és a tenyerembe veszem. Ezért egyre szûkebbnek éreztem a nadrágom. Persze nem jöttem zavarba és úgy fordultam, hogy a merevedõ férfiasságom számára jól látható legyen. Éreztem, hogy értékeli a magabiztosságom és a vonzalom teljesen kölcsönös. A hölgy elmosolyodott, majd a rövid beszélgetésünkben csak az elsõ mondat volt az, ami az eredeti problémára vonatkozott.

„Judit: - Mi csak új raklapokat használunk. Mi a garancia, hogy vissza is kapjuk azt. Írd le a telefonszámod, hogy ha nem kapjuk vissza, akkor tudjuk, hogy kit keressünk majd.
Én: - Ne haragudj, de nõnek telefonszámot csak a kezére írva adok meg.”

Ezzel le is zártam a vitát és bezártam az autót, majd indulásra készülõdtem. Ekkor még mindig nem gondoltam volna, hogy megtörténik az, amit idáig csak a nagyszájú haverok meséltek, hogy egy csaj felajánlja magát, vagy megteszi az elsõ lépést a közös szexuális együttlét reményében. De megtörtént. Éppen szálltam volna be az autóba, amikor megállt elõttem, egy tollat nyújtott a jobb kezével és tartotta a bal csuklóját, hogy írjak rá. Majd ezt mondta:

„Judit: - De tudnod kell, hogy nekem van férjem.
Én: - Nekem meg feleségem. Így egálban vagyunk.”
Majd mindketten elmosolyodtunk és felírtam a telefonszámom a csuklójára.

Elindultam vissza. Még ki sem fordultam az utcából, ahol voltam, amikor csörgött a telefonom. ”Csak ellenõrizni akarom, hogy jó számot adtál-e meg.” mentegetõzött, majd el kezdtünk beszélgetni, viccelõdni. Hamar szóba került a szex is. Akkor ott tisztáztuk, hogy mindketten tudjuk mit akarunk, mit várunk el egymástól és felesleges köröket minek fussunk. Megbeszéltük, hogy még aznap délután érte jövök, mert ezen a héten a férje délutános és ráér. Így is volt.
Délután 2-kor ott voltam érte, majd elindultunk a hétvégi házunkhoz. Roppant szimpatikus hölgy volt. A nevetése mintha csilingelõ csengõk szólnának, a kisugárzása mint egy mágnes vonzott magához. Már az autóban el kezdte velem a kis játékait. Míg kiértünk Pestrõl, minden lámpánál csókok sokasága csattant el. Az ajkai olyan puhák érzékiek voltak, a nyelvét úgy forgatta, játszott vele, hogy a merevedésem folyamatos volt, a vágyam meg nem is a dugásra, hanem az ajkai érintésére irányultak. Ahogy kiértünk a városból a lehúzva cipzárrom elõvette a farkam és simogatni kezdte. Rá kellett szólnom, hogy óvatosan, mert vezetés közben ez veszélyes is lehet. Volt már, hogy autóban csináltam valakivel, de sosem menet közben, így ez is az újdonság hatásával volt rám. A válasz az volt, hogy szereti a veszélyt és rá is fordult, hogy megnyálazza a makkom. Ahogy a szájába vette és megéreztem a meleg nyálát, olyan gyönyört éreztem, hogy libabõrõs lettem mindenhol. Lassítanom kellett, hogy bele mehessek én is a játékba, majd a szoknyája alá nyúlva, segítettem megszabadulni a bugyijától. Hogy ne maradjak adós, az ujjam megnyálazva elkezdtem a punciját simogatni, a csiklóját izgatni.
Amikor megérkeztünk a házhoz, már kellõen mindketten fel voltunk izgulva. A házhoz vezetõ úton a szõlõ közt már nem bírtam tovább és hátulról, álló helyzetben behatoltam a puncijába. Megéreztem a forró nedves punciját az izgalmam még jobban felerõsödött és ritmikus mozgásba kezdtem, közben a fenekét simogattam, míg Õ a szõlõkarókban kapaszkodott és halkan nyögdécselt a gyönyörtõl. Éreztem, hogy egy angyallal találkoztam és nemsokára magával röpít a mennyországba. Hogy ez minél késõbb történjen meg, ezért pár perc mozgás után kivettem a farkam és leguggoltam elé. Itt volt az ideje, hogy megízleljem a punciját. A fenekétõl a csiklójáig végig nyaltam, majd el kezdtem játszani a csiklójával. A tetszését a hangjával jelezte felém és azokkal a szorításokkal, markolásokkal, amivel a vállamat szorította, a hajamat markolta. Lassan bekeveredtünk a házba is, ahol tovább folytattam az izgatást. A ujjammal és a nyelvemmel felváltva voltunk a puncijába és izgattuk a csiklóját. A hatás nem maradt el. Kéjes nyögések közepette egyszer csak felugrott, a hátamra döntött és rá ült a farkamra. A behatolás olyan volt, mintha elõször hatoltam volna punciba. Át éltem újra minden izgalmát a punci melegségének, nedvességének, érintésének. Ritmikusan mozgott rajtam néha meg-megállva egy pillanatra, amikor egy kis remegés futott át a testén és libabõrös lett az egész teste. Ilyenkor a szemét becsukta, a lábai az én lábaimra fogódzkodva megfeszültek és az alsó álkapcsát is megfeszítve azt remegtetve a gyönyör hangját adta ki magából. Mellbimbói megduzzadva néztek velem farkasszemet. Három – négy ilyen remegés után egyre gyorsabban kezdett mozogni rajtam. Már nem állt meg játszadozni a puncijával a farkamon, már nekem sem hagyta, hogy élvezkedjek az újra meg újra behatolás érzésével. Éreztem, ahogy a pulzusa emelkedik. Egyre gyorsabban és egyre nagyobbakat nyögve most már végig csukott szemmel mozgott. A két kezemmel a fenekét megmarkolva segítettem a mozgását és vettem át a ritmusát, pulzálását. A gyönyör mindkettõnk számára közel egyszerre jött el. Elsõre Õ hagyta abba a mozgást és megfeszített testtel borult rám, szorított át a karjaival, a lábaimat a lábaival. Ekkor kiszabadítva a lábam folytattam a mozgást és durrantam én is. A két kezdés közt nem több mint 1 másodperc volt, így az orgazmust és a gyönyört együtt éltük át, a mennyországba egyszerre jutottunk el.
Ezt követõen kb 10 – 15 percig csak feküdtünk szótlanul egymás mellett és pihegtünk. Mikor felkeltünk elõvettem és felbontottam egy üveg finom vörösbort, majd Õ rá gyújtott és kortyolgattuk a borunkat, beszélgettünk. Egy kis regenerálódást követõen újra el kezdtünk ismerkedni egymás testével és szeretkeztünk megint.
Közel 3 órát töltöttünk el a házban. Ez idõ alatt kétszer szeretkeztünk.

Judittal még két évig tartottuk így a kapcsolatot, majd a férje munkanélkülivé vált, így nem tudott többet meglógni délutánonként otthonról és megszakadt a kapcsolatunk.