Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabi67
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9308
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2012. január 27.

Panel-sztori

Kora tavaszi délelõttön az elsõemeleti konyhámban kávézgattam az ablak mellett és egy friss pornó kiadványt lapozgattam. Csupán egy póló volt rajtam és olvasás közben símogattam magam. Egy szellõ kilebbentette a függönyt és én felpattantam, hogy visszaigazítsam. Persze így az ágaskodóm kicsit kikandikált az ablakon. A kocsijából pakoló Kati felnézett, szemünk találkozott és én egy gyenge \"helló\"-val köszöntem és õ mosolyogva visszaköszönt.(harmincas széparcú, izgatóan telt hölgy) Csak pár hete költözött lépcsõházunkba, így alig ismertük egymást, de már néhányszor végigmértem. Kissé zavartan visszaültem kávézni és \"olvasni\". Kb tíz perc mulva kopogtak az ajtón, felhúztam a boxeralsót és kilestem a kukucskán. Kati volt.
Gondoltam ez kissé kínos lesz, de nyitottam az ajtót és õ ott mosolygott egy vékony pólóban és sortban. Nincs véletlenül kulcsod a biciklitárolóhoz? - kérdezte. Kedves huncutság volt a hangjában és valami izgató csillogás a szemében. Behívtam és a konyhába invitáltam, csak elfeledkeztem a kiterített újságról. Keresni kezdem a kulcsot, közben láttam, hogy kíváncsian nézegeti képeket és bele is lapozott az újságba. Megkérdeztem kér-e kávét, mert épp kávézom. Visszakérdezett, hogy \"nudi-kávé?\". Elképedve feléfordultam és õ már dobta is le a pólóját. Csodaszép, telt melleihez léptem és finoman kezembe fogtam õket és elkezdtem masszírozni. Behúnyta a szemét és közben letolta a sortot is, nem volt rajta bugyi. Ágaskodtam rendesen és segített kilépnem a boxerból és finoman megcsókolta a farkam. Ismerkedtünk egymás testével és közben elkészítettem a kávéját. Leült az asztalhoz és amikor odavittem a kávét kérte, hogy maradjak mellette és bal kezével a farkam símogatta, a jobbal a kávét kevergette. Egy-egy korty mellé szoppintott a farkamból és majd megörjített a finom, meleg szájával. Mikor végzett a kávézással megkértem, hogy tegye szét a lábait, mert nagyon kívánom húsos punciját. Tetszett neki nagyon, ahogy finiman, majd egyre erõteljesebben nyaltam punciját és szopogattam csiklóját. Leültetett a székre és szembõl az ölembe ült és kéjesen mozogni kezdett rajtam, míg én formás melleit kényeztettem. Megfordult és most háttal nekem ült rám, ez az egyik kedvencem mondta és jobb kezemmel a csiklóját izgatva éreztem, hogy nagyon élvezi. \"Élvezz nyugodtan!\" - súgtam a fülébe és õ bájos nyögdécselése közepette elengedte magát és punci-izmai meg-megszorították a farkamat. Elémguggolt, melleiközé illesztette a farkam és masszírozva szopta míg kitört a vulkán és csak nyelte,nyalta a kiömlõ spermát és a rángatózó fütykösöm. \"Szeretném a popsimba is!\" - monda és már helyezkedett is, hogy hátulról tudjam meghódítani. Finom,szûk popsíja további keménységet adott és folytattuk a \"kávézást\". Közös pancsolással fejeztük be az ismerkedést és megbeszéltük a folytatást...

Nézd meg Szabi67 többi szexi történetét is!

4.19
4.1
4.18
3.88