Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
mirunaxxx29
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9589
Szavazatok: 41
Feltöltve: 2011. december 11.

Sex a tanarral

Ez a tortenet egy nagyon elvezetes elmenyemrol szol...
Az egesz ugy kezdodott,hogy elmentem egy taborba,hol nagyon megtetszett egy fiu,aki pont egy tanar volt. Nagyon izgultam amikor mellette voltam es mindig egy furcsa erzes keletkezett bennem.
Egyik nap a csoport el akart menni egy turara es en tettem magam hogy nem vagyok jol,es igy a tanar velem maradt a kabannaba.
Amikor belepett a szobamba rajtam csak egy melltarto es egy tangabugyi volt...Amikor meglatott akkor nem tudott szohoz jutni es en magamhoz huztam es elkezdtem csokolni...levettem a bluzat lassan,majd a nadragjat es beloktem a fotelbe...kiszedtem a nagy farkat es a szamba vettem.Lassan kezdtem el szopni majd gyorsultam es a piercem csiklontotta a jol felallt faszat...
-Vedd be az egeszet...Gyorsabban...!! mondta o.
En mar alig vartam , hogy magamba erezzem...Mikor mar nagyon fel volt izgulva akkor felallt,lehuzta rolam a tangat es beultetett engem a fotelbe...szetnyitotta a labaim es bedugta a nyelvet a jo husos pinamba...Ahhh...annyira fel voltam izgulva hogy mar pezsegtem....A nyelve ugy mozgott a pinamba mint egy kigyo es en csak nyogtem izgalmamban... Jo vizesre kinyalta a picsam...Mikor jo vizes lett a pinam akkor belemdugta a jo nagy farkat es elkezdett jo durvan es gyorsan megbaszni....
-Ne ajj meggg!!!! mondtam en es nyogtem jo hangosan...
A fasza jo melyre,tovig ment be a forro picsamba es en meg kozbe csiklintottam az ujjammal a pinam...Majd elelveztem magam az izgalmamban...ahhh...
Aztan megforditott es szettarta a seggem es beledugta a lyukamba jo melyre....ahhh....a fasza tovig bement a seggembe,kozbe megfogta a hajam es jo erosen huzta es en csak orditottam es nem erdekelt ha meg fog hallani valaki....Nagyon szerettem az analis sexet es az izgitott a legjobban...majd egy kis ido utan:
-Vegezz belem!!! mondtam en neki es akkor csak egy kielegult hang hallatszott...Ereztem ahogy a gecijet belem spriccolja es belemhatol....aahhhh....akkor en masodszorra is elelveztem...!
A vegen elhataroztuk hogy nem mondjuk el senkinek, hogy mi tortent koztunk es csak a jo emlekezettel maradunk.Az volt az egyik legjobb sexualis elmenyem es nem hittem volna soha , hogy lesz annyi batorsagom, hogy megcsinaljak ilyesmit...de vegul jol fog egy kis batorsag mert nekem biztos jol jott....! :)