Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4960
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2011. december 04.

Péntek este

Éjfél van. Nem tudom, manapság ilyenkor mindig ébren vagyok még, pedig a normális emberek ilyenkor már rég az igazak álmát alusszák. De valahogy nem jön álom a szemem-re. Hiába várom, nem jön. Meg kell várnom, amíg végkimerülök, s kábán elszenderülök.
Így hát, mint Azóta mindig, most is a gép elõtt ülök, nyúzom a billentyûzetem, s bambán bámulom a képernyõt. Elõszeretettel várom az éjfélt, mert akkor már nincs sok hátra addig, míg ágyba kerülök, s minden nap, éjfélkor, az egyik, általam kedvelt, weboldalon frissítenek, s újabb erotikus képsorok kerülnek fel. Ma is így van. Új nap, új képek, új szórakozás. A mai lány nagyon szép. Elsõ pillantásra elkezdek vonzódni hozzá, habár csak testileg, mert ugye a képeknek nincs lelke. Már épp készültem volna, hogy nekivetkõzzek, s enyhítsek kínzó vágyamon, ám ekkor felmerült bennem, kell ez nekem? S még abban a pillanatban döntés-re jutottam.
NEM! Nem kell, mert ez soha nem pótolhatja az igazit, s csak pillanatnyi örömöt, megnyugvást okoz. Úgyhogy inkább hagytam az egészet, s elvonultam az ágyamba, gondolataimba merülve. Zakatolt az agyam, s nem bírtam megnyugodni. Folyamatosan az élvezetre gondoltam, s nem is annyira a testire, mint inkább a lelkire. Arra, amit az érintése, a csókja okoz. Igen az a csók. Mindig emlékezni fogok rá. Hányszor csókoltam Õt, úgy, mintha az utolsó lenne, s lám, bekövetkezett. Ahogy számítottam. A korkülönbség, a távolság közénk állt, és már nem maradt más, csak a remény halovány sugara, mely már alig pislákol.
Az a csók. Ajkaink finoman összeérnek, játszunk egymással. Kóstolgatjuk a másikat. Hol Õ, hol én húzódunk el, nem hagyjuk a csókot, mindaddig, míg már majdnem fizikai fájdalmat okoz az akarat, a csók utáni vágy. Erre a pillanatra vártunk, és a finomkodást magunk mögött hagyva, vadul egymásnak esünk. Nyelvünk körtáncot jár a másik szájában, apró szüneteket tartva. Harapdáljuk egymás ajkait, szívogatjuk, épp hogy fájdalmat nem okozva. De lassul a tempó, újra a finom, apró gesztusok kerülnek elõtérbe. Kezem barangol a testén, míg meg nem állapodik a hátán, hogy közelebb húzzam, ott tartsam, ne szakadjunk el egymástól.
Az eddig a hátát tartó kezemmel lassan elkezdtem simogatni, masszírozni, fel a nyakáig, s le, a derekáig, fenekéig. Aprólékosan bebarangoltam minden domborulatát, s finoman simogattam le róla a ruhát. Ahogy lassan szemem elé tárult testének eddig rejtett szépsége, úgy csatlakozott a kezem vándorútjához a szám is, s apró csókokkal hintettem be minden elém kerülõ porcikáját. Mellénél hosszan elidõztem, s számba vettem mellbimbóját, melyet egy halk sóhajjal nyugtázott. Finoman harapdáltam, szívogattam a bimbóját. Úgy tapadtam rá, mint éhes csecsemõ az anyja keblére. Mivel testi adottságaim nem engedték meg, hogy egy-szerre kényeztessem mindkét bimbóját a számmal, így míg az egyiket csókoltam, a másikat finoman morzsolgattam, masszíroztam.
Lassan továbbindultam, s még a hasát csókoltam, köldökét pedig a nyelvem hegyével körberajzoltam. Ezután visszatértem az ajkaihoz, hogy újabb, hasonlóan szenvedélyes csókban forrjunk össze, mint korábban. Ám ekkor Õ indult kisebb felfedezõútra, mintha nem ismerte volna meg a testem minden apró porcikáját eddigi szeretkezéseink során. Végig csókolta a nyakam, s mellkasom, de keze elõrébb járt mint a szája, s a férfiasságom simogatta. Ennek köszönhetõen, mire csókjaival elért a csípõm tájékára, addigra „nemesb” szervem már vérbõ állapotban volt. Nem tétovázott, végigcsókolta azt is, majd visszatért a csúcsához. Elõbb nyelve hegyével kóstolgatta, majd hirtelen egész mélyen szájába vette. Ekkor belõlem tört ki egy sóhaj, mint korábban belõle. Szívni kezdte, majd megmarkolta, s elkezdte mozgatni. Hamar közel jutottam a csúcshoz. Õ ezt érezte vagy tudta, de az orgazmus elõtti utolsó pillanatban abbahagyta, én pedig görcsösen igyekeztem magamban tartani a kitörésre vágyó áradatot. Ám ez nem sikerült teljesen, s egy-két apró csepp kicsordult, melyeket azzal a lendülettel lecsókolt rólam, majd visszatért ajkaimhoz, s újra csókolni kezdtük egymást. Az elõbbi jelenetet eljátszotta velem még párszor, s a végén már majd’ beleõrültem ebbe a játékba, de tudtam, hogy szándékosan játssza ezt velem, s belementem a játékba, vállaltam a következményeit.
Megkönyörült rajtam, abbahagyta játékát, s hagyott cseppet pihenni, lenyugodni. Ezt az alkalmat kihasználva újra nekiálltam kényeztetni Õt, de csak míg korábbi izgatottságom alábbhagyott. Mikor már kezdett közel jutni az orgazmushoz Õ is, lelassítottam a mozdulataim, majd abbahagytam, s felkeltem az ágyról. Nem mentem messzire, csupán a szekrényig, hogy óvszert vegyek elõ, mert ugye a biztonság mindenek elõtt. (Lelombozó, nemde?) Felhúztam gyorsan, s visszatértem hozzá.
Lassan fölé kerültem, hímtagom vaginájának bejáratához igazítottam, s apró mozdulatokkal behatoltam. Eközben körbeölelte derekamat combjaival, s magába húzott. Karjaival a nyakamba csimpaszkodott, s magához húzott egy újabb csókra. A mozgást ezalatt sem hagytuk abba. Ahogy egyre közelebb jutott az orgazmushoz, úgy erõsödött combjainak szorítása, majd mikor eljutott a csúcsra, még jobban megszorított egy pillanatig, majd elernyedt, de ennek ellenére egy pillanatig sem függesztettük fel az aktust.
Rendületlenül folytattuk, s Õ újra közeledett az orgazmushoz, velem együtt, ám ekkor már sem Õ, sem én nem tartottuk vissza, s egyszerre jutottunk el a csúcsra. Teljesen lelassultunk, minden mozdulat hosszú másodpercekig tartott. Lassan lecsillapodtak a vágyaink, s már csak feküdtünk egymáson. Nem akartunk elszakadni egymástól, de mégis meg kellett tenni, ám ez csupán egy pillanatig tartott, míg melléfeküdtem, s megszabadultam a használt óvszertõl. Ezután már nem csináltunk semmit, csak apró csókokat váltottunk, míg álomba nem szenderültünk mindketten.
Hirtelen felriadtam ebbõl a gyönyörû képzeletbõl, s keserûen nyugtáztam, mindez csupán egy pillanat mûve volt, ám mégis, boldogabban, nyugodtabban feküdtem le, s végre sikerült elaludnom!

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!