Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bandi
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 11722
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2011. november 22.

Strandolás 2

Szóval addig fûztek míg végül belementem Bia játékába. Kõkemény a farkam, két meztelen csaj áll velem szemben, akikrõl csöpög a víz mivel most jöttek ki a tóból, hogy lehet nemet mondani. A testükön gyöngyözött a víz. Már-már mûvészi volt.
Feltápászkodtam a törülközõmrõl, és elindultam a kis helyünkrõl, ahol senki nem látott, oda ahol gyakorlatilag az egész strand lát. Persze csak ha odanéz. Közben kezem a farkamon és húztam. Mielõtt kiléptem volna a bokor takarásából, megtorpantam. Elment a bátorságom. Szinte kórusba mondták, hogy \"ne már\". De mintha leszögeztek volna. Álltam egy helyben, a kezem a farkamon járt le-fel, és nem bírtam lépni.
-Nem megy - fordultam oda feléjük, és a farkamat is elengedtem ebben a pillanatban
-Kár volt megállnod... - szólt Bia, és elindult felém. 4-5 métert kellett megtennie. Majd ahogy odaért, lábujjhegyre állt, két kézzel a fejemet húzta hátulról és határozottan közelített a szájával a számhoz. Csókolózni kezdtünk. De nem tartott sokáig. Már épp becsuktam a szemem, amikor elengedte a fejem és az ajkait sem éreztem. Azt éreztem, hogy a kezei csúsznak le a mellkasomon majd a hasamon, közben nyitom a szemem, automatikusan lefele nézek és látom Bia is leért. Megnyalta a makkom hegyét. Mintha az áram ütött volna meg, úgy futott át rajtam a bizsergés. De mire észbe kaptam már a szájába volt a farkam. Nagyon kellemes volt. Épp ráhangolódtam volna a mozgására, már fel is pattant.
-Lesz folytatás is ha kimegyek a bokor mögül - mondta lágy hangon, õt is beindította ez a pár perc. Majd ahogy ezt elmondta ment is vissza Klauhoz, aki eközben megtörölközött.
Én nem tudom mi volt akkor bennem de nem érdekelt semmi. Gondolkodni sem tudtam csak õk ketten voltak elõttem. Újra rányúltam a farkamra és húzni kezdtem. Kitolattam a bokor takarásából, végig õket néztem és leültem a fûbe. Jobb kezemmel vertem a farkam, a balt magam mögött letéve támaszkodtam eleinte a tenyeremen, majd a könyökömön. A csajok egymás mellett ülve nézték a produkciót. Néztem csak õket. Nem is néztem máshova, transzban lehettem vagy nem tudom. Bia, aki törökülésbe(vagy ahogy õ mondja meditálóülés) volt lassan elkezdte izgatni a punciját. Kis idõ után váratlanul rányúlt Klau mellére majd elkezdte gyúrni neki. Klau egy mosollyal tudatta ez tetszik neki. Biát felbátorította a mosoly abba hagyta puncija izgatását és azzal a kezével amivel eddig magát simogatta, rátette Klau térdére. Klau olyan \"napozós\" pózban ült, két keze maga mögött, tenyerén támaszkodott, lábai félig felhúzva. Bia egyik keze tehát Klau térdén, a másik a mellét gyúrta, néha a bimbót izgatta, morzsolta. De ahogy térdére rátette, már csúszott is le végig a combján és vissza. A következõ lefele csúszásnál már inkább a combja belsõ felét simította, és ahogy láttam hozzáérhetett Klau puncijához mert egy nagy sóhaj hagyta el a száját miközben a fejét hátrabillentette, és vissza. Rám mosolygott. Bia újra felcsúszott a térdre és most finoman húzta maga felé, a másik lába magától nyílt. Ott volt tõlem 5-6 méterre Klau szétrakott lábakkal. Közel volt az orgazmusom. Ezt tudattam a lányokkal is, kértem, hogy had menjek vissza és ott történjen a \"robbanás\", mivel itt már mindenki engem néz. És ahogy kimondtam körülnéztem. Elõször amióta ott verem. Ha nem is mindenki, de akiket én észrevettem, hogy figyel az egy olyan 5-6 ember volt. Úgy égett az arcom, de akkor már nem érdekelt sõt talán inkább izgatott. Bia azt mondta nem mehetek, ott kell elélveznem. Közben persze Klaut izgatta. Most már egyértelmûen a belsõ combját simította. Néha mikor a puncijánál húzta el a kezét, külön a csiklóját is megérintette. Ekkor Klau mindig lihegett egyet-kettõt. Az egyik ilyen csikló-érintésnek induló mozdulatból az lett, hogy dörzsölni kezdte, Klau pedig halkan nyögdécselt. Egyre gyorsabban dörzsölte Bia, és a melleivel is intenzívebben játszott. Odahajolt és a Klau nyakát kezdte puszilgatni Klau egyre hevesebben vonaglott, és ez megtette a hatását nálam. Az izmaim megfeszültek és golyóimtól indult el egy hatalmas orgazmus, ami mint a víz, hullámzott végig a testemen. Hatalmasat élveztem. Hasamra, mellkasomra, még az arcomra is került a nedvembõl. De közben úgy láttam/hallottam Klau is elélvezett, és Bia a testét csókolgatta. 1-2 percig csak feküdtem. Nehezen felálltam, míg beértem lehajtott fejjel néztem körbe. 1-2 tekintetet elkaptam de csak mosolyogtak. Majd a fejemrõl törölgettem a gecimet, amíg odaértem a csajokhoz.
-Van zsepitek? - kérdeztem
Klau csak fekszik becsukott szemmel élvezi a testén csattanó csókokat, amiket a mellette térdelõ Bia lehel rá.
-Minek kell? - kérdez vissza Bia
-Meg kell törölnöm magam
Bia mosolyogva rám néz, odahajol, és elkezdi a hasamról nyalni a nedvemet, ami már lassan elindult lefele. Kezemet, amivel az imént a fejemet töröltem, a szájához teszem, és ahogy meglátja hogy azon is van egy kevés, lenyalja. Nézi a másik kezemet, azzal vertem, az is olyan, és lenyalja. Közben a farkamról egy nagyobb csepp lement a földre. Mutattam neki és mondom neki, ne pazaroljon. Azonnal nézi honnan csöppent látja a farkamon nyúlik a következõ csepp, de azt már a nyelvével elkapja és tisztára nyalja a puha farkam, majd ami még benne van kiszívja. Mire ezzel végzett már újra keményedni látszik a farkam. Nem törõdik vele Bia a mellkasomon még van egy kis geci azt lenyalja. Miközben mondja \"imádom az ízét\". Klaura nézek. Végig nézte Bia nyalakodását.
-Te kis mohó nekem nem hagytál - szólt miközben felûlt
Bia nem szólt csak lefektette Klaut. Még egy kevés volt a szájába, azt ráengedte Klau hasára, majd felnyalta. Párszor eljátszotta egyre feljebb haladva. A melleinél járva, már nyilván egy kis nyál is keveredett hozzá, egész jó adag lett belõle. Majd fölé hajolt és Klau szájába engedte, õ pedig lenyelte.
Nagyon felizgatta Klaut ez. Na persze engem is. Elkaptam Bia vállát, finoman hátra húztam és hanyatt feküdt. Simogattam, mellét hasát, combját, közel mentem a puncijához is a kezemmel, de nem érintettem meg soha. Pedig láttam hogy tisztára el van ázva a puncija. Próbált úgy helyezkedni hogy kezemhez tolja de mindig elhúztam onnan. Közben Klau is jött a \"segítségemre\" õ csókolgatta a nyakát és vállát. Lihegett és néha kínosan nyögött mikor nem sikerült hozzám érintenie a punciját. Klau az egyik mellét gyúrta a másikat szopta, én csak simogattam Biát. Közben Bia megtalálta a farkamat, amit verni kezdett és elég hamar kemény lett, amely addig is meredezett.
-Gyere belém kérlek - szólt Bia, és szét tette lábait
Láttam, hogy teljesen el van varázsolva, és már nagyon vágyhatott a gyönyörre. Nos lábai közé helyezkedtem, de mielõtt beraktam volna, belenyaltam. Nagyot rándult Bia és nyögdécselt. Én még ilyen elázott puncit nem láttam. Folyt ki belõle a lé. Én csak nyaltam és nyeltem. Nagyon finom volt. Mikor abba hagytam akkor is csak csorgott ki a nedve, de már nagyon kért.
-Bassz meg András kérlek - szólt
Erre nem lehet nemet mondani. Úgy csusszant be a farkam mintha jégen csúszott volna be. Pedig szûk volt Bia puncija és forró. Olyan megelégedett sóhajtással megköszönte, hogy végre betettem. Finoman kezdtem mozogni. De rövid idõ alatt felpörögtem. Nagyon jó volt. Csak lihegett Bia egyszer csak nagy rángatózás közepette elélvezett. Csúszott hátra, én meg utána, õ a kezével is próbált kitolni magából de én csak maradtam benn és dugtam, megõrültem ettõl én is, õ meg rángatózott és hangosan nyögött, kiabált. Nem tudom mennyi ideig tartott ez de nekem soknak tûnt. Én csak dugtam. Egyik pillanatba sikerült neki kitolni magából. Egész teste rángatózott. Klau is megõrült mert õ ujjazta magát és nyögdécselt. Odaléptem hozzá és elfordítottam úgy hogy négykézláb volt. Megnyaltam a punciját és végig a fenekét is. \"ohh igen\" jött a reakció. Finom volt Klau nedve is még nyaltam is belõle párat, majd betoltam tövig a farkamat. Annyira finom volt ez is forró volt és szintén szûk de Biáénál kicsit talán tágabb. Itt nem volt finom kezdés. Teljesen be voltam pörögve. Bia ott remegett mellettünk Klau is fel volt izgulva, szóval nem volt finomkodás. Teljesen kész voltam. Nagyon keményen dugtam Kalut. Hamar el is élvezett, õ sokkal finomabban mint Bia. Klau fenekén láttam ahogy meg-meg rándult úgy élvezett el. De õt is tovább dugtam kb. ugyanolyan intenzitással mint az orgazmusa elõtt. Rövid idõ múlva még egy jött Klaunak és itt már elment belõle az erõ. És jöttem én. Kihúztam majd elfordultam Bia felé, aki még néha megrándult, és a melleire élveztem, ment egy kicsi a nyakára is. És én is elborultam a két lány közé. Ott lihegtünk vagy 10-15 percig.
Bementünk a vízbe az jó volt mert magunkhoz tértünk. Én megint hamarabb kijöttem. A csajok gondolom megbeszélték a dolgokat. Ettem két szendvicset és törtem a fejem mi lesz ezután. Milyen irányba változik a kapcsolatom a lányokkal!? Jöttek kifele õk is. Na mondom ha felöltöznek meg meg lesznek indulva haza, akkor tuti rossz irányba változik minden. Hamar kiderült.
-Na milyen volt? - kérdezte Klau
-Nagyon finom szendvics - mondtam nevetve, õk is vették a lapot
-Nem a szendvics te bolondos - szólt Bia, és nyomott a számra egy puszit. Meglepõdtem. Klau az arcomra adott majd ránéztem és õ nem csak puszit adott hanem csókot. Na ez igen gondoltam magamba.
-Tudom mirõl van szó. Nagyon jó volt! És remélem nektek is tetszett de úgy látom igen - és mosolyra húztam a szám - Bia veled mi történt amúgy? Miért remegtél?
-Mert orgazmusa volt - szólt nevetve Klau, nevettem én is de hajtott a kíváncsiság
-Jó de most tényleg - és néztem Biára
-Nem tudom megmondani. Nagyon jó volt.
-De miért akartál ellökni?
-Nem tudom nem emlékszem. Csak arra, hogy egymás után jött az orgazmus. Nem mindig van ilyen kellemes orgazmusom.
...
Még hosszan beszélgettünk. És azon a nyáron párszor még összejöttünk így hárman. Volt hogy csak egyikükkel és volt olyan hogy õk ketten. Elmesélték.

Nézd meg Bandi többi szexi történetét is!