Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabi67
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10014
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2011. november 14.

Nudizni jó...

Kellemesen símogatta a nap borotvált farkamat és kedvet kaptam \"önmagamhoz\".Mivel még üres volt a nudista strand bátran símogattam egyre keményedõ szerszámom és nem vettem észre, hogy egy pár érkezett mellém. Mosolyogva köszöntek és gyorsan ledobták ruháikat, közben a hölgy elkezte símogatni barátja fütykösét és figyelte reakciómat. Nagyon tetszett és folytattam én is a \"keményítést\", majd amikor mellém telepedtek bemutatkoztunk és a csaj átvette a farkamat. Ezt így nagyon szeretem mondta. Oldalra fordult, barátját puncijába igazította és megkért, hogy én a szájához legyek közel, mert szívesen szopogatná. Naná, hogy engedtem a csábításnak...
Kissé meglepett, de nem zavart, hogy a srác is be-be kapta a farkam. Nem akartam kihúzó lenni, hát élkezdtem nyalni a farokkal töltött nedves puncit és közben én is megkóstoltam a srác farkát. Jól elvoltunk; és a végén a lány kért egy \"duplaspriccet\" a szájába. Csodás volt!
Nudizni tényleg jó!

Nézd meg Szabi67 többi szexi történetét is!

4.19
4.1
4.28
4.18