Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Krisztian
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7346
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2011. november 16.

Szûz lány!

Nem is tudom hol kezdjem a történetem.Nagyon megörültem a napokban,hogy végre írt valaki és nem is akárki egy 18 éves szûz lány.
Nagyon kedves aranyos lány és kérte,hogy találkozzunk a napokban én természetesen igen mondtam.
Nála találkoztunk a szülei dolgozni voltak nagyon izgultam milyen lesz vele de mikor megláttam a lány majdnem elájultam gyönyörû volt.
Fürdés után a hálószobába mentünk és feltárult elõttem a gyönyörû teste szinte sugárzott a gyönyörûségtõl.A kedvemért frissen borotvált illatos puncijától teljesen felizgultam és 110mb elvarázsolt teljesen
azt hittem álmodom.
Elkezdtem nyalni a punciját és nagyon érzékeny volt mert végig nyögött és el is élvezett kétszer nagyon nedves volt már nem bírtam magammal és hátulról óvatosan belé hatoltam kicsit nyögött mert fájt neki de hamar átvette az élvezet a fájdalom helyét.Nagyon beindult és szeretett volna rám ülni természetesen nem volt ellenemre a dolog nagyon jól kavart a farkamon el is élveztem.
De itt nem fejeztük be mert szerette volna kipróbálni milyen érzés szopni rögtön a szájába dugtam a farkam és hagytam hagy gyakoroljon raja megint kõ kemény lett a farkam és nagyon szétdugtam minden pózban.Azóta találkozgatunk és nagyokat élvezünk együtt.
Várom még más lányok,asszonyok leveleit is mert ez még csak az elsõ kalandom itt a szexrandin.