Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Mirjam Salliven
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 12549
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2011. augusztus 23.

Az nõi orgazmus csodája

\"2009. május 17.

És eljött a vasárnap. Randi Amergoval.
Izgultam, de nem készültem különösebben rá. Álltam és vártam õt valamikor este 7 óra tájban egy belvárosi parkoló járdáján. Épp megfordultam a cipõm sarkán, mikor szembe velem megpillantottam. Határozott, de laza lépésekkel, elegáns fekete nadrágban és ingben (pont, mint a képeken) sétált felém.
Nem is tudom miért, de egy pillanatra képzeletben oldalra néztem, hogy ez a férfi tuti felém igyekszik? És nincs a hátam mögött egy szebb, csinosabb lány? De nem. Felém tartott még mindig, rám mosolygott, hozzám jött… és elõttem állt meg. Élénk, szikrázó szem. Próbáltam leplezni az örömömet! Volt már nem kevés jóképû férfi az életemben, de õ! Õ felülmúlt mindenkit! Elolvadtam. Csak most már tudjam leplezni az elragadtatásomat. Nem kell, hogy észrevegye rajtam.
Kezet fogtunk, puszi puszi. Egy családi ügy miatt telefonokat vártam, ami elég kínos volt, és elõre elnézést kértem miatta.
Egy gyrososhoz sétáltunk, mert õ éhes volt. Én nem. Én csak néztem õt, és próbáltam vicceseket mondani, na, nem szexrõl. Szexrõl evés közben nem illik mégsem beszélni. Fogalmam sem volt, mi fog történni, mit kellene csinálnunk ezután, nem volt konkrét terv, majd sodródom. Így döntöttem. De azt tudtam, hogy egy kis idõre el kell mennem a fentebb említett családi ügy miatt egy közeli helyre. Õ felajánlotta, hogy elvisz kocsival. Második döbbenet, az autója egy gyönyörû modell.
– Hûha, én ide tegyem be a szép popsimat? Miért ne! – gondoltam.
Ügyem elvégezve, behuppanva újból mellé az autóba így szólt:
– Nos? Minden rendben? Lenne kedved hozzám eljönni?
Sec-perc alatt kellett döntenem. Ha azt mondom, nem, lehet, többet nem is látom, ha azt mondom igen, mi bajom lehet, max. lesz egy jó estém.
– Igen, szívesen – válaszoltam.
Wow! Ez az! Hirtelen elöntött valami forróság! Olyat tettem, amit eddigi éltem során sosem ezelõtt. Egy vadidegen, de izgató, mámorító férfi lakása felé tartottam, akivel tuti szerelmeskedni fogok. Furcsa volt, de jó, hogy a saját szabályaimat áthágván, az erkölcsi tartásomat feladván… megtettem ezt. Azt sem tudom, honnan vettem a bátorságot ezekhez a vakrandikhoz. De hát erre vágytam! Ezért voltam fenn a Szexrandin. Szabadság a testnek és a léleknek! Az ember csak akkor tud megszabadulni a kísértéstõl, ha beleveti magát… te hallottad már ezt?
Te mertél már ilyet tenni? Igeeen! És nem bántad meg, ugye? Ha nem tettél ilyet még, de ott lapul benned a kíváncsiság, akkor bátran szedj össze egy férfit valahol, és vidd haza, és szexelj vele már elsõ alkalommal. Hidd el, nem fogsz azonnal az erkölcsi romlás útjára lépni. Max nem kell túlzásokba esni, és ebbõl rendszert csinálni. Érted?
A mai napig nem tudom merre és hol jártunk, de annyit érzékeltem, hogy Budára tartunk. Arra gondoltam, ha õ a szex után kidob az utcára, nekem végem. Taxival kell hazamennem, sosem találnék vissza a belvárosba. Na, de buta vagyok, miért kell, erre gondolni, hessegettem el ezeket a rémképeket.
Még az autóba ülve kaptam egy újabb családi hívást, ami sokkolt, de mivel nem tehettem ellene semmit, ültem a fenekemen, és vártam, hogy Amergohoz érjünk. Szóval minden összejött az estére. Jó pasi, családi zûrzavar. Kincsõ kész volt, agya kikapcsolt mára, csak kavarodott erre, arra amerre vitte az ár.
Megérkeztünk a lakására. Elegáns férfi, elegáns autó, elegáns lakás, a felsõ tízezer felé hajló élet. Mi más is lehetett volna. Ez volt az elsõ benyomásom a látottak alapján. Férfi, aki szereti a szépet, és mindenben a tökéletességre törekszik. Ezzel sokan vagyunk így. Igaz?
Mit keresek én itt, vele? Na, de ne legyek nevetséges. A férfi és a nõ is mióta világ a világ imádja a szexet. Eme csodás, bûnös érzést. Legyen az bárki. Hogy jön ez most ide? Hol itt a baj? Nem hittem magamban talán? Elbizonytalanodtam? Jó nõ vagy! Nyugi menni fog! – nyugtattam magamat. Nem volt idõm rá, hogy sokáig ezen vívódjak.
Miután becsukódott az ajtó a hátam mögött, eszméletlen gyorsasággal peregtek a percek. Aztán hirtelen megállt az idõ úgy közel két órára. A szobája nagy ágyában találtam magamat a zöld ágynemû között, mellettem Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg címû könyve feküdt egy éjjeli szekrényen.
Nem tudom, hogy került le rólam a ruhám minden egyes darabja, csak már arra eszméltem, hogy felém magasodik egy szál alsónadrágban, és mindkét meleg tenyerével végigsimítja a testemet. Teljesen a nyakamtól kezdve a mellemen át le a lábamig. Nagyon jó érzés volt. Becsuktam a szemeimet, és csak élveztem. Õ csak simogatott lágyan, vágyakozva, és minden érintésében benne volt, hogy tiszteli és szereti a nõi testet. A combomat, a cicijeimet, a puncimat érintette. Megõrjített teljesen. Hol a keze mozdulatait követte szemével, hol engem nézett. Nedvesedtem. Aztán hirtelen a nadrágját ledobva, csak úgy valahová elõtûnt a szép férfiassága. Akartam, hogy az enyém legyen. A legközelebbi érzés már az volt, hogy rám fekszik a férfitest, és tövig merül el bennem a farka. Én pedig befogadtam. Lágy, finom, apró mozgásokkal mozgott bennem. A csípõm, a testem eggyé olvadt vele, és átvette ezt a lassú, de õrjítõ mozgást. Közben csókolt, ahol ért. A nyakamat, a számat, a vállamat, az arcomat. A kezeim simogatták puha bõrét, majd a selymes haját. Aztán egyre jobban magamhoz szorítottam, ösztönösen hol ellazulva, hol izmaimat dolgoztatva, lábaim kalimpáltak, és a kezeim erõsen szorítottak valamit a fejem felett. Talán az ágy széle volt az? De én csak szorítottam… Aztán teljesen átadva magamat neki, pár perc múlva valami eddig soha nem érzett, furcsa, mélyrõl jövõ érzést kezdtem felfedezni. Valamit, amit még eddig nem? Te jó ég! Mi történik velem? Mi ez a másabb, észbontóbb kéjérzés ott a bensõmben? Orgazmusom lett. Hüvelyi orgazmusom. Amit még eddig sosem éltem át. Elemi erõvel áradt szét a testem minden porcikájában valami más. Mintha az agyamig hatolt volna és onnan az egész testemen végigsöpörne valami áramütés. Valami akaratlan, megállíthatatlan, semmihez sem hasonlítható izomrángás, ami nagyon jól esett. Az ájulás szélén voltam. Remegtem, és majdnem sírva fakadtam. A nõi beteljesedés illata hozzám ért, és bennem maradt egy életre! Így éreztem. Magamhoz ölelve csak annyit tudtam neki suttogni: „köszönöm!”
Az sem érdekelt, érti-e, miért mondom. Én boldog voltam. De ezzel nem lett vége semminek. Lágyan tovább élvezkedett bennem, majd egy kis idõ múlva, magamhoz térve a kábulatomból, felülre kerekedtem, és én halmoztam el õt mindenfelé csókokkal. Nyálas, forró, égetõ csókokkal, miközben puncim a farkára csusszant. Most én élvezkedtem rajta, ahogy csak kedvem tartotta. Aztán úgy gondoltam, kell adnom valami finomat végre neki is. A lábai közé kúsztam. A farka szép, felfelé hajló ívben meredt elõre, a kéj nedvei csillogtak rajta. „Egész éjjel bírnék kényeztetni egy ilyen isteni férfiasságot” – futott át az agyamon.
Én ezt csak élvezetbõl csináltam mindig, a magam örömére is. Végigsimítottam, lágyan, érzéssel, a nyelvemmel játszottam, cirógattam, simogattam közben a heréit. Körbenyaltam a makkját, majd bekaptam, szívni kezdtem, finoman, gyengéden, még mindig le, egészen a torkomig nyomtam, ahogy tudtam, és hallhattam cserébe a sóhajokat. Úgy fordultam felé, hogy õ is tudjon érinteni. Simogatott, ahol tudott. A fenekemet, lábamat, és közben ujjai ismét az egyre jobban kitárulkozó szeméremajkaimhoz nyúltak, aztán a csiklómhoz. Mellé kerültem egészen. Átölelt, hozzábújtam. Õ még mindig profi módon a csiklómat ingerelte lassan, körbe-körbe, mint aki tudja, én hogyan szeretem. Közben csókolta a mellemet, a számat. Mintha érezte volna, csak erre vártam. Majdnem rászóltam, hogy
– Hé, hagyd, abba most te jössz! Ezt nem ér velem csinálni!
De nem, õ csak rám figyelt, és nem magára. Ez volt a második õrület. Szemünk egymásba fonódott, miközben kielégültem. Nem akartam elhinni. Mit csinál ez a férfi velem? Idõközben felkerült az óvszer, és már bennem is volt ismét. Patakokban folyt rólunk az izzadság. Õ is és én is csak mozogtunk egyszerre. Egy ritmusban, egy ütemre. Egy test voltunk. A csípõ, a derék, a combok egymásnak voltak teremtve, és mintha soha nem akarnák elengedni egymást. Ezt nem lehetett bírni már neki sem. Forró spermái elöntötték a hüvelyemet. Még azon a vacak gumin át is éreztem azt az el ementális erõt, amit egy férfi orgazmus közben tud közvetíteni. Vele együtt átéltem a lökéseket, a kis remegéseket, majd a megnyugvó testet.
De mégsem fáradt el! Nézett, mosolygott, nem szólt semmit, csak simogatott ismét. Én, mint aki egy másik dimenzióban él, hagytam. Csókolt ismét, úgy, mintha sosem akarna betelni velem. Már a lábam között volt, már a nedvemet ízlelte, már a combomat nyalta, már a csiklómat szívta, ingerelte. Azt hittem nem bírom tovább, elájulok. Nem bírok koncentrálni, nem kell még egy görcsös orgazmus. Ez a férfi kikészít, mosolyogtam magamban, miközben semmit sem csináltam. Dobáltam a fejemet, téptem a lepedõt, és markolásztam mindent, ami kezem ügyébe került. Próbáltam lazítani, majd pár perc után lett egy harmadik orgazmusom. Nahát. Padlót fogtam! K.O. (technikai… 3-1), maximálisan telítve voltam a boldogsághormonokkal, de nem volt idõm felocsúdni, mert Amergo farka a számban volt. Szóval õ is akar egy repetát ebbõl a gyönyörbõl. Szinte önkívületben próbáltam viszonozni mindazt a jót, amit õ adott nekem az imént. Finoman, gyengédséggel örömet okozni neki. Végtelennek tûnõ idõ után szám már elzsibbadt, és jól is esett, hogy nem kell gyorsan nekiesnem a férfiasságának, hanem játékosan, csak élvezetesen, puhán juttatni a csúcsra. Már hallottam a jólesõ, egyre hangosabb zihálást Amergo szájából. A farka egyre jobban megtelt vérrel, egyre nagyobb lett és keményebb a gyönyör közeledtével, és éreztem, mindjárt a számba spriccel. Így is lett. Másodjára is elélvezett. Erõteljes ritmusban lövellte a számba a spermáját. Nyeltem egyet. Az édes, meleg ondó egy-két cseppjét lenyaltam a szám szélérõl, miközben kacagtam a boldogságtól és a fáradtságtól. Másfél óra mennyország. Forgott velem az ágy, a szoba. A levegõ fullasztó volt.
Amergo egy elragadó személyiség, aki tudja, hogyan kell meghódítani egy nõt. Az este végszava. Kibotorkáltam a fürdõbe. A sminkem elkenõdött, a hajam kócos volt, az arcom kipirult. Nem is tudom, akkor szépnek láttam-e magamat vagy sem. Kielégült, ez volt inkább a helyes szó rá. Szétszerelmeskedett… Ha akarnék, sem tudnék erre a szexre csúnya szót használni. Alig mertem megszólalni hazafelé, még az autóban sem. Ehhez nem kellettek szavak. Ezt így látta õ is.
Még egy gyors búcsú az házam elõtt, és kissé remegõ lábakkal, bizonytalan járással lépkedtem a bejárat felé. Csak nem izomlázam lett?
„Jó lenne még találkozni”, kiabáltam volna utána, de õ már messze járt. Sok volt ez a mai nap érzelmileg. A lakásomba érve, amerre mentem, ott dobáltam le magamról a ruhadarabjaimat. Majd üres fejjel ágyba zuhantam, és mély álomba merültem azonnal.
Na, srácok! Fel van adva a lecke! Egy nõnél el lehet érni három orgazmust is! De biztosra veszem, hogy ti nagyon ügyesek vagytok és már volt hasonló élményben részetek! Ugye milyen jó érzés?\" Részlet a könyvembõl

Nézd meg Mirjam Salliven többi szexi történetét is!

3.67
4.06
3.57
3.92