Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1851
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2008. augusztus 27.

Válasz NIKOL (445954), ezúttal az érintettség okán. Nem igazán szexi történet!

Sokan kerülhetünk ebbe a szituációba, ezért nem tartom feleslegesnek leírni a másik oldal gondolatait is.
Alapvetõen nem vagyok \"csapodár\", jelenleg a második házasságomban élek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert megtaláltam azt az embert, azt a társat, Akivel egyformán gondolkodunk, szavak nélkül is megértjük egymást, nagyon szépen élünk és Akivel jó együtt lenni. Együtt szép családot hoztunk össze, van én gyerekem, Te gyereked, mi gyerekünk és most már négy unokánk is. Egyetlen egy dolog nem volt benne a mellé csatolt ismertetõben, hogy \"ez a modell, nem igényel gyakori karbantartást\"! Ez egy mûszaki cikknél hatalmas elõny - ebben az esetben azonban nem nevezhetõ annak, fõleg akkor, ha a kiegyensúlyozott, boldog élethez valaki olyan szinten igényli a szeretkezést, mint én.
Évekig próbálkoztam, udvaroltam, durcáskodtam, minden eszközzel próbáltam rávenni gyakoribb együttlétre - sikertelenül, nem igényli. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy azon (nekem) ritka alkalmak során, hibátlanul mûködik a szex (elég idõs vagyok ahhoz, hogy ezt korrektül meg tudjam ítélni, engem már nem lehet mûbalhéval átverni!)
Végsõ megoldásként kezdtem szexpartner-keresõ oldalon keresni azt a hölgyet, Aki hasonló cipõben jár - így, egymást segítve, két nem teljesen gömbölyû élet teljesedhet ki - soha sem ígértem többet!
Ismét szerencsésnek mondhatom magam, hiszen - amit én kerestem rövidesen meg is találtam. Nem számoltam azonban azzal, hogy a \"szexpartnert keresek\" a nõk egy részénél nem ugyan azt jelenti, mint nekünk. Az természetes, hogy nem csak a testiségrõl szól egy ilyen kapcsolat, hiszen arra már rég kitalálták a prostitúciót és aki ezt igényli, manapság gond nélkül, bárhol hozzá juthat. Azonban házasságban élõ férfitársaim tudják, hogy a Duna parti séták, egy kirándulás, a mozi sötét nézõterén történõ összebújás, egy ebéd, vagy vacsora étteremben - mind egy-egy potenciális lehetõség a lebukásra, mert a feleséget is ismerõ barátok és ismerõsök mindenütt elõfordulnak és Murfy törvénye szerint biztosan találkozol is Velük.
A szexi fehérnemû is akkor igazán fontos, ha nem dübörög fékezhetetlenül agyadban a vágy, akkor tudsz türelmesen \"kicsomagolni\", ha nem ûz minden porcikád szeretni.
Az a vád nem érhet, hogy elhanyagolom az elõjátékot, hisz hosszan, alaposan és nagy élvezettel mûvelem (az írás szerint nem is rosszul) - csak számomra ez nem a szexi, csipkés melltartó akkurátus levételét jelenti.
A tapintatlanságról...
Én magamtól úgy gondolom, hogy a lakás van én értem, nem én a lakásért - ezért, ha erre külön nem kérnek meg, magamtól soha, sehol nem veszem le a cipõmet, hacsak nem sáros. A szobában sem én gyújtottam rá elõször - egy csikk már volt a hamutartóban és kedvesem kezében is égett egy cigaretta! - mindig tekintettel vagyok a nemdohányzókra, de tiltás híján úgy gondoltam, hogy ahol másnak, ott nekem is szabad.
A jól mûködõ, fix kapcsolatban élõknek megvan az az elõnye, hogy tekintettel vannak a társukra, így általában az agyilag érettebbek nem a \"bioszexet\" mûvelik, nem fekszenek le fûvel, fával - ezzel szemben kevés szabadidõvel rendelkeznek, amit lehetõleg \"célirányosan\" próbálnak eltölteni.
Hölgyeim, ha szexpartnert kerestek, próbáljátok beérni azzal. Ha ez unalmas, keressetek független, csak Nektek élõ társat - mint mindig, a választás lehetõsége most is a Tiétek.
Továbbgondolni nagyon veszélyes pálya, Karády után - \"a szívvel játszani, jaj nem szabad\"

Nézd meg Zsolt többi szexi történetét is!